Jobbikosok! Mit szóltok ahhoz, hogy Szegedi Csanádról
kiderült az izraelita származása?
Figyelt kérdés
Szerintem ez öngól, főleg, hogy a hozzá köthető kuruc.info portálon keresztül nyíltan zsidóellenes retorikát folytnak. Az is érdekes, hogy ő csak izraelita származásúnak van feltüntetve, míg másokat lezsidóznak. Vagy csak én érzem így?
Roppant vicces olvasni, hogy a degenerált nácik most zavarodottan hablatyolnak, hogy nem is számít, blablabla, kutykurutty... :D
Már ezért érdemes volt ma felkelni. :D
2012. jún. 26. 20:48
22/80 anonim válasza:
"Nézd meg az eps felszólalásait, mindig kiáll a külhoni magyarokért. Valamint rengeteg rovástáblát állítatott fel.
"
Ez igen nagy teljesítmény!X ezer euróért havonta 2 felszólalás,és az a rovásírásos tábla is igen nagy dolog...
2012. jún. 26. 20:48
23/80 anonim válasza:
Miért? Te mit tettél eddig? Felsorolnád?
2012. jún. 26. 20:49
24/80 anonim válasza:
"Miért? Te mit tettél eddig? Felsorolnád?"
Ez kinek ment?
2012. jún. 26. 20:51
25/80 anonim válasza:
"Valamint rengeteg rovástáblát állítatott fel."
Hurrá. Saját szavazóinak talán egy százaléka tudja, hogy mi van rájuk írva. És egyébként is semmi értelme, pénzkidobás a nagy semmiért. Ültetett volna inkább helyette ugyanennyi fát.
2012. jún. 26. 20:52
26/80 anonim válasza:
Mint tudjuk, az ország felemlkedésének záloga a meddő szájkarate, meg a béna rovásszerű malackaparások összehányása. Kis ízelítő a rosszabbikok nagyívű semmittevő programjából. Már érzem is, hogy emelkedik az ország. A hétre már csak egy kis animalszex hiányzik Morvai, vagy valamelyik náci ribancz és egy kitömött turulmadár között. :D
2012. jún. 26. 21:03
27/80 anonim válasza:
A kíváncsiság kedvéért én is beleolvastam a kurucinfós kommentekbe. Nagyon vicces, ahogy ölik egymást ezen. Fura egy szélsőjobbos honlapon olyat olvasni, hogy hát mégsem a származás számít... :D Végre rájönnek ők is.
2012. jún. 26. 21:08
28/80 anonim válasza:
Ahogy olvasom, sok embernek tisztáznia kellene magában a náci szó jelentését.
2012. jún. 26. 21:11
29/80 anonim válasza:
"Fura egy szélsőjobbos honlapon olyat olvasni, hogy hát mégsem a származás számít... "
Amíg a saját kutyájuk kölyke. Bezzeg, amikor Gyurcsányról, Bajnairól vagy Medgyessyről van szó, akkor ugyanezek a kurucos tahók idétlenkednek meg fröcsögnek a sábeszdeklis karikatúrákon...
2012. jún. 26. 21:20
30/80 anonim válasza:
Akkor most már ők is mondhatják az ellenük utálkozókra, hogy "mocskos antiszemiták!" :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!