Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Hogy lehetnék igazi szőke?...

Hogy lehetnék igazi szőke? Úgy értem nem a hajam színét akarom megváltoztatni, hanem egy igazi szőke nő akarok lenni, mert nekem tetszik ez a karakter.

Figyelt kérdés
Szeretnék tőletek hülye szólásokat, szokásokat meg ilyesmi, egy szőke cicababa akarok lenni. De mondjuk nem szőke a hajam hanem szőkésbarna de az monst mind1. Segítsetek!!! Honlapot is ajánlhattok
2011. aug. 27. 15:04
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Az észbeli képességeid már elég szökék, felesleges tovább erölködnöd. Erre a kérdésed a legjobb bizonyiték
2011. aug. 27. 15:09
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Ilyet sem hallottam még. :-D

Szerintem egy dolog van, amit tehetsz: VEGYÉL PALOTAPINCSIT!

Öltöztesd fel szegény párát mindenféle hacuhával, adjál rá sálat is, kösd rövid pórázra, vagy épp vidd állandóan az öledbe, valamint a szabad kezeden a csuklót engedd le, nyisd szét az ujjaid. Ráadásként szerintem elférne rajtad egy-két kiló smink, csak az íze kedvéért.

Jaaaaaj, és amit elfelejtettem: csináltass egy olyan pólót, amire az van írva, hogy SZOPNÉÉÉK! :-D

2011. aug. 27. 15:25
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Semmit mondó nézésed legyen, semmiről se legyen véleményed, a legalapvetőbb kérdéseket se értsd, tehát ha rákérdek arra, hogy milyen színű az ég legyenek nagy kérdőjelek a szemeid helyén. Sokat nyávogj még a legkevésbé irritáló dolgokon is, tehát, ha túl sokat süt a nap, hisztériázz ,hogy tönkre teszi a pihe puha bőrödet, borús időben meg legyen az a problémád, hogy nem leszel elég barna, mehetsz megint szolizni.

Egyébként egy korábbi válaszolónak igaza van, sokat nem kell erőlködnöd, a kérdésed már így is elég szőke....

2011. aug. 27. 15:37
 4/27 anonim válasza:
100%
A palotapincsi nem elég szőkés, szerintem inkább csivavát vegyél, és nézd meg a Doktor Szöszit, abból tanulhatsz :D
2011. aug. 27. 15:42
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Mire totál kimarratod a hajad, addigra jönni fogez magától is.

"A világ csak tükör, mely mindenkire saját hajszínét vetíti vissza"

2011. aug. 27. 15:45
 6/27 anonim ***** válasza:
Jajj nekem is volt egy ilyen időszakom mentségemre szolgáljon, hogy nagyon fiatal voltam. Most már lenézem azokat a cicababákat én is csinosan öltözködöm, de már nem az az életek középpontja, hogy épp hogy nézek ki. Szerintem ha később visszaolvasod röhögni fogsz magadon...
2011. aug. 27. 15:51
 7/27 A kérdező kommentje:
HÜLYÉK én vagyok a világ leggyönyörübb embere nem tagadhatom 16 éves vagyok és karácsonytól 50 pasim volt szóval ennyit rólatok LÚZEREK
2011. aug. 27. 16:50
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor te már szépen ki vagy tágítva mindenhol. Tehát készen is lennél, egy igazi szőke vagy. :-)
2011. aug. 27. 16:56
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha a Te szemedben lúzer az, akinek van agya és nem b@szatja meg magát 50 pasival karácsony óta, akkor csak gratulálni tudok...sajnálom szüleidet, hogy egy prostit "nevelnek". Csodálkozom, hogy írni meg olvasni tudsz :D bár biztos sok évbe telt megtanulni, fogadok semmi egyébre nem vagy képes, csak a lábaidat terpeszteni és nyávogni. Elárulom, 10-ből 9 ember pont az ilyen libákat nézi le , mint te vagy. Egy senki vagy a legtöbb ember szemében, úgyhogy ezt buktad :)
2011. aug. 27. 17:25
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Elég szőke vagy most is (a kérdésedből ez jön le), meg sem kell játszanod magad....arra büszke vagy, hogy karácsony óta 50 emberrel voltál? Ha srác lennék, már bottal sem piszkálnálak meg....
2011. aug. 27. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!