Matolcsy komolyan mondta ezt a 47 ezres aranyköpését? Vagy belehetett rúgva?
Ha piásan mondta, az még csak-csak.
Ha viszont józanan, még nagyobb a baj. Ott a sapka alatt...
Egy "proli".
De emberek, ez nem arra lett kitalálva, hogy ebből kelljen megélni. Ebből nem megélni kell, hanem kihúzni addig, amíg elhelyezkedsz, amíg találsz normálisabb munkát.
Egyébként meg ha nincs több keret, hát nincs több keret. Az államadósság az egekben van, a gazdaság meg a béka segge alatt. Valakik csak megszavazták 2002-ben, 2006-ban az Mszp-Szdsz-t. Ezért tart most ott az ország ahol tart. Nem mondom, hogy ezt kell szeretni, de most ez van. Az egyén nem felelős egyetlen választáson sem, hogy kire szavaz, de a nemzet nagyon is. Sokan azt hitték, hogy a a 8 év kormányzásban elqrt dolgok majd sosem köszönnek vissza, nagyot tévedtek. Politikai nézetektől függetlenül ennek mindenki issza a levét.
Ebcsont. Nem a 8 évnek a levét isszuk,hanem az elmúlt másfél évét! Ideje lenne már abba hagynotok ezt az elmúlt 8 év dumát.
Akkor is követtek el hibákat,nem is keveset, de a Fidesz felelőtlenségét ne rajtuk kérjétek számon!
Nem vagyok szoci,de látom,hogy hogyan élnek körülöttem a tisztességes,munkájukból megélni akaró emberek.
Az előttem lévő(k) hozzászólását a következőképpen módosítanám:
Ide jutottunk az előző kormányzások 22! (MDF, MSZP, FIDESZ) sikertelen évei után, mert szétloptak mindent. Nincs elmúlt "nyócév" másfél éve szívjuk a fidesz áldásos tevékenységét.
Itthon csak a távhő alapdíja egy húszas és még nem tekerted fel a radiátort.
Necces.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!