Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ki szereti még a jobbikot?

Ki szereti még a jobbikot?

Figyelt kérdés
hülye válaszokra nem vagyok kiváncsi
2011. nov. 30. 19:11
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
60%
Igazi vérbeli hülyegyerek vagy. Remélem azért mire 18 leszel "kinyílik a szemed".
2011. dec. 1. 19:31
 32/43 A kérdező kommentje:
nah és miért? azért mert csinálnak 10 gyereket és annak a segélyéből élnek? azért, mert hogy kapnak segítség lakást, meg földet amiket eladnak és elisszák az árát?azért szereted őket? fateromhoz is betörtek és elvitték az értékeket, mindenhol lopnak csalnak hazudnak, nyalják ki a seggem. rájuk gyújtanám a putrijukat
2011. dec. 1. 22:17
 33/43 anonim ***** válasza:
73%

Ki szereti még a fideszt? Inkább ez a kérdés. Én azt mondom, bár utáltam az MSZP-t is, de inkább ők lennének kormányon mint ezek.

Én szeretem a jobbikot, kivéve a provokátor és idióta tagjaikat nem, akiket remélem minél hamarabb eltakarítanak maguk mellől. Gondolok itt Zagyvára, 64 vármegye, magyar gárda stb.

2011. dec. 1. 22:43
 34/43 anonim ***** válasza:
59%

"nah és miért? azért mert csinálnak 10 gyereket és annak a segélyéből élnek? azért, mert hogy kapnak segítség lakást, meg földet amiket eladnak és elisszák az árát?azért szereted őket? fateromhoz is betörtek és elvitték az értékeket, mindenhol lopnak csalnak hazudnak, nyalják ki a seggem. rájuk gyújtanám a putrijukat"

Meg vagy vezetve, ezek válogatott féligazságok és tévhitek.

2011. dec. 1. 22:59
 35/43 A kérdező kommentje:
akkor a tv,biztos magától sétált el és felfeszítette az ajtót aztán megszökött nem?
2011. dec. 1. 23:06
 36/43 anonim ***** válasza:
55%

"azért szereted őket? "

a világon nem csak szeretemre és nem szeretemre kell osztani

majd rájössz, ha már pubertálsz legalább.

2011. dec. 1. 23:06
 37/43 anonim ***** válasza:
77%

"kkor a tv,biztos magától sétált el és felfeszítette az ajtót aztán megszökött nem?

"

akkor gondolom egymillió cigány rabolta el a tévéteket, nem?

2011. dec. 1. 23:07
 38/43 A kérdező kommentje:
nem, de a háromnegyede ezt csinálja, és mondtam hogy nem a kritikára vagyok kiváncsi
2011. dec. 1. 23:19
 39/43 anonim ***** válasza:

"és mondtam hogy nem a kritikára vagyok kiváncsi"

a kritika mitől hülyeség?

de akkor gondolom erre voltál kíváncsi:

IGEN, MI ITT VAGYUNK NEM ADJUK FEL HAJRÁ JOBBIK SZEBB JÖVŐT!

2011. dec. 2. 03:51
 40/43 anonim ***** válasza:

blastoffitspartytime, szerintem hallgasd meg valaki olyan véleményét, aki 100%-ig benne van a témában (Lakatos Attila vajda :)

http://www.youtube.com/watch?v=cmCNGbxaDoc

2011. dec. 3. 21:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!