Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miert gondolom azt h most...

Miert gondolom azt h most akik kormanyoznak fideszesek tobbsege alfoldi származású?

Figyelt kérdés
Jártam arra fele es igazábol ez a sajatos viselkedes,feljebb valo vagyok,bekepzelt,gunyos parasztos viselkedest ott tapasztaltam Karcag,Kisújszállás,Törökszentmiklós környéken kunsagban ha jol tudom így mondjak..ott nem tűrik az egyenisegeket ugy tunt egyen emberek vannak.Elmebetegek amiket hallottam beszelgetesekből...tehat hajaz a jelenlegi kormanyra nekem..

ma 16:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Csak ez a három város, vagy az egész Alföld?

Még a három város között is vannak különbségek. Miklós amúgy ellenzéki (ex-Jobbik).

ma 16:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Orbán ugyebár felcsúti, amúgy Székesfehérváron született.

Rogán körmendi.

Szíjártó Komáromban született, de úgy tudom Győrben nőtt fel.

Kövér pápai.

Eddig 4-ből mind dunántúli.

Semjén és Pintér pestiek.

Nagy Márton van legközelebb a Kunsághoz, Szolnokon született.

Szóval kérdező, nem... De ez amúgy is enyhén szólva lenéző és előítéletes kérdés a kunságiakkal szemben.

ma 18:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Azért mert a Péterfiben születtél,attól te még nem vagy' pösti'!
ma 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!