17 éves vagyok. Nem tudom, milyen politikai nézetek állnak közel hozzám! (? )
Figyelt kérdés
Igazából azt sem tudom, melyik oldal milyen nézeteket vall, miben különböznek. Arra kérnélek titeket, hogy segítsetek nekem pár teljesen objektív leírással. Sokat segítenétek! Köszönöm előre is!2012. jan. 19. 20:54
1/47 anonim válasza:
tanulj és kerüld a politikát, többre mész
3/47 A kérdező kommentje:
Segítséget kértem és objektivitást. Remélem lesz valaki, aki tényleg segít.
2012. jan. 19. 20:58
5/47 anonim válasza:
nincs "objektivitás"
mindenki szubjektív
6/47 anonim válasza:
Mszp--->posztkommunista párt, asszem róluk van véleményed
Fidesz-->teljesen katasztrofális vezetés(shmitt-nemtud írni sem, Orbán pedig félig cigó)
Jobbik-->Új párt, egészséges elvekkel, ígéretekkel, kidolgozott szisztémaával az országban elharapódzó bűnözés visszafogására(csendőrség)
Lmp-->túlzott liberalizmus, az országot szinte teljes egészében izraeli befolyás alá helyezné, ha hatalomra kerülne.
7/47 A kérdező kommentje:
Én tudok olyan dologról is alázás nélkül beszélni, amit nem kedvelek...ugyanúgy el tudom mondani a jó és rossz oldalát is. Már látom, rossz ötlet volt ide írni.
2012. jan. 19. 21:02
8/47 anonim válasza:
"Már látom, rossz ötlet volt ide írni."
Na látod hogy mint pl. ez a kijelentés is, minden szubjektív.
A politika is ilyen.
Úgyhogy szerintem már érted is.
9/47 anonim válasza:
"(shmitt-nemtud írni sem, Orbán pedig félig cigó)" Micsoda érvek! Az írást neked sem ártana gyakorolnod mondjuk.
10/47 anonim válasza:
szívesen látunk külföldi turistákat, de Magyarország a magyaroké
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!