Jobbikosok! Mit szóltok ahhoz, hogy Szegedi Csanádról kiderült az izraelita származása?
Javítás: Lehet, hogy zsidónak születtek, de élhetnek magyarként, tehetnek sokat a magyarokért.
Lényeg a lényeg: a származás semmi. A tettei alkotják az embert.
Bocsánat, elgépeltem...
Áh, még olyanok is vannak az oldalon, akiknek láttán szerintem kicsordult volna Hitler könnye, annyira "árják"...:D agyrém az egész oldal :D
"Érdekes hogy hova tűntek azok a Jobbikosok akik eddig fontosnak tartották a származást, "
A kurucinfon még mindig ott vannak azok az emberek, de nagy részük nem is jobbikos! Nem értem miért hozod össze a Jobbikkal és miért általánosítasz rasszista módon! A kurucinfónak amúgy semmi köze a Jobbikhoz, már 30szor elhatárolódtak tőle... Nem értem, hogy a Jobbikot és a többi normális jobbikost miért az miatt a pár degenerált miatt kell megítélned akik kurucinfón gyűlölködnek!
"Remélem, hogy Szegedi Csanád akiben éppen annyi zsidó vér van mint magyar, magyar marad, és magyarként fog továbbélni."
Mint a Kertész család akit a tőnemzetiek állandóan el akarnak zavarni a származásuk miatt.
"Te tudatlan, olvass utána a dolgoknak mielőtt hülyeséget írsz!"
Szóval Vona Gábor apját Zázrivecznek hívták. Őt magát szintén így anyakönyvezték, ergo erről magyarosított, miért is volt hülyeség?
(mondjuk ez ilyen divat lehet a Jobbikban, Toroczkay is Tóth nevet örökölte az apjától)
Én erdélyi vagyok. És az iskolában azt tanultam, hogy mindenki az aminek tartja magát.
Én eszerint azt mondom, ha Szegedi Csanád magyarnak tartja magát, akkor Szegedi Csanád magyar.
A születés és vallás szerinti megkülönböztetés hülyeség.
Meddig Szegedi Csanád magyarnak vallja magát, és a magyarok érdekeit képviseli, addig akkor is magyar, ha zsidó vallású. (Erdélyben sok székely vette fel a zsidó vallást, és szombatosnak nevezték magukat(bővebben Jókai Mór: Jövő század regénye)).
Akkor lehet Szegedi Csanádról rosszat mondani, ha kiderülne, hogy azért lépett be a Jobbikba, hogy tönkretegye Magyarország egyetlen nemzeti pártját.
Szegedi Csanád az egyetlen Magyarországi politikus, aki többször felszólalt a külhoni magyarságért, és kiállt a csángókért is.
Azért szerintem jó, hogy kiderült, hogy van a jobbikban is zsidó származású MAGYAR, mert így, azok akik azt vallották, "hogy mindenkit akikben egy csepp zsidó vér van kikel irtani", azoknak talán felnyílik a szemük, és azt, hogy ki mennyire magyar, azt a tettei szerint fogják megitélni.
Mindenki tudja, hogy a kurucinfo jobbikos, kár erőlködni azzal, hogy a jobbik valójában nem is rasszista, nem is antimeszita, és igazából egy kedves demokratikus liberális párt, akiknek fontos az állatvédelem és a kisebbségek jogai. Végignézegettük egyszer a kurucinfon kommentelők facebook oldalát (egy olyan cikknél, amiben azt részletezték, hogy a zsidó alábbvaló faj, perverz pedofil vérszívók stb) és jóval több mint a felének az érdeklődési köre Vona Gábor vagy a Jobbik volt (ezek olyanokat kommenteltek, hogy kiírtani az összes zsidót azonnal), de nagy részüknek nem nyilvános a FB oldala, úgyhogy nehéz megállapítani pontos arányokat.
Ezenkívül Novák Előd a kurucinfo-t megbízható hiteles lapként reklámozta a tévében politikai beszélgetős műsorban, youtube-on megtalálhatóak a videók.
Jobbik=rasszista+náci és nem fogjátok megszédíteni az embereket a demagóg liberális szövegekkel, túl késő. és szánalmas, hogy hirtelen minden jobbikos elkezdte nyomni ezt a szöveget, hogy ők szeretik a zsidókat és mindenki mást is. Ez undorítóbb kétszínűség, mint amit a fidesz produkált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!