Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Választáskor kire szavaznál?...

Választáskor kire szavaznál? Fidesz? Jobbik?

Figyelt kérdés
Nos, arra lennék kíváncsi, ki melyikre szavazna. Esetleg érvek hogy miért pont ők. Előző szavazáskor melyikre szavaztál, megbántad? Alapjában vélemények a pártokról?
2012. jan. 24. 20:08
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 Ozmium42 ***** válasza:
68%
A Jobbikra szavaztam, és most is a Jobbikra szavaznék. A többi párt nyíltan a nemzet ellenségeit támogatja, a Jobbik talán nem.
2012. jan. 29. 21:16
 22/64 anonim válasza:
35%
Nnm
2012. jan. 31. 01:40
 23/64 anonim válasza:
65%
Természetesen Jobbik
2012. febr. 1. 12:34
 24/64 anonim ***** válasza:
27%
Ha nem szerepelt volna olyan kiválóan Strassburgbab Orbán Viktor akkor is őrá és természetesen a FIDESZ-re szavaznék.
2012. febr. 3. 15:30
 25/64 anonim válasza:
45%
Csak is a Jobbik mert egy kicsit helyrehozzák az Ország belső helyzeték.Különben a Fideszre szavasztam de úgy bánom mint a kutya aki kilencet kölykezett.Itt már csak a munkás osztálynak van válság. Ha nem mentek szevazni továbra is a bunkó fideszre szavaztok.Te döntesz....
2012. febr. 4. 08:46
 26/64 anonim ***** válasza:
22%

Utolsó!

Bánni fogod amit most bánsz.

2012. febr. 5. 14:30
 27/64 anonim ***** válasza:
48%

2006-ban még az mszp-re szavaztam, aztán a hazug gyurcsány felébresztett hogy mekkora birka voltam. fideszre sose fogok. Őket mindig is köpönyegforgató, nemzetellenes pártnak tartottam. most meg szépen megmutatták, hogy csak a gazdagok érdekeit nézik.

Egyébként csak az szavaz a jobbikra, aki képes felismerni, hogy mi zajlik körülötte, aki nem hagyja magát befolyásolni a politikai irányítás alatt álló média által.

Én még nem csalódtam a Jobbikban. Ők az egyetlen következetes és őszinte párt. Amit a kampányban ígértek a szerint is cselekszenek. Persze a média csak akkor számol be a jobbikról, ha botrányt szimatol, ezért sok ember azt hiszi, félni kell tőlük.

Sajnos nem valószínű, hogy 2014-ben nyerhet a Jobbik, mert a média segít fenntartani ezt a két párti jobb meg bal maszlagot, amivel a demokrácia látszatát fenntartják, de én csak rájuk tudok tiszta lelkiismerettel szavazni. Egyszer csak felébred a sok birka.

2012. febr. 7. 10:27
 28/64 anonim válasza:
82%
Az utolsóval értek egyet, kivéve abban, hogy a Fidesz nemzetellenes.Szerintem csak szimplán sz*rul hozzák össze a dolgokat.Van hozzá tehetségük, de elszerencsétlenkedik mindig a dolgokat.Főleg ha az MSZP-t említetted előtte, ami nyilvánvalóan nem nemzeti párt,hiszen baloldali.A Jobbik jó lenne, csak hiába akarnak jót, rajuk kívül álló okok miatt úgy sem tudnák megtenni.Orbán is jó dolgokat (is) csinált, de megszívattak érte minket.
2012. febr. 9. 23:00
 29/64 Smithy 3333 válasza:
41%
én a fideszre szavaztam és fogok is. szerintem az elveik teljesen fedik a normát, és próbálják Magyarország érdekei mellet a legtöbb helyes döntést meghozni.
2012. febr. 11. 20:54
 30/64 anonim ***** válasza:
67%
Sajnos, ma már senkit sem látok, akire érdemes lenne.
2012. febr. 28. 21:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!