Választáskor kire szavaznál? Fidesz? Jobbik?
Utolsó!
Bánni fogod amit most bánsz.
2006-ban még az mszp-re szavaztam, aztán a hazug gyurcsány felébresztett hogy mekkora birka voltam. fideszre sose fogok. Őket mindig is köpönyegforgató, nemzetellenes pártnak tartottam. most meg szépen megmutatták, hogy csak a gazdagok érdekeit nézik.
Egyébként csak az szavaz a jobbikra, aki képes felismerni, hogy mi zajlik körülötte, aki nem hagyja magát befolyásolni a politikai irányítás alatt álló média által.
Én még nem csalódtam a Jobbikban. Ők az egyetlen következetes és őszinte párt. Amit a kampányban ígértek a szerint is cselekszenek. Persze a média csak akkor számol be a jobbikról, ha botrányt szimatol, ezért sok ember azt hiszi, félni kell tőlük.
Sajnos nem valószínű, hogy 2014-ben nyerhet a Jobbik, mert a média segít fenntartani ezt a két párti jobb meg bal maszlagot, amivel a demokrácia látszatát fenntartják, de én csak rájuk tudok tiszta lelkiismerettel szavazni. Egyszer csak felébred a sok birka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!