Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elegem van az osztálytársamból...

Elegem van az osztálytársamból. Nem lehet már megváltoztatni? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Régebben jó barátnők voltunk de elkezdett teljesen megváltozni.Hívjuk most őt R-nek.10 éves kora óta cigizik (most 13) és utálom,hogy rámfújja mindig a cigi füstjét ha ott van a közelbe.Mindig elmondom neki,hogy engem nagyba kerüljön el ha cigizik de a közelembe is ugyanúgy rágyújt.Nem rég megígérte,hogy nem fog cigizni többet mert tudja,hogy sokan rühelljük de már 2 napra rá ott mesélte nagy büszkén a többieknek,hogy 1 napra nem volt elég neki 1 doboz cigi...

Nem rég mesélte MSN-en,hogy nagyon köhögött és rosszul volt ezért elment az orvoshoz.Asztmás lett...de ugyanúgy fojtatta a cigizést.Egyik tesiórán meg nagy vidáman meséli,hogy javult az állapota és szerinte a cigi miatt. -.-"

Egyik barátnőnk tavaly elment ebből a suliból egy másikba.Legyen T.Ő volt R-nek a legjobb barátnője csak aztán kiderült,hogy R csak sulibarátként tekintett T-re.

T visszajött egyik nap hozzánk csak úgy meglátogatni minket mert nekik nem volt suli.Elmesélte,hogy R egyik volt pasija lefeküdt R-el.Megkérdeztük a csajt...Tagadta.A szemembe mondta,hogy "Nem igaz.Csak nem vagyok olyan k*rva,hogy 1 hónap után odaadom neki magam."... -.-

Aztán jöttek a szééép kis elszólásai,hogy

-"Úgy fáj az első...Jaa semmi uncsim mondta..."

-"Egyszer nem jött meg és hánytam is.Olyan ideges voltam."

Már ha valaki nem feküdt le senkivel akkor miért idegeskedik?

Pár nappal ezelőtt a mostani "legjobb barátnője" akivel én is jóba vagyok elmondta,hogy R lefog feküdni egy nála 10 évvel idősebb sráccal csak azért mert ünnep lesz,közbe semmi sincs közöttük. (Október 23-ra gondolt...)

Meg,hogy az a bizonyos eset is igaz volt amikor nekem a szemembe mondta,hogy nem adja oda magát senkinek.Jó persze,ő dolga,hogy mit csinál de azért rosszul esett,hogy rezzenéstelen arccal a szemembe hazudott.A hátam mögött meg lek*rváz de nemtudom,hogy mi jogon.:/

De ő még mindig úgy állítja,hogy szűz mert az első gyerek nem szakította át neki.Most akkor ez hogy is van?!Nem úgy van,hogy ha már járt benne az a bizonyos dolog akkor már nem szűz?Először világosodna fel,aztán dugjon. :SS

Most csodálkozik,hogy kerülöm a társaságát és naponta váltok vele néhány szót,és ha mondom neki,hogy ha érzem rajta a cigit akkor engem ne ölelgessen még neki áll feljebb. :/

Bár az is nagyon idegesítő,hogy rázza magát és mindenkinek játssza a fejét...Mert nála a cigi,a pia,a drog és a szex a menő. =/

Mit lehetne vele kezdeni?Egyszerűen ne foglalkozzunk vele?Nem ilyennek ismertük meg és azért akármennyire nem bírom nem szeretném ha tönkre tenné az életét akár egy jó kis betegséggel vagy egy gyerekkel. :/

(Bocs,hogy nagyon hosszú lett.:/)

2010. okt. 24. 15:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fog megváltozni,hanem még rosszabb lesz!Én biztos hagynám a francba és még csak egy társaságban sem mutatkoznék vele!Engem ne emlegessenek egy napon egy kis retekkel! Nekem ez a véleményem!A szülei nem tudnak a "nagylányuk érett" viselkedéséről?Nem tudom ki hogy van vele,de szerintem elég elszomorító,h. a 10-13 éves kislányok ettől érzik magukat nagylánynak!
2010. okt. 24. 16:00
 2/10 anonim válasza:
Szerintem egy ideig hagyd á. Ne foglalkozz vele, majd észbe kap
2010. okt. 24. 16:01
 3/10 anonim válasza:

Szia!!

