Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Hogy lehetnék igazi szőke?...

Hogy lehetnék igazi szőke? Úgy értem nem a hajam színét akarom megváltoztatni, hanem egy igazi szőke nő akarok lenni, mert nekem tetszik ez a karakter.

Figyelt kérdés
Szeretnék tőletek hülye szólásokat, szokásokat meg ilyesmi, egy szőke cicababa akarok lenni. De mondjuk nem szőke a hajam hanem szőkésbarna de az monst mind1. Segítsetek!!! Honlapot is ajánlhattok
2011. aug. 27. 15:04
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
hát te hülye idióta
2011. szept. 1. 14:27
 22/27 anonim ***** válasza:
Hát igen, az eredményekért meg kell "dolgozni".....
2011. szept. 1. 15:31
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
Szia! Van egy olyan honlap,asszem az a címe h Egy Plázacica naplója. Ott elég érdekes dolgok vannak,bemutatja hogyan él,miket csinál egy igazi szőke nő. Am ne foglalkozz a többiekkel,ha Te plázacica akarsz lenni akkor legyél az. Senkinek semmi beleszólása. Mellesleg énis az vagyok,külsőre és az tapasztalatom h az emberek csak irigyek mert mi jól nézünk ki ők meg nem :P
2011. szept. 2. 07:43
 24/27 anonim ***** válasza:
76%
Jól néztek ki? o.O Ezt meg ki mondta?Talpig rózsaszínben inkább úgy néztek ki mint egy marcipános süti visszahányva.Ha nektek ez az "élet" jó,nekem mindegy,viszont 30 évesen úgy fogtok kinézni mint öreganyátok.Én lehetek büszke magamra mert 24 évesen úgy nézek ki mint egy 17 éves,és semmilyen sminket vagy arckrémet nem használok.Genetika:)Az egész kérdésed is tök nulla.Egyszerűn kapcsold ki a nem létező agyad és bambulj bele a világba mint egy zombi.Ja,és nyafogj sokat,ezzel mindenkit idegileg tönkreversz a közeledben.Sajnálom szegény szüleidet,de hát nem az ő hibájuk,hogy gyereket vártak,de csak te jöttélXP
2011. szept. 3. 20:11
 25/27 A kérdező kommentje:
utolsó, ba.meg az utolsó mondtaodba, azért gondolkodj, mert ilyet a világ leg....-abb emberének sem mondazs mert sértés, ráadásul ku.va nagy sértés, úgyhogy lehet elmenni és shut up!!
2011. szept. 3. 22:45
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Ó,megértetted az utolsó mondatomat?Most megleptél.Az ilyen emberekre mint te nem is lehet jobbat írni.Ja,és ba**d meg te ha annyira akarodXP
2011. szept. 4. 00:43
 27/27 Patry válasza:
Hát már az vagy ><!! De ha rgisztráltál vmire akk mond azt h a jelszó helyett mért csillagok/pontok vannak??!
2012. máj. 31. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!