Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Jobbik miért kelt gyűlöletet?

A Jobbik miért kelt gyűlöletet?

Figyelt kérdés

Gazdasági érdekből.

Őket sem a nép problémái érdeklik, olyanok mint a többi párt. Csak támogatókat gyűjtenek, ahhoz, hogy bekerüljenek a parlamentbe.

Szerintetek?

2009. jún. 25. 11:38
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
70%

15.33-as!

"...a Jobbik is egy párt. tudjuk mi az a kampány. ezért nem szabad bedőlni, az újaknak sem. mert ők is csak egy párt és ígérgetniük kell, és azt kell mondaniuk amit ti hallani akartok, mert különben senki nem szavazna rájuk."

Ez a logika az, ami szerint - ha férfi vagy - minden nő k*rva, mert egy-kettő átvert és a pénzedre hajtott, vagy, hogy minden férfi egy disznó, mert csak "azt akarja" - ha nő vagy - mert volt egy-kettő aki ilyen volt, és ezért már az új potenciális párjelölteknek se hiszel.

Sok boldogságot az ilyen gondolkodáshoz!

2009. jún. 25. 16:21
 32/53 anonim ***** válasza:
72%

Igazad van kérdező támogassuk Mokka Viktort a Zsicidesztől meg Libajnait a szocionistáktól,még nem adtak el mindent ami magyar Izraelnek,ugye?Hátha eltudják adni még az életünket is.A cigók meg a biológiai fegyverek.Kicsit el vagy tévedve,ajánlom a TV készülék kiiktatását,mert elbutit látom.Egyszer gyere el egy Jobbik gyűlésre és meglátod milyen jó kis brigád,nem szidnak senkit csak tényeket mernek közölni,és konkrét programjuk is van és nem választási program mert az csak a választási kampányig szól,ahogy Vona is mondta.Kicsit utána járhatnál mielőtt zagyválsz itt sztem hülyeségeket.

Mutass egy pártot amelyik ennyire magyar párti nah egyet,ha mutatsz akkor egy SZTÁR vagy.Talpra állítanák a gazdaságotz az EMF hitelt visszafizetettné azzal aki felvette új Nemzeti Bankot hozna létre ami MAGYAR lenne,hangsúlyozom,remélem érted miér.Nézd meg a ZsIWIW-en hogy mennyi ember tiszteli és szereti Vonát,és hálálkodik neki,nah ezen gondolkodj el.Ki lenne jó szted a parlamentbe akkor,várom észrevételedet.

2009. jún. 25. 17:22
 33/53 anonim ***** válasza:
72%
Jah még lemaradt hogy nem vagyunk se rasszisták se antiszemiták mi viselkedésmód rasszisták vagyunk,képzeld nekem is van roma haverom,őt nem tekintem cigónak tisztelem vele szoktam gyúrni,pedig Jobbik szimpatizáns vagyok,és még van néhány roma ismerősöm csak ők beilleszkedtek és nem "dzsálnak mádzsár gádzsót ölnieee dikk mán".A söpredékkel kell kezdeni vmit hogy üljön le a seggére,és ne az én vagy a te pénzedből éljen és bűnözzön,gondolkodj el ezen figy dolgozol heti 5nap akkor gondolj erre,hogy most én azér dolgozzak,hogy egy pár semmire kellő orkot eltartsak.Vonáék ezt is megfékeznék a segílyke feltételekhez lenne kötve és lenne egy komoly csendőrség,mint a Horthy korszakban nem pedig a hülye SÜNök.
2009. jún. 25. 17:28
 34/53 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem is provokáció a kérdés.Azt várják,hogy dühünkben valami olyat mondjunk,amit nem kellene.Közben meg lejáratják saját magukat,de ahhoz is buták,hogy ezt észrevegyék.

Mivel a gyakorikerdesek.hu egy elég látogatott site,nem lennék meglepve,ha egy szdszes vagy egy mszps bértollnok tenné fel ezeket a kérdéseket,írná a provokatív,gyűlölködő válaszokat.De az is lehet,hogy csak szimplán egy buta magyargyűlölő,akinek még ahhoz sincs esze,hogy ezzel az egéssze lcsak negatív kampányt csinál magának,miközben a Jobbiknak pozitívat.Lényegében saját maga,és ideológiája alatt vágja a fát.

