Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » 17 éves vagyok. Nem tudom,...

17 éves vagyok. Nem tudom, milyen politikai nézetek állnak közel hozzám! (? )

Figyelt kérdés
Igazából azt sem tudom, melyik oldal milyen nézeteket vall, miben különböznek. Arra kérnélek titeket, hogy segítsetek nekem pár teljesen objektív leírással. Sokat segítenétek! Köszönöm előre is!
2012. jan. 19. 20:54
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Érdekes megközelítés és egyezés. Lopás-tudás /ezt nem tudom,de valahol már hallottam. Ugyan melyik párt közelébe ?A másik pedig alkotmányból kicsalni a munkához való jogot.Ebben is volt egy társítás.
2012. jan. 24. 09:04
 32/47 anonim ***** válasza:

Kedves Kolopele!

Köszönöm jókivánságait,és ugyanazon jókat kivánom Önnek.Félek hiába beszélünk a kádár-korról az akkor még nem élőknek. Ők nem tudják mi az,ha érvényesülni akar valaki, akkor előbb még a lelkét is el kell adja az ördögnek. Vannak felelőtlen,arcátlan idősek,akik rózsaszínűre festik még a feketét is. Ezért nem tudják a mai fiatalok,milyen nagyértékű az a közmondás. "ne szólj szám,nem fáj fejem," Hogy a vörösünnepeken,felvonuláskor "illett" tanácsos volt résztvenni,hogy politikai meggyőződése is lehetett valakinek,de csak amit "pártunk,és kormányunk " diktált. Vallásszabadság is volt,de azért a templomban ott volt egy "bácsi" aki jegyzetelte mit beszél a pap.(ez talán csak Rákosi idejében)

Volt egy Magyar-Szovjet Baráti Társaság is,csak soká rudtam meg,hogy a nagy testvér,Szu.,mennyire belepofázik még a kulturális életünkbe is. Egy magyar festőnek valamilyen (első?) díjat akartak átadni Párizsban ahova a festőt nem engedték ki...Szóval lenne miről írni... Mindig voltak,sajna lesznek is olyan emberek akik olyan könnyen hazudnak,mintha igazat mondanának.

A rosszérzetet nem csak a nincstelenség okozta,hanem a lelki terror is

Igen a FIDESZ-re szavaztam,úgy is teszek amig élek,hacsak nem sűlyjednek az mszp szintjére,amit persze kizárok.

Semmit se törődjön a leminősitásekkel,velem is teszik. Az igaz szó,az őszinteség a fontos. További jóegészséget kivánok.

2012. jan. 24. 16:41
 33/47 anonim ***** válasza:
45%
Köszönöm szépen kedves Bíró úr, hiába, nem minden nyugdíjast lehet megvezetni szerencsére. Ön többet élt a régi rendszerben nálam, de nekem is jutott belőle, a szüleimnek meg pláne. Akinek az a rendszer jó volt, azok főként párttitkár urak voltak, meg a csendesen eldolgozgató emberek. Kitörni képtelenség volt azoknak akiknek ez sikerülhetett a rendszerváltás után. Az mszp az mszmp romjaiból épült meg újra, az elmúlt 8 évük is bizonyítja "rátermettségüket". Jó lenne ha az emberek rájönnének arra hogy szükség van a megújulásra, hiszen az az út nem volt járható. Az a baj hogy a legtöbb ember csak azt tartja szem előtt hogy rövid úton jobban járhasson, a kormány viszont hosszú távon tervei a gazdaság fellendülését, a jövőben is gondolkozik, és nem a kisemberek szemszögéből nézi a dolgokat, mint anno az mszp tette. Ha a gazdaság beindul, az jó lesz majd mindenkinek, csak ki kell várni, ezt viszont a külföldi tőke, a nagyvállalkozók, munkahelyek megteremtése fogja lehetővé tenni. Még egyszer nagyon jó egészséget kívánok önnek és családjának, ide már nem akarok írni, mert a kérdéstől már eltértünk, de privátban szívesen.
2012. jan. 24. 22:45
 34/47 anonim ***** válasza:
kolopele Úr. Azt a bajom, hogy ma már megint nekem akarják megmondani a több diplomás okostojások ,hogy több millió embernek mi a jó. Tehát megint kisajátitották az igazságot ! Olyan vállalkozók osszák az észt, akik vagy a szüleik révén vagy osztályrészül elvették tőlünk azt, amit mi hoztunk létre. Manapság vidéki megfelelő százezres fizetésekről beszélnek, de az még bruttóba sincs meg és nem átlagos ötnapos munkahéttel. És ez a rendszer megbukott ,halálra van ítélve. Tudható és bebizonyosodott, hogy pénzt pénzzel nem lehet csinálni /kivéve a lovi, de az is szerencsével/ csak szorgos, dolgos kézzel.
2012. jan. 25. 08:01
 35/47 anonim ***** válasza:
65%

"Az a bajom,hogy..."

Nekem meg az a bajom,hogy azok akarják megmondani mit kellene csinálni a mai kormánynak akiknek 8 évük volt rá,hogy tegyék a jót,de nem tették,csak a saját zsebüket tömték.

