Utálni kell Orbán Viktort?
..azért, mert minket (kisembereket) beáldozva megvívja harcát a judeisták által irányított világgal?
Bevallom, én a JOBBIKra szavaztam, de az is csak vészmegoldás...a magyar föld, és a magánlak védelmét ők egyedül helyezték hangsúlyba! Kire kellene szavazni 2014-ben?
Nem, nem kell utálni. Beteg ember, és inkább szánalmas. Csak a pozíciójábók kell eltávolítani, azt maradon életfogytig az osztrák pszichiátrián, ahol kezelték eddig is.
Nem szánalmas és egy parányi tiszteletet megérdemel OV.
"Épp hogy Orbán Viktor védi a magyar termőföldet, hogy a zsidók ne tudják felvásárolni." - Evvel egyetértek.
(javaslom mindenkinek, hogy ne időpont vagy név alapján válaszoljanak a másiknak hanem a hozzászólásának sorszáma alapján, így jobban követhető a válaszoló üzenete. Én is így teszek)
6. Én sehol sem olvasom azt, hogy "Magyarország, csalódtunk benned" A kormányban csalódtak sokan, és az nem ugyanaz! Én mondjuk nem csalódtam benne, erre is számítottam. :( Magyarországot nagyon szeretem, és ezért fáj, hogy ez az őrült ámokfutó mit tesz vele. Arról lehet olvasni, hogy Magyarországot a hitelminősítők bóvliba sorolták, de ez a kormány teljesítményéről szól, ill annak következményeiről, vagyis a teljesítmény hogyan hat a magyar gazdaságra, így mennyire vagyunk hitelképesek. Semmi összeesküvés nincs sima ok-okozati következmény, csak az orbán és agymosottjai nem látják ezt be.
10. bár világos lenne, hogy kinek szántad a válaszod (ezért javaslom a számos címzédű választ)
12, 14.: A Földvédő Orbánról ennyit: http://www.youtube.com/watch?v=89TAsGkSDhM
Az igazmondó juhászról pedig ennyit:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!