Választáskor kire szavaznál? Fidesz? Jobbik?
Kedves 40%-os azért jó poén volt így egy rossz dél utánra köszönöm megy a zöld Neked is. :D
Nekem semmi bajom fidesszel, csak ne szívjunk tőlem aztán lehet akárki. Bár nem szimpatizálok Orbánnal de ez van... Csinálja mindenki a dolgát és lehetőleg jól :D
Köszönöm előre is a zöld kezet, és az udvariasságot...
Legalább, ha már sz@rban úszunk valamelyest, ne veszítsük el a humorunkat...! Chuck Norris kéne Miniszterelnöknek...! :D Jajj... Politikától függetlenül, meg kéne nézni Bruce Willist, vajon mit csinál...Múltkor olvastam, hogy a BKV buszok másképp járnak, mert Willis lövöldözött..! :D
Na jó, nem ide tartozik....Sorry...
:D :D
Üdv! xd
De sok víz folyik le még addig a Dunán...
A FIDESZRE szavaztam,mert a hazugságot gyűlölöm.
NEM bántam meg mert nem vagyok önző. azt is értékelem ha másokon segített. Ezt nem részletezem,mert más is itt él. Ha hazudik az meg nem érv.
Nem gondolom,hogy képes olyan aljasságra ami miatt ne szavaznék újra a FIDESZ-re.
Aki nem a FIDESZ-re szavaz, az az ország és saját jobb jövője ellen szavaz. Mindig jó érzéssel töltött el ha láttam,hogy valaki segít szenvedőn. A mostani korm. is ezt tette. Vörösiszap katasztrófa,bankok nyomorgatása,stb.
Természetes,hogy újra a FIDESZ-re szavazok.
Aki nem a Jobbik-ra szavaz, az az ország és saját szebb jövője ellen szavaz. Mindig jó érzéssel töltött el ha láttam,hogy valaki segít szenvedőn. A jövőbeni korm. is ezt tenné. Vörösiszap katasztrófa,bankok nyomorgatása, elszámoltatás,közbiztonság,életszínvonal helyreállítása,stb.
Természetes,hogy újra a Jobbik-ra szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!