Matolcsy komolyan mondta ezt a 47 ezres aranyköpését? Vagy belehetett rúgva?
Figyelt kérdés
Mivel már nem tudok másra gondolni.Tudniillik épp eszű ember ilyet "ma" ebben a nyomorgó országban,ilyen fogyasztói árak mellett nem állít.Ennek vagy megbomlott az agya,vagy be volt rúgva.Harmadik tippem nincs.2012. febr. 8. 01:18
41/42 A kérdező kommentje:
Ennyi marhaságot amit te összehordasz barátom, régen olvastam ezen a fórumon.
2012. febr. 13. 14:59
42/42 anonim válasza:
nem vagyok Fideszes, sőt, egyenesen utálom őket. Viszont van egy munkatársam, ami politológiát és gazdasági folyamatokat tanul, és ő sem fideszes, csak jobban átlátja a dolgokat. Ő azt mondta, és igaza van, én is megnéztem, hiába pontoztátok le az 1. válaszolót, hogy Matolcsy valóban azt mondta, hogy aki eddig a 28 ezres segélyből megélt, az a 47 ezerből is megfog. Nem, nem védem, mert még ezt is undorítónak tartom. viszont utána kéne nézni. A másik, hogy szánalmasnak tartom, hogy valaki Miskolcról Bp-ig gyalogol, csak hogy elmondja, hogy Orbán kapja be... röhej! Ahogy meg itt vitáztok???! Komolyan mondom... ettől nektek több? vagy jobb? én ezért utálom a politikát, mert normális? emberek is egymásnak esnek, és lényegében semmi értelme... először és azt hiszem utoljára jöttem ebbe a fórumba. Jó, tudom, nektek ezzel se több se kevesebb, de azért na!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!