Várjátok már 2014-ben a jobbik választási győzelmét?
Én már nagyon várom. A jobbik szerintem jobban tudná kezelni a cigánykérdést, mint a mostani kormány.
Hajrá jobbik! :))
Vicces és elkeserítő is hogy a jobbikosok pont úgy gondolkoznak mint a 2010-es választások előtt a fideszesek: vakon hisznek a nagy megváltónak aki valójában csak ujjal tud mutogatni másokra hogy "őmiattuk sz@r az életed", várják a vélt és/vagy valódi felelősökön való megtorlást de az egyáltalán nem izgatja őket hogy UTÁNA mi lesz. Mert ahogy előttem írták a cigánykérdés megoldásától még nem lesz olcsóbb a kenyér.
Szóval én nem várom a Jobbik győzelmét, ők is ugyanúgy palira fogják venni a tömeget mint Vityáék és Fletóék.
"Gyűlölet, rasszizmus, gettóba zárás"
Tudnál a Jobbik részéről forrásokat linkelni, amivel alátámasztanád a hülyeségeidet? Amúgy a gettóba zárást jó ötletnek tartom, kíváncsi lennék, mihez kezdenének magukkal, ha csak egymástól tudnának lopni.
Ha hatalomra kerülnének,nagyon gyorsan csődbe menne az ország. Csak az szavaz rájuk,akinek fogalma sincs arról,hogyan működik az állam gazdasága. Csupa álmodozás a programjuk.
A cigányok gettóba zárása is ostobaság. Ha nem adnak nekik munkát,amiből meg tudnának élni,akkor segélyeket kellene nekik adni. Emberek százait nem lehet éhhalálra ítélni.
Én nagyon várom!!!
Rohadt cigányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kedves kérdező hány éves? 17? Két éve még én is Jobbikra szavaztam, de azóta felnőttem. :)
Sosem lesz jobb, hiába szavaztok meg bárkit, ugyan azt fogja csinálni mint az előző kormány, csak más módszerrel nyúlja le a pénzeket, játssza ki az állami vagyont. Politikailag mentes, civil kezdeményezés kell és felelősségre kell vonni visszamenőlegesen is az összes eddig kormányt, képviselőt, minisztert. Egy büntetés lenne csak: vagyonelkobzás. Aztán járhatnának a cigányok is magániskolába rendet tanulni mert úsznánk a pénzben. :) De nem, a hülye átlag ember mit csinál? Szavaz 4 évente és várja, hogy jobb legyen, aztán ha nem jobb, szavaz másra. Közbe meg vándorolnak elfele az ex politikusaink a milliárdos vagyonokkal külföldre.
Hajrá értelem!
NEM, nem akarom, hogy ez az ország visszasüllyedjen a középkorba, már így is elég sz*rul áll
az lenne a legjobb, ha ezek a mocskos rasszisták eltakarodnának a parlamentből, viszont ehhez a gazdaság és az emberek józan gondolkodásának a stabilizációja kéne, ami sajnos nem várható
Csatlakozok bumbi02-höz.
Az idézetében tényleg teljesen kimerül a teljes Jobbikos gazdaságpolitika.Mondjuk még kilépne az EU-ból és majd meg akarná egyedül csinálni a gazdasági csodát...
Na most aki tanult az mszp és a fidesz hazugságaiból az már nem veszi be a "szavazz rám és attól majd jó lesz" vagy a "nem mondok semmi részletet de nagyon tuti lesz" tipusú politizálást.
Na meg őszintén! Hány értelmes politikust láttál a világon aki zászlót égetve balhézott az utcán?? Hát én még egyet sem...
Megértem az arabokat hogy fegyverrel a levegőbe lövöldözve vonulnak és zászlókat égetnek de aki közülük akar értelmes politikust választani az meghibbant...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!