Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Már nagy elegem van az álszent...

Már nagy elegem van az álszent osztálytársamból! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most, hogy téli szünet van, pihenni kell, meg szórakozni, meg minden egyéb... Na de hogyan, ha elveszik a legjobb barátnőm? Már napok óta hivogatom, hogy jöjjön át, mert unatkozom, de van egy osztálytársunk aki közénk áll. Tudjátok ő az osztály tökéletessége, a tanárok kedvence, a legaranyosabb, legsegítőkészebb kis nyalizós. Tegnap előtt felhívtam, hogy jöjjön, nem tudott, mert ott aludt az álszent osztálytársunknál. Tegnap szilveszteri bulit csaptak ketten, persze engem nem hívtak, pedig a legjobb barátnőm akart... aztán ma elmentek korcsolyázni... mit kéne tennem? Már szörnyen idegesít, de ha szólok neki, akkor pedig az egész osztályt rám uszítja.
2009. jan. 1. 16:05
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

a kérdés újra: Már nagyon elegem van az álszent osztálytársamból! Mit tegyek?

Remélem a kiegészítés is elég érthető.

2009. jan. 1. 16:06
 2/11 anonim ***** válasza:
25%

Sztem beszélgess el vele, hogy milyen műsor az h a bnődet le akarja nyúlni. Ha meg másokat uszít rád, akkor a többiek szemét kell felnyitnod hogy ez a gyerek mekkora egy suttyó. -->>Ezzel van a legtöbb esélyed a nyerésre, hogy minél több oszttársadat meggyőzöd.

A bnőddel is beszélj az egészről, hogy helyetted miért azt a izét választotta. Ha azt mondja h csak azért mert aranyos, akkor nem tudsz mit tenni ellene, akkor mond meg a bnődnek h vagy te vagy ő. Csak itt magadról minél több jó dolgot, az oszt társadról meg minél több rossz dolgot tulajdonságot mondj neki ( a bnődnek ). Nálunk az osztályban 1 nyalizós gyerek volt és kiderült h egyik oszttársam bnőjére rá mászott. Nah és akkor a gyerekkel elbeszélgettünk. A suliban persze be köpött minket, mi meg tagadtunk mindent és 20an 1 ellen, nemsok esélye van a gyereknek.

2009. jan. 1. 17:15
 3/11 A kérdező kommentje:
csak az a baj, hogy nekem így mutatkozik, de mások előtt megjátsza magát... azt a legjobb barátnőmet is lenyúlta aki még elsőben volt... :S
2009. jan. 1. 17:35
 4/11 A kérdező kommentje:
*megjátssza
2009. jan. 1. 17:54
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

ne haragudja, de ha "el tudja venni" a legjobb baratnod, az nemcsak az o hibaja, hanem a "legjobb baratnode" is.

egyetlen megoldas van: ne foglalkozz vele. ha a baratnod vele akar lenni, akkor legyen, mert akkor nem a legjobb baratnod.

2009. jan. 1. 18:10
 6/11 A kérdező kommentje:
szerintem nem értetted pontosan. Tulajdonképpen csak azért van vele, mert nem akarja megbántani.
2009. jan. 1. 18:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség :-))) Ezek szerint téged meg akar bántani?? Ezt neked is érezned kell, hogy itt nem stimmel valami, itt az úgynevezett barátnőd a legnagyobb hunyó....!!!
2009. jan. 1. 18:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Méghogy nem akarja megbántani? Ez baromság. Mond meg a barátnődnek, hogy téged nagyon megbántott, és ha ez nem hatja meg, akkor köszönd meg neki szépen az eltöltött időt, és akkor viszont látás. Van még csaj a világon, nem szabad egynél leragadni. Később majd csak rájön a bnőd h mekkor egy idióta volt, de akkor már késő bánat lesz. Ezt is mond meg neki.
2009. jan. 1. 18:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Énis voltam ilyen helyzetben. És az akkor legjobbnak vélt barátnőm elkezdett rolam pletykálni,hazudozni,mindenkit ellenem uszitani. Probáltam vele megbeszélni a dolgot de mindent letagadott. És pont azzal a lánnyal ált össze akit én utáltam és állitólag ő is. Szerintem hagyd,hagyd menjen a bnőd mert ha igy viselkedik csak azért hogy ne ,,bántsA meg,, azt a másiat,és inkább őt választja kkor nem is igzai barátnő!!!! (Lehet h a másik csajnak sok barátja van,sokan szeretik,menő stb. és azért probál bevágodni hogy ő is középpontban legysen)--->saját tapasztalat
2009. jan. 3. 11:28
 10/11 A kérdező kommentje:
POntosan ez van vele, ő áll MINDIG a középpontban.
2009. jan. 3. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!