17 éves vagyok. Nem tudom, milyen politikai nézetek
állnak közel hozzám! (? )
Figyelt kérdés
Igazából azt sem tudom, melyik oldal milyen nézeteket vall, miben különböznek. Arra kérnélek titeket, hogy segítsetek nekem pár teljesen objektív leírással. Sokat segítenétek! Köszönöm előre is!
Az a baj hogy Isten ehhez nem lesz elég sajnos, az EU túl nagy falatnak bizonyult, amiben persze az ellenzék keze is jócskán benne van. Minden szavát kiforgatták, félremagyarázták szándékosan a kormánynak, az EU értetlenül állt azelőtt hogy miként is volt mersze egy kis országnak szembe szállni velük, és jöttek részükről a szankciók, leminősítések, hiszen neki mindent lehet. Úgy néz ki, az ország érdekében józan határok között kénytelen lesz Orbán engedni a nyomásnak, mert ha nem teszi az emberek látják majd a kárát, erre ő maga is rájött. Mindenesetre akik azt mondják hogy rossz a Fidesz vezetése, az nézze csak meg a görögök, a románok, az olaszok vergődését, ahogy a németek is folyamatosan lázadoznak. Akkor tényleg olyan rossz lenne ez a kormány? Vannak emberek, akiknek minden kormány rossz volna, ők azok akikről Lázár is beszélt anno. Kell a Fidesznek még legalább egy ciklus, hogy bebizonyítsák helyes az út amin elindultak. Szerintem a békemenetet látva meg is lesz.
2012. jan. 26. 00:07
42/47 anonim válasza:
Az a nagyon sajnálatos tény,hogy igaza van.Sajna EU magyarrészről hozzászokott a bólogatójánosokhoz és nehéz neki átállni.Engem nagyon felháborított,hogy még abba is beleszólnának,hogy a magyar ember mire ne esküdjön fel. Tudom hogy itt érdekellentét van,de ez akkor is mélyen sértő. Persze ez is az mszp malmára hajtja a vizett.Neki mindegy mennyire sérti a magyar ügyet. Neki csak egy a fő: hogy a FIDESZ.nek betarthasson,hogy gáncsoskodhasson.Hogy valakik ennyire ellenségei legyenek saját hazájuknak,szerintem ez vérlázító
2012. jan. 26. 08:28
43/47 anonim válasza:
Valamikor a nagyapám az olyannak vagy olyanoknak, aki nem értettek a szóból és már semmi sem segítette akkor azt mondta " magas ez neked fiam ,mint tyúknak a rövidnadrág". Hát az aki nekem a ostani kormányt akarja jóságosnak bemutatni az nem csak süket, hanem vak is,mint a cigány lova. Ez alól az előző kormányok sem kivételek. Elmondanám, hogy egyáltalán nem az előző kormány valamilyen minisztere mondta azt, hogy ,hogy a vörös iszapba lehetne még fürdeni is. Továbbá amilyen sz.ba vagyunk ahhoz már kevés az Isten. Imádkozás helyett munkahelyeket kellene teremteni megfelelő bérért, s talán én is munkát vállalnék a nyugdijam helyett 63 évesen, mert itt csak a duma megy. a tarkozás, kokizás és maflázás.Szájkaratéból elég jó a hírünk az unióban és kívácsi lennék a munkában lennének-e ilyen ötletesek.
2012. jan. 26. 09:54
44/47 anonim válasza:
9.54 -es mi a gond? Alapíts céget ,foglakoztass embereket.Adj nekik sok sok fizut.
Ja ,hogy ezt a kormánytól várod el.
Mostanában már nem úgy megy mint anno amikor , szocilizálódtál, hogy Kádár apu kitalálja helyetted mi a jó neked és már mehetsz is kapálni, lapátolni , rakodni jobbról barlra aztán meg balról jobbra, fizetésért.És ha nincs elég pénz majd nyomtatunk vagy kérünk kölcsön.Majd az unokáink megadják.Hát most pont az unokák vannak és azzal küszködnek ,hogy megadják azt amit 73 óta kölcsönkértek a felelőtlen politikusok .Nem mindet adják meg mert azt nem lehet csak annyit ,hogy mardjon a havi részletek kifizetése után itthon annyi ,hogy te is kaphass valami nyugdíjat belőle.
2012. jan. 26. 10:19
45/47 anonim válasza:
sándor 417 - nek Ideje lenne már v alamilyen munkát is végezni és nem mindig rinyálni ,mint az iskolások, hogy tan.néni nem én voltam hanem az a... stb. Remélem, ha az uniuó is ugy akarja a szájkaraté időszaka lejár és hozzá lehet fogni a munkához, mert az igért egy millió munkahelyből már csak 990 ezer hiányzik. Vagy ezt is más igérte, vagy a szilveszteri bódulat okozta. Egyébként senki nem vár a sültgalambra, u.is annak fogdosására ti nagyon jók vagytok. Pl más pénzét elrabolni és a magánnyugdij sült galambbal betömni a hiányt , majd dicsekedni a számokkal. Mégegyszer mondom ne hátra, hanem előre mutogassatok. Idáig csak a papír tellett . Csináltatok / összedobtatok/ 365 törvényt . Na avval estessétek a 10 millió magyart és a határon kívülieket is.
2012. jan. 26. 12:32
46/47 anonim válasza:
Köszönöm szépen jól vagyok.Megszakításokkal(mert ez most ilyen munka hogy várni is kell közben) reggel 6 óta dologozom és még volna itt munka ,másnak is adhatnék de annyi nyereség nem jön be,hogy a fizetésük mellett ,a mások adóját járulékait és franc se tudja milyen sarcokat is bírjon fedezni és még nekem is maradjon valamicske a végén . Ha már leestem az ágyról és töröm magam.
Ha téged lesántítanak akkor a lesántítóktól elég gyenge érv, hogy ne törödj a történtekkel ,mert az már a múlté és tessék csak sántán is ugyanúgy menni előre tovább.
2012. jan. 26. 13:04
47/47 anonim válasza:
Sándor 417 - elolvasatlanul a válaszodat hirtelen az jutott az eszembe, hogy most biztosan megtanulja az a 17 éves fiatal, hogy milyen a magyar valóság illetve a politika. Mondjuk politikának nem mondaná, mert az általában párbeszéd formájában zajlik máshol. Az az igazság , hogy ma már én sem tudom milyen nézet áll,hozzám közel és talán a kérdezőnek van igaza, hogy nézetek vannak vagyis nézeteim vannak. Hát ennyit -
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!