Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Tényleg igaz az a hír, hogy...

Tényleg igaz az a hír, hogy anno, régebben orbán viktort szanatóriumban kezelték?

Figyelt kérdés
Állítólag mikor elvesztette a szavazást, tört zúzott az irodájában, ez igaz? Vagy csak pletyka?
2011. dec. 29. 13:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
És ha igaz?akkor mivan?
2011. dec. 29. 13:24
 2/13 A kérdező kommentje:
na ez a válasz pont olyan, hogy semmilyen. Köszönöm, ezzel beljebb kerültem. Feltettem egy kérdést, nem hinném, hogy ez használható válasz volt tőled, de azért köszi.
2011. dec. 29. 13:30
 3/13 anonim ***** válasza:
32%
ugyan. ha igaz lenne, az olyan adu lett volna a mostani ellenzék kezében, amit feltétlenül kihasználtak volna a választási kampányban, nem csak fű alatt terjesztette volna egy-két féreg.
2011. dec. 29. 13:49
 4/13 anonim ***** válasza:
67%

több helyről lehetett hallani, én olyan orvosos körökből is hallottam már, ahonnan az illető pozíciójából adódóan kifejezetten hihetően hangzott, hogy ő hozzá ilyen hír megbízhatóan eljutott. Tehát simán benne lehet a pakliban.

Főleg ha az ember megnézte, ahogy a pali kinézett akkoriban, ha nem is kezelték, de hogy ráfért volna, az tuti.

2011. dec. 29. 15:30
 5/13 anonim ***** válasza:
53%
Igen igaz. Idegi alapon kezelték. Állítólag azt kiabálta, hogy márpedig meg fogja mutatni, hogy ő lesz a világ ura és tört zúzott maga körül.
2011. dec. 29. 15:58
 6/13 anonim ***** válasza:
48%
Igaz, sőt berkeken belüli emberektől hallottam, hogy szegény feleségét is megveri néha. Nem kellett volna kiengedni.
2011. dec. 29. 17:11
 7/13 A kérdező kommentje:
igen azt én is hallottam, hogy veri az asszonyt :S hát sajnos tényleg ki is nézem belőle. Én tanultam pszichológiát ahol az embernek az arca is árulkodhat sok mindenről. Orbánnak konkrétan akkora ránca van a 2 szeme között. Haragos ránc, annak alakul ki ilyen mélyen aki sokat ráncolja össze a szemét. Durva ahogy kinéz tényleg Orbán :S
2011. dec. 29. 18:43
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

3.

Ilyennel nem lehet kampányolni, amúgy meg a másik oldalon is vannak defektesek.

2011. dec. 29. 18:47
 9/13 anonim ***** válasza:
70%

Haragos ránc, ez mekkora hülyeség. :)

Ilyen nálam is alakul, de nem azért mert haragos vagyok, hanem mert komoly koncentrációt és agytevékenységet igényel a munkám.

2011. dec. 29. 18:48
 10/13 bumbi02 ***** válasza:

elvileg a Sportkórházba jár valamilyen kezelésre,egy ott dolgozó ismerősöm mondta hogy sokszor látja ....

Nem mintha ez alapján kéne megitélnünk, szerintem elég sok konkrét dolog van, ami alapján ítélkezhetünk róla, nem kell turkálni a magánéletében....

2011. dec. 29. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!