17 éves vagyok. Nem tudom, milyen politikai nézetek állnak közel hozzám! (? )
Kedves Kolopele!
Köszönöm jókivánságait,és ugyanazon jókat kivánom Önnek.Félek hiába beszélünk a kádár-korról az akkor még nem élőknek. Ők nem tudják mi az,ha érvényesülni akar valaki, akkor előbb még a lelkét is el kell adja az ördögnek. Vannak felelőtlen,arcátlan idősek,akik rózsaszínűre festik még a feketét is. Ezért nem tudják a mai fiatalok,milyen nagyértékű az a közmondás. "ne szólj szám,nem fáj fejem," Hogy a vörösünnepeken,felvonuláskor "illett" tanácsos volt résztvenni,hogy politikai meggyőződése is lehetett valakinek,de csak amit "pártunk,és kormányunk " diktált. Vallásszabadság is volt,de azért a templomban ott volt egy "bácsi" aki jegyzetelte mit beszél a pap.(ez talán csak Rákosi idejében)
Volt egy Magyar-Szovjet Baráti Társaság is,csak soká rudtam meg,hogy a nagy testvér,Szu.,mennyire belepofázik még a kulturális életünkbe is. Egy magyar festőnek valamilyen (első?) díjat akartak átadni Párizsban ahova a festőt nem engedték ki...Szóval lenne miről írni... Mindig voltak,sajna lesznek is olyan emberek akik olyan könnyen hazudnak,mintha igazat mondanának.
A rosszérzetet nem csak a nincstelenség okozta,hanem a lelki terror is
Igen a FIDESZ-re szavaztam,úgy is teszek amig élek,hacsak nem sűlyjednek az mszp szintjére,amit persze kizárok.
Semmit se törődjön a leminősitásekkel,velem is teszik. Az igaz szó,az őszinteség a fontos. További jóegészséget kivánok.
"Az a bajom,hogy..."
Nekem meg az a bajom,hogy azok akarják megmondani mit kellene csinálni a mai kormánynak akiknek 8 évük volt rá,hogy tegyék a jót,de nem tették,csak a saját zsebüket tömték.
A tisztességes ember ha véletlenségből olyan szemétrevaló modon cselekedett volna,mint ezek tették tudatosan,addig futna mig el nem veszítené sjátmagát.
Sorplja már fel csak úgy sajátmagának mennyt állított helyre ez a kormány amit előző elbazilikázott. akkor talán megnyugszik. Vagy mégjobban felhergeli magát?
Ma 12:15-nek és (sajnos) sok másnak.
Gondolkozzanak már egy kicsit azon ami történt
1.M?ikor ez a kormány átvette a vezetést üres volt a kassza. Sz@rból nem lehet várat ápíteni
2,Az "elvtársak" által megszüntetett vonatközlekedéseket vissza kellett állítani.
3.A tüzoltok ki nem fizetett jogos bérét ki kellett fizetni. (Ez folyamatban van még?)
4, A vörösiszaptragédiából újabb teher hárult a kormányra. Az is a "drágaságok" "lelkén" szárad Meg a halottak. Már nem is tudom hány. A pofátlanságugra jellemző amit egy nasalnyik mondott,mikor már halott is volt: "abban fürödni lehet" (Ilyet is csak egy mszp-s mond.) Szerencsére a belügyniniszter mondta: "Förödjön meg benne" Valyon milyen hamar,mekkor arroganciával tette volna azelőző kormány
Biztos,hogy a listám nem teljes. Na ez az amiért a gyomrom gőrcsberándul amikor látom-hallom a TV-ben az mszp-s okostojások okoskodását. Hogy az Isten tegye őket az őket megillető helyre.
Egy szerencsém azért van: Hiszek Istenben. Biztosan tudom,hogy aki itt megússza az elkövetett bűne után az igazságszolgáltatást, Isten itélőszéke előtt nem lesz ilyen szerencséje.
És még valami Nagy kár,hogy kihagytam,de hamer radírozom hibámat: XÚr,YÚr,ZÚr legyen már annyi jó indulat mindenkiben,ha az ő bajukat nem tuda is megoldani ez a kormány,micsoda nagy jót tett so-sok családdal akiket nem hagyta télvizidején ,és máskor sem útcára kerülni hajléktalanná lenni Egyáltalán fel tudják ezt fogni?! Vagy minden szavam pusztábakiáltott szó? A hazugoknak ,a rosszmájúaknak biztos,hogy az.Dehát Isten nemcsak a gonoszságot,a jóságot is észreveszi és biztos,hogy jutalmazza is.
Úgyhogy akiben egy hangyányi igazságérzet van mostani kormányznk és jóság anép iránt az társul kérésemhez:
Adjon Isten erőt,egészséget és bölcseséget Orbán Viktornak és kormánya minden tagjának további eredményes munkájához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!