Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elnyerni egy olyan lány szívét aki nem hisz a szerelemben?
Tegnap beszélgettem azzal a lánnyal kivel már volt pár randim és 1x csak szóba került a szerelem és ő mondja hogy szerinte nem lesz szerelmes. És hogy már sokan próbálkoztak azzal hogy meghódítsák a szívét, de ez még senkinek sem jött össze. És én mondom neki hogy én más vagyok, erre ő hogy mindenki ezt mondja és hogy jelenleg én is ugyanott tartok mint a többiek.
Ezek után azért elgondolkozok, hogy miért is jön el velem randizni?És szerintetek mit tegyek? Egyszerűen felejtsem el ezt a kijelentést és próbáljam meghódítani? Vagy mégis mit csináljak ezek után?
Csak egy marhanagy csalódás mondathat ilyet egy lánnyal.
Ezen még nem gondolkoztál?
1rész koptatás.
másrész kit érdekel a szerelem? ha jó vagy az ágyban.. akkor úgyse mond nemet, csaaaak oda valahogy el kell jutni.
az ilyennél próbálkozhatsz egy évig is akkor sem fog járni veled,csak az időd pazarlod meg a pénzt (ilyenen besültem én is !)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!