Szerintem nemkéne vele barátkoznod, mert ha olyan jó bnője vagy akkor miét hazudott neked?!főleg a szemedbe!!!szerintem téged is csak ilyen suli barátnak tart vagy nem tom, mert aki elmondta neked , hogy R már szűz Ő miért tudot róla és te miért nem?szerintem nektek már nincs közös témátok, mert nagyon távol áltok egymástól!!nagyon büszke vagyok rád, mert amilyenek le írtad magad meg mondom a frankót, hogy ilyen kis lányt szeretnék a közel jövőben, mert pont az ilyen kis lányoktól félek,hogy az én lányom ne legyen ilyen mondjuk lehet, hogy a Szülőktől is függ, ha igen akkor nagyon is szégyeljék magukat!

2010. okt. 24. 16:09
 4/10 anonim ***** válasza:

Végig olvastam. Hát ez nagyon szomorú, hogy 13 évesen ilyennel foglalkozik.

Te pedig szerintem hagyd a francba, ő cseszi el az életét, és nem te. Ha eddig nm volt annyi esze, hogy ne csinálja ezeket a dolgokat, biztos nem rád meg másokra fog hallgatni. Hadd csinálja, amit ő menőnek tart, majd 10 év múlva megbánja, és majd tüdőrákosan titeket fog irigyelni, hogy ti nem voltatok olyanok, mint ő. Nem egy ilyen esetről tudok.

Tehát azt tanácsolom, hogy inkább ne is barátkozz vele, mert még a végén rossz irányba fog téged is terelni. Maradj meg ilyennek amilyen vagy, és tekintsd őt egy elrettentő példának. :)Meglátjuk majd jó pár év múlva, mikor összefuttok, hogy ki fog nevetni.

15/L

2010. okt. 24. 17:01
 5/10 A kérdező kommentje:

Nem a legjobb barátnőm csak osztálytárs,régebben 4en voltunk mindig együtt de ő valahogy elzüllött...mindig kínál cigivel pedig tudja,hogy rühellem...azért is lenyusziz mert még soha nem gyújtottam rá és nem is fogok...érdekes felfogása van.(N)

Na meg az,hogy a cigi nem káros. -.-

Az anyja egy időben tudott róla de aztán R azt mondta,hogy leszokott.Most nemtudom,hogy tudnak e otthon róla,de az ő családjában anyja,apja,tesója cigizik...

Ő már 10 évesen azt hajtotta,hogy ő már 12 éves korában elakarja beszteni a szüzességét és hát tessék.Bekövetkezett. :/

Csak az a rossz,hogy régen jóba voltunk és rossz látni,hogy ilyen lett.Ha nem lennének közös élményeink akkor hidegen hagyna,hogy hogy teszi magát tönkre.Azt is hangoztatja,hogy meg akar halni.Így majd meghosszabítja a szenvedését. :/

2010. okt. 24. 18:43
 6/10 A kérdező kommentje:
beszteni=veszteni*
2010. okt. 24. 18:44
 7/10 anonim ***** válasza:
Atyaég,ez megdöbbentő...Hallottam ilyenekről,de valahogy az én környezetembe sose találkoztam ilyenekkel...Mi lesz,ha becsúszik egy gyerek?!Szegény gyereknek nem kívánnék ilyen anyát..azt se tudja mit csinál,basszus...az ilyenek rohadtul büszkék az önpusztító életmódjukra közben meg sz*rt se tudnak!Javaslom KERÜLD a társaságát,nehogy belerángasson téged vagy valamelyik osztálytársadat valamibe!A legjobb ha látja,hogy ez K*RVÁRA nem menő,és nem szívesen barátkoztok egy ilyen kaliberű csajjal.Tudom,tudom,hogy a besúgókat utálják de nem lehetne szólni az édesanyjának?Én ezt tenném,az Ő,az édesanya,a barátnőim és a saját érdekemben is!
2010. okt. 24. 23:33
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem a felét csak kitalálja, nálunk az ilyen "menő" lányok többsége állandóan hazudozott. Az elszólásai szerintem nem elszólások hanem direkt próbálja ezzel felhívni magára a figyelmet és nagylánynak tűnni. Megváltozni szerintem nem nagyon fog, nem vesztettél sokat vele.

19L

2010. okt. 27. 13:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
I FEEL RAMPAGE IN THE AIR!
2010. okt. 27. 14:33
 10/10 anonim ***** válasza:
őrjöngjél!
2010. okt. 27. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!