Nem lehet már megváltoztatni az osztálytársamat? (Bővebben lent. )
Régebben jó barátnők voltunk de elkezdett teljesen megváltozni.Hívjuk most őt R-nek.10 éves kora óta cigizik (most 13) és utálom,hogy rámfújja mindig a cigi füstjét ha ott van a közelbe.Mindig elmondom neki,hogy engem nagyba kerüljön el ha cigizik de a közelembe is ugyanúgy rágyújt.Nem rég megígérte,hogy nem fog cigizni többet mert tudja,hogy sokan rühelljük de már 2 napra rá ott mesélte nagy büszkén a többieknek,hogy 1 napra nem volt elég neki 1 doboz cigi...
Nem rég mesélte MSN-en,hogy nagyon köhögött és rosszul volt ezért elment az orvoshoz.Asztmás lett...de ugyanúgy fojtatta a cigizést.Egyik tesiórán meg nagy vidáman meséli,hogy javult az állapota és szerinte a cigi miatt. -.-"
Egyik barátnőnk tavaly elment ebből a suliból egy másikba.Legyen T.Ő volt R-nek a legjobb barátnője csak aztán kiderült,hogy R csak sulibarátként tekintett T-re.
T visszajött egyik nap hozzánk csak úgy meglátogatni minket mert nekik nem volt suli.Elmesélte,hogy R egyik volt pasija lefeküdt R-el.Megkérdeztük a csajt...Tagadta.A szemembe mondta,hogy "Nem igaz.Csak nem vagyok olyan k*rva,hogy 1 hónap után odaadom neki magam."... -.-
Aztán jöttek a szééép kis elszólásai,hogy
-"Úgy fáj az első...Jaa semmi uncsim mondta..."
-"Egyszer nem jött meg és hánytam is.Olyan ideges voltam."
Pár nappal ezelőtt a mostani "legjobb barátnője" akivel én is jóba vagyok elmondta,hogy R lefog feküdni egy nála 10 évvel idősebb sráccal csak azért mert ünnep lesz,közbe semmi sincs közöttük. (Október 23-ra gondolt...)
Meg,hogy az a bizonyos eset is igaz volt amikor nekem a szemembe mondta,hogy nem adja oda magát senkinek.Jó persze,ő dolga,hogy mit csinál de azért rosszul esett,hogy rezzenéstelen arccal a szemembe hazudott.A hátam mögött meg lek*rváz de nem tudom,hogy mi jogon.:/
De ő még mindig úgy állítja,hogy szűz mert az első gyerek nem szakította át neki.Most akkor ez hogy is van?!Nem úgy van,hogy ha már járt benne az a bizonyos dolog akkor már nem szűz?Először világosodna fel,aztán dugjon. :SS
Most csodálkozik,hogy kerülöm a társaságát és naponta váltok vele néhány szót,és ha mondom neki,hogy ha érzem rajta a cigit akkor engem ne ölelgessen még neki áll feljebb. :/
Bár az is nagyon idegesítő,hogy rázza magát és mindenkinek játssza a fejét...Mert nála a cigi,a pia,a drog és a szex a menő. =/
Mit lehetne vele kezdeni?Egyszerűen ne foglalkozzunk vele?Nem ilyennek ismertük meg és azért akármennyire nem bírom nem szeretném ha tönkre tenné az életét akár egy jó kis betegséggel vagy egy gyerekkel. :/
Hát én sem tudom,de pont ő róla nem képzeltem volna ezt el... :/
És úgy beszél róla,mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne...
Ha kerülöm és nem beszélek vele,akkor meg odajön,hogy mi a bajom vele,pedig már 100x elmondtam neki... :S
Kedves kerdezo a baratnod koros hazudozo, empatiahianyban szenved, nincs buntudata mert keptelen masokat tisztelni es szeretni, csak onmagat.Magyarul egy pszihopata.
Megragadt egy 3-4 eves koru gyermek szintjen! Az ilyenek nem tudnak megvaltozni csak szakember segitsegevel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!