Tényleg igaz az a hír, hogy anno, régebben orbán viktort szanatóriumban kezelték?
több helyről lehetett hallani, én olyan orvosos körökből is hallottam már, ahonnan az illető pozíciójából adódóan kifejezetten hihetően hangzott, hogy ő hozzá ilyen hír megbízhatóan eljutott. Tehát simán benne lehet a pakliban.
Főleg ha az ember megnézte, ahogy a pali kinézett akkoriban, ha nem is kezelték, de hogy ráfért volna, az tuti.
3.
Ilyennel nem lehet kampányolni, amúgy meg a másik oldalon is vannak defektesek.
Haragos ránc, ez mekkora hülyeség. :)
Ilyen nálam is alakul, de nem azért mert haragos vagyok, hanem mert komoly koncentrációt és agytevékenységet igényel a munkám.
elvileg a Sportkórházba jár valamilyen kezelésre,egy ott dolgozó ismerősöm mondta hogy sokszor látja ....
Nem mintha ez alapján kéne megitélnünk, szerintem elég sok konkrét dolog van, ami alapján ítélkezhetünk róla, nem kell turkálni a magánéletében....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!