Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Megütné a guta Orbán Viktort,...

Megütné a guta Orbán Viktort, ha az EU "alkotmányt" változtatna, és emiatt nem Mo. Adhatná EU soros elnökét?

Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 15:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%
Fel nem kötném, nekem elég lenne, ha ugyanazt kapná, amit a szocik az ő uszítására.
2010. dec. 1. 15:24
 2/12 anonim ***** válasza:
20%

Nem ütné meg. Elborulna az elméje, ámokfutna egy jót, ami abból állna, hogy napalmmal lebombázná Tokajhegyalját, és egy AK47-es segítségével, egyes lövések leadásával kinyírná a felcsúti focicsapatot. Ezek után befeküdne a fürdőkádba, és felvágná az ereit.

(Ilyen hülye kérdést...)

2010. dec. 1. 15:25
 3/12 anonim ***** válasza:
29%
Egyébként a szocik csak azt kapják, amit ők adtak. Vagyis nem. Nekik nem lövik ki a szemüket.
2010. dec. 1. 15:26
 4/12 anonim ***** válasza:
43%

A szocik senkinek nem lőtték ki a szemét! Nem kellett volna randalírozni,akkor nem léptek volna fel a csőc selék ellen a rendőrök!

A szocik pedig nem szolgáltak rá arra,amit Orbán művelt velük.( Nem vagyok szoci,de Fideszes sem)

Orbánt megütné a guta,ha nem lehetne soros elnök. Az országnak pedig megmaradna az erre előirányzott 77 millió euró.

2010. dec. 1. 15:41
 5/12 anonim ***** válasza:
26%

Nem hinném, hogy megütné a guta. De majd ha OV megváltoztatja az EU okiratot és az örökös elnök Magyrország lesz. Na az lesz a nagy szám.

"Nem kellett volna randalírozni,akkor nem léptek volna fel a csőc selék ellen a rendőrök!"

Békésen felvonuló többezres Fidesz-rendezvényről hazatérő állampolgár valóban randalírozó tömeg.

"A szocik pedig nem szolgáltak rá arra,amit Orbán művelt velük."

Nem. OV még mindig keveset tesz a szocikkal, mert többet érdemelnek, sokkal többet.

2010. dec. 1. 15:53
 6/12 anonim ***** válasza:
58%
Bár változtatnának, ez a dög nem érdemli meg, hogy Európát is csődbe juttassa. Nem vagyok se szoci se fideszes, egyszerűen csak felháborít, amit Orbán a bandájával együtt művel.
2010. dec. 1. 16:44
 7/12 anonim ***** válasza:
56%

meg, de eleve kecskére káposztát ötlet volt a lopósok kezébe adni a soros elnökséget.

szerencsére ott nem lesz tejhatalmuk, de ha volna rá lehetőségük, fél év alatt simán eladósítanák az egész eut évszázadokra.

2010. dec. 1. 17:11
 8/12 anonim ***** válasza:
Miért változtatna az EU alkotmányt? mit hallottál?
2010. dec. 1. 17:50
 9/12 anonim válasza:

EU alkotmány nincs, csak egy azt valamelyest pótolni próbáló lisszaboni szerződés, de nem az szabályozza, hogy Magyarország legyen a következő soros elnök.

Nem ártana kicsit tájékozódni!

Orbán Viktort annyira én sem bírom, de ha összehasonlítjuk az MSZP-SZDSZ törvénytelen, antidemokratikus húzásaival és őrültségeivel, akkor ezerszer jobb.

A szocikkal mit tettek szerinted Orbán uszítására? Semmit.

Inkább azt kellene megnézni, hogy mit tett az elmúlt nyolc év alatt a hatalom az emberekkel és az ellenzékiekkel!

2010. dec. 1. 19:50
 10/12 BlackSword ***** válasza:
Én még bele is rugnék...
2010. dec. 1. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!