2009. jún. 25. 18:36
 35/53 anonim ***** válasza:
51%
én nem a jobbikra szavaztam, de egyetemen az összes ismerősöm, szüleim, szomszédok, család barátai (akik 2006ban még nagy mszp szavazók voltak) mind a jobbikra szavaztak. akik itt gyűlöletet keltenek azok ti vagytok, meg a túlművelt liberális bértollnokok. azok az emberek akik a zsidók kiírtását követelik, azok akkor is azt tennék ha nem lenne jobbik vagy gárda vagy árpádsáv. a magyar embernek azért ilyen alacsony az ingerküszöbe, mert az elmúlt 7 évben folyamatosan el akarták hitetni vele hogy az, aki ellopja a kertedből a tulajdonodat az hátrányos helyzetű rászoruló, aki az életedre tör az csak a körülmények áldozata, ami deviáns az a normális...
2009. jún. 25. 22:49
 36/53 anonim ***** válasza:
44%
Miért? Kelt?
2009. jún. 26. 00:04
 37/53 anonim ***** válasza:
77%

16:21 es

nő vagyok, és nagyot tévedsz, egyszer nem fordult egyik "gondolat" sem a fejemben amiket leírtál.

a politika, és a "minden férfi azt akarja" meg stb baromságok két teljesen különböző dolog.

ezért írtam, hogy politológiát kellene tanítani az emberek nagy részének, hogy MEGÉRTSÉK, hogy mi a kampány lényege.

azért mert valaki azt mondja, amit hallani akarsz, még nem biztos, hogy be is váltja az ígéretet.(sőt 100%. hogy nem, ha politikáról van szó.)

ugyanis gazdasági szempontból teljesen veszteséges amit a Jobbik hangoztat. (pl fúj globalizáció, fúj eu-mégis EP??)

és hogy tévedés ne essen tisztáznám, hogy nem vagyok semmilyen pártszimpatizáns :)

egyszerűen szabad ember akarok lenni, és szabad országban élni.

de mint már bebizonyosodott, ennek a vitázásnak semmi értelme, mert amíg nem hívnak Morvai Krisztinának, vagy televíziónak úgysem hiszel nekem.

2009. jún. 26. 10:07
 38/53 anonim ***** válasza:
60%

Én nem azt mondtam, hogy megfordultak benned ilyen gondolatok, hanem azt, hogy a hozzászólásod logikája rokon az ilyen gondolatok logikájával...

És azért mondtam, hogy sok boldogságot az ilyen gondolkodáshoz, mert bizalmatlanságra nem lehet építeni az életet!

Annyira unalmas ez az "úgyis mindegyik hazudik" meg "úgyis mindegyik lop" szöveg!

A politikai senkiben sem bízás egyenlő az anarchiával.

És attól, hogy már volt rá példa ebben az országban is, hogy hazugságokkal nyertek választást, az csak annak a jele, hogy még mindig csak tanulja a magyar nép a demokráciát és még a tanulás elején tart. Ezért azt hiszi, hogy arra kell szavaznia, aki a nagyobbat ígéri.

És maradva a párkapcsolati hasonlataimnál, ahogyan a magánéletben párkapcsolati téren is párszor át kell, hogy verjenek minket, hogy megtanuljuk, hogy van olyan, hogy "túl szép, hogy igaz legyen" és ha megtanultuk megkülönböztetni a hamisat az igazitól, akkor leszünk felnőttek párkapcsolati téren. De az átverésekre nem úgy reagálunk, hogy mindenki tuti hazudik, hanem csak megtanulunk elvonatkoztatni, késleltetni és felnőtt módon dönteni de a bizalmat megszavazzuk!

Politikában ugyanez van. Lassan majd felnövünk és megtanulunk valódi választásokat hozni, nem az azonnali jólétet bármi áron ígérőkre szavazni, bedőlni hangzatos ígéreteknek, csak mert van egy pillanatnyi hiányunk vagy vágyunk.

Ennek semmi köze a Jobbikhoz. Csak egy felnőtt demokráciához van köze.

Egyelőre a Jobbik se jót se rosszat nem tett, tehát kivárok velük kapcsolatban.

Amúgy attól függetlenül, hogy nem rájuk szavazok, az pozitív számomra, hogy végre két párt is megjelent - Jobbik és LMP - ami nem mániásan gazdasági kérdésekkel, életszínvonallal foglalkozik és próbál ezeken a vonalakon szavazatot szerezni, hanem arról beszélnek és kínálnak megoldásokat, hogy a rossz társadalmi beidegződéseink hova vezettek és, hogy milyen megoldások kellenének ezek és hatásaik megváltoztatására.

Én azt mondom, hogy végre!

2009. jún. 26. 11:16
 39/53 anonim ***** válasza:
50%
nem kelt. gyűlölet az bennünk van. ők csak kimondják az igazat.méghozzá elég pontosan fogalmaznak.forradalom kell,ki kell írtani ezt a szemetet aztán jöhet a szép új világ
2009. jún. 26. 14:40
 40/53 anonim ***** válasza:
61%
A gyűlölet az megvolt a Jobbik előtt is.
2009. jún. 28. 15:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!