Jobbikosok! Mit szóltok ahhoz, hogy Szegedi Csanádról kiderült az izraelita származása?
[Irónia ON]
A zsidók már a Jobbikba is beférkőztek! Szegedi Csanád Benjaminnak 10 évvel ezelőtt kiadták az ukászt a libsikomcsik Jeruzsálemben, hogy épüljön be az újonnan alapított Jobbik mozgalomba, és a legfelsőbb körökbe épüljön be! Míg élvezte a párt vezetésének támogatását, addig ő titkoban kiszivárogtatta az információkat a nyugati zsidócigányoknak (szerintetek miért pont EP képviselő lett? Mert a jeruzsálemi nagyköveti cím túl nyílvánvaló lett volna!) Szóval az igazszívű magyaroknak ismét sikerült legyőzniük a liberálbolsevista összesküvőket, kik a Szent Magyarországra törnek!
[Irónia OFF]
24: Kit érdekel, hogy én mit tettem? Nem rólam írtátok, hogy mennyi mindent tettem a magyar emberekért.
Egyébként ez már értelmesebb válasz:
"Nézd meg az eps felszólalásait, mindig kiáll a külhoni magyarokért. Valamint rengeteg rovástáblát állítatott fel."
DE, nem érzem annak a jelentőségét, hogy titkosírás terjesztésére költik a pénzt. Te sem gondolod komolyan, hogy ezzel bármit is tett a magyar emberekért. Azt meg kifejezetten nem értékelem, hogy a külhoni magyarokért állandóan felszólal, de pl az alkotmány átírása, médiatörvény, és főleg az egykulcsos adó ellen nem, ami totál tönkretette a MAGYAR (nem román) gazdaságot.
"Mit szóltok ahhoz, hogy Szegedi Csanádról kiderült az izraelita származása?"
Semmit, de neked szúrja a szemed, te mocskos náci?
"Mostantól kezdve akkor antiszemita minden Jobbik-gyűlölő?"
Nem, csak náci.
Jobbikos égés :D.
Más témában:
-me' zsidó, bankár, idegen, stb. Ez az ember nem jó, káros az országra. Meg különben is a palesztinok így-úgy.
- Haver Szegedi Csanád is zsidó!
- Na, de hát nem számít az ember származása csak az, hogy mit tesz, meg hát tudod nekem nincs bajom a zsidókkal, ööö, hát igen.
"Jobbikos égés :D. "
Nem jobbikos égés! Tudjátok az a pár száz -és még túloztam is- elmebeteg a kurucinfon, nem az egész Jobbikot teszik ki, mivel többségük nem is jobbikos. Tudom, mert én mindig vitába elegyedek velük, és szoktam mondani neki, hogy ha ilyeneket írogatnak, azzal lejáratják a nemzeti oldalt, és az ő hibájuk lesz ha a Jobbik nem kerülhet kormányra 2014-be... Erre lezsidóznak, meg lecigányoznak. Azt kéne végre megérteni, hogy az miatt a pár idióta miatt, nem kéne általánosítani az összes jobbikost! Vagy ti örültök annak, ha mondjuk egy ember miatt kezdik el szidni a cigányokat vagy épp a zsidókat?
Igen, a nemzeti oldalon, a VALÓDI nemzeti oldalon állóak nem antiszemiták és nem rasszisták! És végképp nem érdekli őket egy ember származása, ha egyszer hazafiasan viselkedik és kiáll a magyar érdekekeért! Az a pár fotelnáci meg elmehet a fenébe, akik lejártatják a nemzeti oldalt és a Jobbikot!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!