Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Eltérő politikai nézetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltérő politikai nézetek egy szerelemben, lehetséges?

Figyelt kérdés
Ő Trianonos, enegem viszont taszít a dolog. Lehetséges, hogy így kialakuljon valami?
2010. jún. 15. 10:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Hát ez vicces. :D

Simán ne beszéljetek róla, ne fejezzétek ki a politikai véleményeteket egymásnak, hogyha nagyon eltér. Így nem lesznek belőle viták, veszekedések.

2010. jún. 15. 10:52
 2/13 anonim ***** válasza:
ha elfogadjátok h a másiknak más a véleménye, és et toleráljátok, akkor simán ok. :) az ilyen témákat kerüljétek,és akkor bizti nem lesz veszekedés. :)
2010. jún. 15. 10:53
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerelemben mindent szabad :) Ha sokat hangoztatja a nézeteit, mondd meg neki, hogy te másképp gondolod, és váltsatok témát, mert nem fogtok dűlőre jutni. Ha kerülitek a politizálást, nem szabadna gondot okoznia az eltérő nézeteknek.
2010. jún. 15. 10:54
 4/13 anonim ***** válasza:
50%
hát ha téged hidegen hagy Trianon akkor tutira nem járnék veled, úgyhog kezdj el foglalkozni a témával, és légy normális magyar ember.
2010. jún. 15. 11:58
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is úgy van, h teljesen ellentétesek a nézeteink (bár nem Trianonnal kapcsolatban :) ), de emiatt sosem vitáztunk. Egy párkapcsolatban ez szerintem kb. az utolsó dolgok között szerepel. Sosem hagynám, hogy politika dolgok befolyásolják az érzelmeim a párom iránt, akinél ez igy van, az szerintem nem szerelem. Amúgy van erre egy jó mondás :) "Sok házaspár tudja, hogy két nézőpont között a legrövidebb távolság egy jó poén."
2010. jún. 15. 12:46
 6/13 A kérdező kommentje:
Nagyon igazad van kedves utolsó:)
2010. jún. 15. 13:12
 7/13 anonim ***** válasza:
91%
hát sztem meg sokat számít. elején még birja az ember h erre különö9sen odafigyel h ne kerüljön szóba, de késöbb már belefárad... és olykor olykor sikerül tennie egy megjegyzést
2010. jún. 15. 13:15
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

'Trianonos'...micsoda szó ez már..

amúgy meg hát szerintem egy Nemzeti-érzelmű és mondjuk egy liberális nem hiszem hogy nagyon lehetne belőle valami..ha meg nem is libsi az illető csak épp nem érdekli a hazája, sőt meggyalázza, semmibe nézi(ez a Trianonos elég lekicsinyítő kifejezés volt)akkor sem nagyon...ha viszont azért nagyrészt egyetértenek de mondjuk nem szeret róla beszélni, esetleg unja a dolgot az nem olyan baj..nemtudom mennyire érthető de én nagyjából így látom..

2010. jún. 15. 17:43
 9/13 anonim ***** válasza:

DE

egymondatban válaszolva: akit hidegen hagy Trianon, sőt még taszítja is(jelen helyzetben) az lehet akármilyen rendes, jófej, aranyos, szép stbstb. esélytelen hogy bármi is legyen!

amúgy milyen nemű vagy ha szabad megkérdeznem? és hány éves?

/előző/

2010. jún. 15. 17:48
 10/13 A kérdező kommentje:
19 éves lány.
2010. jún. 15. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!