Matolcsy komolyan mondta ezt a 47 ezres aranyköpését? Vagy belehetett rúgva?
"tthon csak a távhő alapdíja egy húszas "
jó drága helyen laksz! nálunk háztartásonként havi 1000 ft
Istenem! Én NEM 47 ezer forintból élek! Mondtam ilyet?! Amúgy még diák vagyok, de a szüleim sem 47-et keresnek. Én csak belegondoltam, hogy valószínű nem lenne pénzünk netre (sem, meg sok minden másra), de mindegy...
Nem kell kiforgatni a szavaimat.
"matolcsi ezt nem monta", csak...
Védd, csak véd, ki tudja meddig védheted!
"istván1588 válasza:
Ebcsont! Azt is elmagyaráznád, hogy miért nem azokkal fizettetik meg az adósságot akik hibáztak? Miért azoktól vesz el mindent ez a kormány akinek már amúgy sincs semmije, miközben azoknak adja akik eddig sem nyomorogtak?"
Azért mert nem lehetséges pártpolitikai alapon szivatni a népet (sajnos). Igazságosnak igazságos lenne, de a végletekig antidemokratikus volna, továbbá kivitelezhetetlen. Úgyhogy jobb ebbe nem belemenni. A nép, az Istenadta nép választ, a választásáért pedig mindig kollektíven tartja a hátát, nem párthovatartozás alapján. Ha a 2002-2008 közti időszak csak azokra lett volna hatással, akik Mszp-re, Szdsz-re szavaztak, illetve azokra akik nem szavaztak, a többieknek pedig megmaradt volna a Fidesz kormány, akkor én most nagyságrendileg jobban élhetnék, államcsődről, megszorításokról szó sem lenne, amíg ti sz0pnátok a faxt pont úgy ahogy most jelenleg mindannyian kollektíven.
"Ebcsont. Nem a 8 évnek a levét isszuk,hanem az elmúlt másfél évét! Ideje lenne már abba hagynotok ezt az elmúlt 8 év dumát." "Jaj hagyjuk már ezt az "emúttnyócévet"."
- Szó nincs róla! Letojom mennyire fáj nektek az igazság, és mennyire nehéz belátnotok mekkora balfékek voltatok, amikor ezekre adtátok a voksotokat és elqrtátok a saját és mindenki más jövőjét ebben az országban. Az "emúttnyóccévet" még r0hadt sokáig fogjátok hallagtni, mert r0hadt sokáig fogja mindenki inni ennek a levét és ezért r0hadt sokáig a köztudatban lesz még. Vannak akik holokausztoznak, hogy ne legyen még egy holokauszt, és vannak akik meg "emúttnyócéveznek", hogy ne legyen soha többet mégegy "emúttnyócév"! Majd hozzászoktok, nyugodjatok csak bele, ez nem kívánságműsor!
"Miért azoktól vesz el mindent ez a kormány akinek már amúgy sincs semmije, miközben azoknak adja akik eddig sem nyomorogtak?"
Szemléletbeli különbségek vannak közöttünk. A szociális intézkedéseket én is támogatom. Segíteni kell a lecsúszott embereket, lehetőséget kell nekik adni, hogy kitörjenek onnan, ahová önhibájukon kívül, vagy önhibájukból kerültek.
Másrészről viszont 1990 óta új világ van, de sokan még mindig a régi világban élnek. Szép volt a szocialimus, kényelmes volt, sok jó oldala volt, de sajnos nem működött. Összeomlott, mert nagyon sok semmirekellőt tartottak el az emberek amolyan bujtatott állásokban. Sajnos sok tekintetben ez ma is így van, és ameddig ezt nem sikerül megszüntetni, addig a válságból kilábalást nem is nagyon remélhetünk. Irtózatos sokan élnek segélyből, bűnözésből vagy éppen feketemunkából.
Nem működik az, hogy egyesek nem fizetnek adót, közben meg feketén felveszik a szép lóvét, a többi adózó által fenntartott adórendszerből viszont ugyanúgy igénylik azt amiről úgy gondolják, hogy jár nekik, holott ők soha semmit nem is fizettek be a közösbe, és meglopnak mindenki mást.
Kitől vettek el és mit? Az adójóváírást? Jól tették! Fizessenek minél többen adót. Miért csak az fizessen, aki tesz érte, hogy jobban éljen? Fizessen a vállalkozó is, aki bejelenti magát minimálbérre. Aki szarul él, szar fizetést kap, az tanuljon, költözzön el, találja fel magát, és ne arra várjon, hogy majd kapja az adókedvezményeket meg a segélyeket.
""matolcsi ezt nem monta", csak...
Védd, csak véd, ki tudja meddig védheted!"
Mi a baj az igazság terjesztésével? "Proli"zoli...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!