Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Utálni kell Orbán Viktort?

Utálni kell Orbán Viktort?

Figyelt kérdés

..azért, mert minket (kisembereket) beáldozva megvívja harcát a judeisták által irányított világgal?

Bevallom, én a JOBBIKra szavaztam, de az is csak vészmegoldás...a magyar föld, és a magánlak védelmét ők egyedül helyezték hangsúlyba! Kire kellene szavazni 2014-ben?

2012. jan. 9. 15:22
1 2
 11/17 Dick Esmen ***** válasza:
Nem kötelező.De rossz irányba viszi az ország szekerét,ez tény.(Igaz hogy ez Elállószemű Györgyről szól de tanulságos: http://www.youtube.com/watch?v=V_AgElep8zE)
2012. jan. 9. 21:42
 12/17 anonim ***** válasza:
13%
Épp hogy Orbán Viktor védi a magyar termőföldet, hogy a zsidók ne tudják felvásárolni.
2012. jan. 9. 22:22
 13/17 anonim ***** válasza:
87%

Nem, nem kell utálni. Beteg ember, és inkább szánalmas. Csak a pozíciójábók kell eltávolítani, azt maradon életfogytig az osztrák pszichiátrián, ahol kezelték eddig is.

[link]

2012. jan. 9. 23:04
 14/17 anonim ***** válasza:
9%

Nem szánalmas és egy parányi tiszteletet megérdemel OV.

"Épp hogy Orbán Viktor védi a magyar termőföldet, hogy a zsidók ne tudják felvásárolni." - Evvel egyetértek.

2012. jan. 10. 08:51
 15/17 anonim ***** válasza:
93%
Szánalmas agymosottak! (akik szeretik orbánt) Orbán az eddigi legrosszabb miniszterelnök! Nem a nyugat meg nem az EU meg nem az IMF az igazi ellenség, hanem ő. Eddig csak annyit tett, hogy keverte a konzervatív elvakult jobboldali stílust a kommunizmussal, és szembement azzal az unióval, aminek mi is a tagjai vagyunk. Csak sanyargatja a szegényeket, és szép lassan emészti fel az országot. Lehet hogy nem diktatúra amit csinál, de közel áll hozzá. Nem vettétek észre, hogy átvert benneteket! Mit ígért? Egymillió új munkahelyet! Kaptunk 1 millió új munkanélkülit! (ok,tudom hogy közel sincs az egymillióhoz, de akkor is jelentősen megnövekedett a munkanélküliek száma.) És még mit ígért? A magánnyugdíjpénztárak MEGVÉDÉSÉT! Erre gyakorlatilag megzsarolta az mnyp-i tagokat, hogy menjenek át az államiba.(ez nem is lenne nagy baj, de ugye rosszabbul járnak az államival) Nah és még mit ígért? Az államadósság csökkentését. Erre mit kaptunk? Fölösleges költekezést (lásd: új alkotmány, festmények, fradi stadion, stb) és az államadósság növekedését. nem veszitek észre hogy ugyanazt szajkózzátok, mint ő? Egyszerű sablonos szövegeket, mint az ,,emútnyócév". Hívhattok komcsinak, zsidóbérencnek, vagy mszpsek, de az az emútnyócév sokkal jobb volt, mint a viktatúra. (Bezzeg akkor orbánék olyan hangnemben és olyan intenzitással kampányoltak az mszp ellen, amit max a leggyűlöltebb ellenségemnek kívánnék) És persze olyan törvények ellen kampányoltak, amik fele olyan hátrányosak és jogsértőek sem voltak, mint amiket most ők csinálnak. Orbánban csak egy dolgot tisztelek: Hogy nagyon jó szónok, így könnyen maga mögé tudta állítani az olyan buta embereket, mint ti,fidesz-szimpatizánsok. 8Azért emlékszem, hogy anno mekkora háborgás volt a 300-as benzinért, most meg hogy mindjárt 500 lesz, szinte senki sem ,,morog")
2012. jan. 10. 19:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem kell...de illik. :D
2012. jan. 11. 10:30
 17/17 anonim ***** válasza:

(javaslom mindenkinek, hogy ne időpont vagy név alapján válaszoljanak a másiknak hanem a hozzászólásának sorszáma alapján, így jobban követhető a válaszoló üzenete. Én is így teszek)

6. Én sehol sem olvasom azt, hogy "Magyarország, csalódtunk benned" A kormányban csalódtak sokan, és az nem ugyanaz! Én mondjuk nem csalódtam benne, erre is számítottam. :( Magyarországot nagyon szeretem, és ezért fáj, hogy ez az őrült ámokfutó mit tesz vele. Arról lehet olvasni, hogy Magyarországot a hitelminősítők bóvliba sorolták, de ez a kormány teljesítményéről szól, ill annak következményeiről, vagyis a teljesítmény hogyan hat a magyar gazdaságra, így mennyire vagyunk hitelképesek. Semmi összeesküvés nincs sima ok-okozati következmény, csak az orbán és agymosottjai nem látják ezt be.

10. bár világos lenne, hogy kinek szántad a válaszod (ezért javaslom a számos címzédű választ)

12, 14.: A Földvédő Orbánról ennyit: http://www.youtube.com/watch?v=89TAsGkSDhM

Az igazmondó juhászról pedig ennyit:

http://www.youtube.com/watch?v=YxPPzR2SJwQ

2012. jan. 11. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!