Választáskor kire szavaznál? Fidesz? Jobbik?
Legutóbb Jobbikra szavaztam, legközelebb Jobbikra szavazok. Azelőtt pedig Fideszre szavaztam, mert az akkori felhozatal közül az volt a legésszerűbb.
A Jobbik tervei, hozzáállása az országhoz, mindenféle megoldási javaslatai, elképzelése tetszik, úgyhogy legfőképpen ezért szavazok Rájuk, mert szimpatizálok Velük.
Viszont akinek esetleg nem feltétlenül szimpatikus a Jobbik gondolkodása, vagy netán nem ismeri, nem követi a híreket Róluk, vagy esetleg az eddigi csalódások alapján arra következtetnek, hogy hazudnak majd Ők is és csak a szavazás előtt "jár a szájuk", annak pedig azért javaslom, hogy szavazzon mégis a Jobbikra, mert az MSZP már "ki volt próbálva" egyenlő egy kalap sz*rral, a Fidesz szintén "ki volt próbálva", szintén egyenlő egy kalap sz*rral, tehát adjuk meg az esélyt egy olyan pártnak a bizonyításra, aki még nem volt hatalmon! Ha nem tetszik, legközelebb nem Rájuk szavazunk és kész! Arra a nyakamat ráteszem, hogy rosszabb biztosan nem lesz a helyzet, mint ezzel a két söpredékkel, mint a gyurcsány-bajnai-mesterházy banda meg az orbán banda...
Az én fantáziám ennél azért tágabb. De semmi esetre sem azon az alapon, kit nem próbáltunk még ki. Ha így tennék olyan lenne, mintha azt próbálgatnám, milyen dolog mennyire meleg, sorra megfogdosnám. ha leégett a kezem, tudni fogom, no ez nagyon forró volt. persze akkor már mindegy, hiszen nincs kezem.
Mondjuk a szavazás előtt végigvizsgálnám a felhozatalt, ki mit mondott, mit tett. A kijelentéseket és cselekvéseket összevetném. Olyant úgy se találok, amelyik tökéletes, de ahol a legkisebb az ellentmondás a kijelentések és cselekvés között, arra szavaznék. Persze ennek alapvető feltétele, hogy megértsem, ki mit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!