Már nagy elegem van az álszent osztálytársamból! Mit
tegyek?
Figyelt kérdés
Most, hogy téli szünet van, pihenni kell, meg szórakozni, meg minden egyéb... Na de hogyan, ha elveszik a legjobb barátnőm? Már napok óta hivogatom, hogy jöjjön át, mert unatkozom, de van egy osztálytársunk aki közénk áll. Tudjátok ő az osztály tökéletessége, a tanárok kedvence, a legaranyosabb, legsegítőkészebb kis nyalizós. Tegnap előtt felhívtam, hogy jöjjön, nem tudott, mert ott aludt az álszent osztálytársunknál. Tegnap szilveszteri bulit csaptak ketten, persze engem nem hívtak, pedig a legjobb barátnőm akart... aztán ma elmentek korcsolyázni... mit kéne tennem? Már szörnyen idegesít, de ha szólok neki, akkor pedig az egész osztályt rám uszítja.
a kérdés újra: Már nagyon elegem van az álszent osztálytársamból! Mit tegyek?
Remélem a kiegészítés is elég érthető.
2009. jan. 1. 16:06
2/11 anonim válasza:
Sztem beszélgess el vele, hogy milyen műsor az h a bnődet le akarja nyúlni. Ha meg másokat uszít rád, akkor a többiek szemét kell felnyitnod hogy ez a gyerek mekkora egy suttyó. -->>Ezzel van a legtöbb esélyed a nyerésre, hogy minél több oszttársadat meggyőzöd.
A bnőddel is beszélj az egészről, hogy helyetted miért azt a izét választotta. Ha azt mondja h csak azért mert aranyos, akkor nem tudsz mit tenni ellene, akkor mond meg a bnődnek h vagy te vagy ő. Csak itt magadról minél több jó dolgot, az oszt társadról meg minél több rossz dolgot tulajdonságot mondj neki ( a bnődnek ). Nálunk az osztályban 1 nyalizós gyerek volt és kiderült h egyik oszttársam bnőjére rá mászott. Nah és akkor a gyerekkel elbeszélgettünk. A suliban persze be köpött minket, mi meg tagadtunk mindent és 20an 1 ellen, nemsok esélye van a gyereknek.
2009. jan. 1. 17:15
3/11 A kérdező kommentje:
csak az a baj, hogy nekem így mutatkozik, de mások előtt megjátsza magát... azt a legjobb barátnőmet is lenyúlta aki még elsőben volt... :S
2009. jan. 1. 17:35
4/11 A kérdező kommentje:
*megjátssza
2009. jan. 1. 17:54
5/11 anonim válasza:
ne haragudja, de ha "el tudja venni" a legjobb baratnod, az nemcsak az o hibaja, hanem a "legjobb baratnode" is.
egyetlen megoldas van: ne foglalkozz vele. ha a baratnod vele akar lenni, akkor legyen, mert akkor nem a legjobb baratnod.
2009. jan. 1. 18:10
6/11 A kérdező kommentje:
szerintem nem értetted pontosan. Tulajdonképpen csak azért van vele, mert nem akarja megbántani.
2009. jan. 1. 18:15
7/11 anonim válasza:
Ez hülyeség :-))) Ezek szerint téged meg akar bántani?? Ezt neked is érezned kell, hogy itt nem stimmel valami, itt az úgynevezett barátnőd a legnagyobb hunyó....!!!
2009. jan. 1. 18:22
8/11 anonim válasza:
Méghogy nem akarja megbántani? Ez baromság. Mond meg a barátnődnek, hogy téged nagyon megbántott, és ha ez nem hatja meg, akkor köszönd meg neki szépen az eltöltött időt, és akkor viszont látás. Van még csaj a világon, nem szabad egynél leragadni. Később majd csak rájön a bnőd h mekkor egy idióta volt, de akkor már késő bánat lesz. Ezt is mond meg neki.
2009. jan. 1. 18:25
9/11 anonim válasza:
Énis voltam ilyen helyzetben. És az akkor legjobbnak vélt barátnőm elkezdett rolam pletykálni,hazudozni,mindenkit ellenem uszitani. Probáltam vele megbeszélni a dolgot de mindent letagadott. És pont azzal a lánnyal ált össze akit én utáltam és állitólag ő is. Szerintem hagyd,hagyd menjen a bnőd mert ha igy viselkedik csak azért hogy ne ,,bántsA meg,, azt a másiat,és inkább őt választja kkor nem is igzai barátnő!!!! (Lehet h a másik csajnak sok barátja van,sokan szeretik,menő stb. és azért probál bevágodni hogy ő is középpontban legysen)--->saját tapasztalat
2009. jan. 3. 11:28
10/11 A kérdező kommentje:
POntosan ez van vele, ő áll MINDIG a középpontban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!