A Jobbik miért kelt gyűlöletet?
Gazdasági érdekből.
Őket sem a nép problémái érdeklik, olyanok mint a többi párt. Csak támogatókat gyűjtenek, ahhoz, hogy bekerüljenek a parlamentbe.
Szerintetek?
Kérdező!
11.50-es vagyok
Amikor azt írtam, hogy kérlek idézz, akkor azt kértem, hogy tőlük. Ne becenévvel vagy noname-ben írogató fórumozóktól!
Elképzelhető, hogy egy fórumba beregisztrál egy Jobbikkal nem szimpatizáló ember és általad idézett mondatokat írogat, majd odaírja, hogy "Hajrá Jobbik!" és aztán lehet rá hivatkozni, hogy milyen gyűlölködők, fasiszták a Jobbik szimpatizánsok? Nem mondom, hogy mind ilyen beírás, de elképzelhető.
Illetve az se mérvadó, hogy ha egy szavazójuk azért szavaz rájuk, mert félreértve őket, a saját gázos gondolkodását és ideológiáját látja beléjük. Ismerek én MSZP szavazót is, aki előttem szidta a zsidókat és a cigányokat, de az még nem lesz attól a párt ideológiája!
Tehát ahhoz, hogy higgyek Neked, tőlük idézz kérlek! A programjukból, a névvel nyilatkozó Jobbik vezetők és tagok független forrásokban közölt szavaiból, a honlapjukról, a programjukból.
Továbbra is előre is köszönöm, ha rávilágítasz a tévedésemre velük kapcsolatban!
Úgy gondolom, nem gazdasági érdekből csinálják. Egyenlőre szerintem nem nagyon van pénz ebben. Szerintem meggyőződésből keltik a gyűlöletet. Érdeklik őket a problémák, jó kérdéseket feszegetnek, csak rossz választ adnak rájuk.
Azt, aki nem látja, hogy gyűlöletkeltők, én is vaknak tartom, és nem szeretem a jobbikot.
A jobbikosok erőszakosságát jól jellemzi, hogy rögtön lepontozzák az őket negatívan érintő válaszokat.
"az még nem lesz attól a párt ideológiája"
kevered a fogalmakat: Nem azt állította, hogy a jobbik gyűlölködő, hanem, hogy gyűlöletet kelt. Nem ugyanaz.
Ez egy provokáció!
Te msz(m)p-s vagy? 1919 óta csináljátok a fesztivált, egyfolytában!
A Jobbik nem kelt gyűlöletet.
Az a baj, hogy a kedves agyoniskolázott válaszolók túl sokat néznek tévét. Csak azt felejtitek el, hogy ugyanazokkal az alaptalan sztereotípiákkal dobálóztok, amiket a nagy pártok által fizetett tévéből hallotok. Ők meg persze, hogy mocskolják Jobbikot meg megpróbálják ellehetetleníteni őket, mert féltik a hatalmukat. Meg félnek a felelősségre vonástól. Ha tudnátok mekkora közpénzek vándorolnak magánzsebbe... Ha ez kiderülne elég sok ember kerülne kellemetlen helyzetbe.
"Azért vannak, hogy gyűlöletet keltsenek. Mit is várhatnánk árpádrongyos kis véglényektől, Hozavona Gábor és Christina bin Morvai féle szalonképtelen férgektől?"
Az ne zavarjon, hogy mind a kettő kicsit magasabban iskolázott mint te.
Ha az árpád-sávos zászlót "árpádrongy"-nak hívod akkor takarodj az országból, nem vagy idevaló. Felfogtad, hogy a magyarság 1000 éves jelképét fikázod?
Egyébként elég sok értelmiségi támogatja a Jobbikot, úgyhogy nem merném kijelenteni, hogy véglények lennének.
Egyébként az meg már milyen, hogy a Fidesz nyugdíjasok behülyítésével, meg egy kis plusz segéllyel a romáknál akar szavazatot szerezni? Ez szerintem kicsit gázabb. Az SZDSZ kampánya 100%-ban a Jobbik fikázására épült, az MSZP szóra sem érdemes... Szóval szerintem még mindig a Jobbik a legjobb választás ezek közül. Nem mondom, hogy 4-8 év alatt nem kurvulnak el, de addig is csinálnak valamit a lopáson kívül, amire az előbb felsoroltak nem voltak képesek.
Ha valamelyik párt nem jut be az országgyűlésbe annak a tagjainak ugrik a mentelmi joga, tehát felelősségre vonható.
Persze, hogy féltik a helyüket, mert ha kikerülnek a tűz közeléből akkor tuti a börtön nagy részüknek.
És a Jobbik pont ezt a felelősségre vonást szeretné, így persze, hogy félnek tőlük mint a tűztől.
teljes mértékben egyetértek veled kérdező.
az emberek naivak, elegük van a mostani helyzetből, és a Jobbik okosan elővette az aktuális cigánykérdést, mert tudta, hogy ezzel rengeteg szavazót nyernek.
igazuk van, tényleg van cigánybűnözés, csak a legnagyobb baj az, hogy a sok eltévelyedett embernek elkerüli a figyelmét, hogy a Jobbik is csak egy PÁRT.
a programjukban leírtak álmok, nagy butaságok, ha megvalósítanák, még szegényebb lenne az ország.(pl multik eltüntetése és a globalizáció ellenzése- MÉGIS indultak az EP-n..:D kissé ellentmondásos nemde?)
a lényeg, hogy elképedve nézem, hogy hogy dől be ennyi ember ennek az egésznek... el sem hiszem, hogy ennyire buták az emberek.
szomorú, hogy 19 évesen (ja és Jobbikosok: nem vagyok SZDSZ szavazó..;) egyik párttal sem szimpatizálok, nem véletlenül) ezt képes vagyok meglátni, és átlátni, és a nálam 10 20 évvel idősebbek meg mint a birkák, minden sz.rt elhisznek amit a KAMPÁNYBAN hallanak.
(kampány: hazudozás, ígérgetés a szavazók megnyeréséért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!