Hogy lehetnék igazi szőke? Úgy értem nem a hajam színét akarom megváltoztatni, hanem egy igazi szőke nő akarok lenni, mert nekem tetszik ez a karakter.
Ilyet sem hallottam még. :-D
Szerintem egy dolog van, amit tehetsz: VEGYÉL PALOTAPINCSIT!
Öltöztesd fel szegény párát mindenféle hacuhával, adjál rá sálat is, kösd rövid pórázra, vagy épp vidd állandóan az öledbe, valamint a szabad kezeden a csuklót engedd le, nyisd szét az ujjaid. Ráadásként szerintem elférne rajtad egy-két kiló smink, csak az íze kedvéért.
Jaaaaaj, és amit elfelejtettem: csináltass egy olyan pólót, amire az van írva, hogy SZOPNÉÉÉK! :-D
Semmit mondó nézésed legyen, semmiről se legyen véleményed, a legalapvetőbb kérdéseket se értsd, tehát ha rákérdek arra, hogy milyen színű az ég legyenek nagy kérdőjelek a szemeid helyén. Sokat nyávogj még a legkevésbé irritáló dolgokon is, tehát, ha túl sokat süt a nap, hisztériázz ,hogy tönkre teszi a pihe puha bőrödet, borús időben meg legyen az a problémád, hogy nem leszel elég barna, mehetsz megint szolizni.
Egyébként egy korábbi válaszolónak igaza van, sokat nem kell erőlködnöd, a kérdésed már így is elég szőke....
Mire totál kimarratod a hajad, addigra jönni fogez magától is.
"A világ csak tükör, mely mindenkire saját hajszínét vetíti vissza"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!