Jobbikosok! Mit szóltok ahhoz, hogy Szegedi Csanádról kiderült az izraelita származása?
Semmit! Ugyan úgy magyarnak tartom, mint eddig. Én leszarom az ember származását, mivel nem az határozza meg az ember személyiségét! Őszintén szólva örülök is neki kicsit, mivel a liberális baloldaliak talán vissza vesznek az antiszetizmus ajvékból! Csanád egy igaz magyar, akire büszkék lehetünk! Magyarabb mint ajármelyik gyűlölködő a kurucinfón!
Egy jobbikos
"Szegedi Csanád kivétel,
addig másokat nem a
cselekedeteik alapján ítélnek
meg, hanem a származásuk
alapján?"
Az tény, hogy ha valaki zsidó az rátesz egy lapáttal, de eleve csak azt kezdik el zsidózni, aki a magyarság ellen tett. Csanád rengeteget tett a magyarokért, tehát a Jobbik normális rétege leszarja a származását. Meg én személy szerint mindenkinek leszarom a származását, mert nem az számít... Amúgy amikor a mahizsihisz elítélte a dániel szoborrongálását, az is tetszett a kurucinfósoknak... Meg amikos izrael fiatalok a cionisták ellen tüntettek.
Biztos nem büszke a származására.
Sok magyarban van "idegen" vér.
Nekem például kb ugyanannyi német felmenőm van mint magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!