Miért bántják olyan sokan Orbán Viktort, ezt a drága jó embert?
Figyelt kérdés
Hiszen ő nem hazudik, becsületes, nem mosolyog önelégülten, egyáltalán nem önfejű, tanult, intelligens, csak Magyarország JAVÁT akarja... Annyira sajnálom szegényt!2011. dec. 13. 13:59
1/18 anonim válasza:
Én is annyira sajnálom úgy megölelném hogy megfulladna.
2/18 anonim válasza:
Orbán a javunkat akarja...de mi nem adjuk :D
3/18 anonim válasza:
Szerintem feleslegesen bántjátok Őt! Ez idáig Ő a legjobb vezető, nagyon szépen halad az ország mióta átvette a kormányzást. Ő egy fedhetetlen politikus, nekem nagyon szimpatikus. Csak jóemberekkel vette magát körül, fiatalok és lendületesek, néhány év múlva talpra állunk. Azért azt sajnálom, hogy egy másik stabil embere nincs a kormányban, Ő Dr. Torgyán Józsibácsi.
5/18 anonim válasza:
" Ez idáig Ő a legjobb vezető, nagyon szépen halad az ország mióta átvette a kormányzást."
Az édesapád faxát, te mocskos görény!!!
7/18 anonim válasza:
"Ő egy fedhetetlen politikus, nekem nagyon szimpatikus."
Akkor cumizd le te köcsög!
8/18 anonim válasza:
Miért írsz ilyeneket? Nagyon rossz a szemléleted! A többiek mit csináltak, eladták az orszégot és loptak, csaltak.
9/18 anonim válasza:
Nem értem a kérdésed utolsó 3 szavát
10/18 anonim válasza:
Gondolom téged anyuciék el tartanak,így nincs megélhetési gondjaid. De csak várd ki a végét, nem lesznek mindig anyuciék. Majd akkor leszek kíváncsi a véleményedre,és ha lesz vagy két gyereked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!