Hogy rázhatnám le az osztálytársamat anélkül, hogy megbántanám?
Figyelt kérdés
Van egy karkötőm, amit még régen kaptam egy barátnőmtől, amikor még divatban volt. Egyik nap felvettem a suliba, és óriási hatása volt. Mindenkinek ilyen kell. Két haveromnak megígértem, hogy hozok nekik HA hangsúlyoztam is, hogy HA találok. Az egyik türelmes, megérti, de a másik már megígérte valakinek, és folyton engem piszkál, hogy mikor hozok már... Nagyon úgy néz ki, hogy nem fogok találni, és meg akarja venni tőlem a sajátomat... Hogy rázhatnám le anélkül hogy megbántanám? Kicsit félénk vagyok ilyenekben... :(2009. jún. 22. 11:52
1/3 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy nem találtál. Esetleg adj neki tippeket, hogy hol találhat. Azt is mondd meg, hogy ezt kaptad és nagyon sokat jelent neked.
2/3 A kérdező kommentje:
már mondtam neki, hogy nem találtam, de így sem száll le rólam... Már nagyon idegesít :(
2009. jún. 22. 12:13
3/3 anonim válasza:
Az ilyen emberek csak a saját stílusukból értenek. Te is legyél vele nagyon őszinte. Mondd meg, hogy nem lesz, mert nem találtál te pedig nem akarod a tiédet eladni. Szóból ért az ember. Ha nem mondod ezt így nyíltan ki, sosem fog békén hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!