A tisztességes ember ha véletlenségből olyan szemétrevaló modon cselekedett volna,mint ezek tették tudatosan,addig futna mig el nem veszítené sjátmagát.

Sorplja már fel csak úgy sajátmagának mennyt állított helyre ez a kormány amit előző elbazilikázott. akkor talán megnyugszik. Vagy mégjobban felhergeli magát?

2012. jan. 25. 08:22
 36/47 anonim ***** válasza:
Ne idegesítse fel magát Bíró úr, az ön előtt szóló egy valószínűleg igen irigy ember, csak azt látja hogy a másik embernek sikerült ami neki lehet hogy soha nem fog. Szerinte aki ma jól él az csak lopott, csalt, hazudott, valahogy a mai emberek fejében meg sem fordul az hogy inkább gratuláljon valakinek aki elért egy szintet, de ezek többsége tizenéves, huszonéves fiatal, akiket a szülei beoltottak a régi rendszer vívmányaival, és azt mondják nekik hogy aki jól él az csakis egy rohadt zsidó lehet. Én már csak mosolygok ilyenkor, két szabadalommal a hátam mögött, 200 embernek munkahelyet teremtve, a legmagasabb fizetések elérik a nettó 400 ezret is, mindezt vidéken, tőlem azt mondanak már amit akarnak. Éppen a hozzám hasonló emberek azok akik előbbre vihetnék a gazdaságot, hiszen éppen a munkahelyteremtés, a jó fizetések kellenének, mert akkor nőhetne a belső fogyasztás, vele az életszínvonal. Persze tudom, hogy néha az elkeseredettségnek alapja is van, hiszen sajnos a kormány tervei csak részben jöttek be, sok ember nem volt partner abban hogy a kitűzött célt segítsék, beleértve a nevesebb vállalkozókat is, de ez nem a Fidesz hibája. Délben tárgyalásom van, este majd még visszanézek, tisztelt Bíró úr. Addig is minden jót kívánok.
2012. jan. 25. 11:48
 37/47 anonim ***** válasza:
Bíró Ur. Ebben teljesen egyetértek. De nem osztom azt a véleményt, hogy amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten. Akkor kost kellene megmutatni.
2012. jan. 25. 12:15
 38/47 anonim ***** válasza:
Ne idegesítse fel magát kolopele. Ezek úgy sem ismerik el, hogy mi és a kormányunk mennyi jót teszünk az emberekkel. Havi 1 milliót fizetek csak járulékot, 15o embernek adok munkát netto 45o ezerért és még az sem elég nekik. A hálátlan komcsi emberek. ' millcsit csak arra adtam,hogy fölvitessem ezeket a semmire kelőket a pesti békemenetre.
2012. jan. 25. 14:35
 39/47 anonim ***** válasza:

Ma 12:15-nek és (sajnos) sok másnak.

Gondolkozzanak már egy kicsit azon ami történt

1.M?ikor ez a kormány átvette a vezetést üres volt a kassza. Sz@rból nem lehet várat ápíteni

2,Az "elvtársak" által megszüntetett vonatközlekedéseket vissza kellett állítani.

3.A tüzoltok ki nem fizetett jogos bérét ki kellett fizetni. (Ez folyamatban van még?)

4, A vörösiszaptragédiából újabb teher hárult a kormányra. Az is a "drágaságok" "lelkén" szárad Meg a halottak. Már nem is tudom hány. A pofátlanságugra jellemző amit egy nasalnyik mondott,mikor már halott is volt: "abban fürödni lehet" (Ilyet is csak egy mszp-s mond.) Szerencsére a belügyniniszter mondta: "Förödjön meg benne" Valyon milyen hamar,mekkor arroganciával tette volna azelőző kormány

Biztos,hogy a listám nem teljes. Na ez az amiért a gyomrom gőrcsberándul amikor látom-hallom a TV-ben az mszp-s okostojások okoskodását. Hogy az Isten tegye őket az őket megillető helyre.

Egy szerencsém azért van: Hiszek Istenben. Biztosan tudom,hogy aki itt megússza az elkövetett bűne után az igazságszolgáltatást, Isten itélőszéke előtt nem lesz ilyen szerencséje.

2012. jan. 25. 21:27
 40/47 anonim ***** válasza:
53%

És még valami Nagy kár,hogy kihagytam,de hamer radírozom hibámat: XÚr,YÚr,ZÚr legyen már annyi jó indulat mindenkiben,ha az ő bajukat nem tuda is megoldani ez a kormány,micsoda nagy jót tett so-sok családdal akiket nem hagyta télvizidején ,és máskor sem útcára kerülni hajléktalanná lenni Egyáltalán fel tudják ezt fogni?! Vagy minden szavam pusztábakiáltott szó? A hazugoknak ,a rosszmájúaknak biztos,hogy az.Dehát Isten nemcsak a gonoszságot,a jóságot is észreveszi és biztos,hogy jutalmazza is.

Úgyhogy akiben egy hangyányi igazságérzet van mostani kormányznk és jóság anép iránt az társul kérésemhez:

Adjon Isten erőt,egészséget és bölcseséget Orbán Viktornak és kormánya minden tagjának további eredményes munkájához.

2012. jan. 25. 21:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!