Választáskor kire szavaznál? Fidesz? Jobbik?
Figyelt kérdés
Nos, arra lennék kíváncsi, ki melyikre szavazna. Esetleg érvek hogy miért pont ők. Előző szavazáskor melyikre szavaztál, megbántad? Alapjában vélemények a pártokról?2012. jan. 24. 20:08
41/64 anonim válasza:
Ahogy veszem, itt a lapot:mindegy,hogy kire szevazol,mert ha az kerül korm.-ra akit akartál akkor majd azt fogod szidni.Itt az emberek olyanok,hogy ebben élik ki magukat. Soha nem fogtok olyan korm, megszavazni amelyre csak jót lehet mondani.
42/64 anonim válasza:
Nekem még nincs szavazó jogom, viszont én csak jobboldali pártra fogok szavazni 2018-tól (akkor szavazhatók először).
43/64 anonim válasza:
A jobbikra semmiképp nem szavaznék, mert sok pontjukkal nem értek egyet, ugyanakkor sok problémát jól látnak, de az adott válaszok tele vannak féligazságokkal, csúsztatással. Elképzeléseik a jelenlegi helyzetben az öngyilkossággal egyenlőek. A populizmus soha semmi jóra nem vezetett, a hazaszeretet meg a nemzetiszínű szalaggal átkötött maszlag édes kevés a mai világban. Nem ellenséget kell mindenkiben látni, hanem együttműködni másokkal, megtalálni a helyünket a világban.
44/64 anonim válasza:
Kivel lehet ma együttműködni?!mindenki ott üti a másikat,ahol csak éri,vagy te nem magyarországon élsz?
45/64 anonim válasza:
A FIDESZ-KDNP-re szevaztam és jól tettem. Előző párt és egyetlenegy se állt volna ki a rosszuljárt emberekért. Sajnálatos,hogy az emberek milyen könnyen felejtik az elszenvedett rosszat,és a kapott jót is.
Nemcsak az a jó,amit te kapsz,értékelhetnéd a bajbajutotton való segítést is.
Természetes,hogy mjd is a FIDESZre szavazok.
46/64 anonim válasza:
FIDESZ... ha nem pontoztok 0%-ra :D :D :D
47/64 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Ez a válasz kész. Háth nem hiszem Te 1 szavazatodon fog múlni, de köszöntem azért.:D
u.i.: nem csak mi szívunk akkor hanem Te is ;)
2012. aug. 6. 14:23
49/64 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretnéd azt a lepontozást?:D
2012. aug. 6. 15:18
50/64 anonim válasza:
Hogyne...xd xd
Kedves Kérdező!
Már megszokott sajnos,(tisztelet a kivételnek) hogy aki a Fidesz szimpatizáns és vállalja, és megindokolja, azt lenullázzák...:D xd xd
De örülök, hogy legalább neked van humorérzéked :D xd
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!