Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ki szereti még a jobbikot?

Ki szereti még a jobbikot?

Figyelt kérdés
hülye válaszokra nem vagyok kiváncsi
2011. nov. 30. 19:11
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
73%
Én nem vagyok oda értük!
2011. nov. 30. 21:27
 12/43 anonim ***** válasza:
73%

"Gyurcsány se csinált semmit és Orbán se csinál jelenleg csak ígérget, közben meg mindennek felfelé megy az ára -.- "

Komolyan azt hiszed, hogy majd akkor, ha a Jobbik netán hatalomra kerül Vona nem ugyanezt fogja csinálni?

sz@rból nem lehet várat építeni.

2011. nov. 30. 22:29
 13/43 anonim ***** válasza:
26%

",tudatlan lecsúszott baloldali proletárok pártja a jobbik."

Ez igen öcsém, ezt milyen képlettel hoztad ki? :D"

Jogos a kérdés ám a válasz annál egyszerűbb:

Mint itt az egyik válaszoló írta, sokan csak azért szavaznak a Jobbikra, mert már minden bizalmuk elment és tetszik nekik a Jobbik "újszerű" retorikája.

De a fő cél, hogy olcsóbb legyen a kenyér, aki pedig általában csak ezt tarja szempontnak és nem nagyon gondol bele egy sor másik dologba, mi mivel függ össze (mondjuk spec. a kenyér ára), az általában a klasszikus politikai térképen egy átlag baloldali szavazó, nem túl magas politikai háttértudással.

Persze ez eléggé sarkított kép, de a lényeg nagyjából ez.

2011. nov. 30. 22:33
 14/43 anonim ***** válasza:
67%
Sőt, úgyis fogalmazhatnánk, hogy a proletariátus miatt lesz "baloldali", pláne gazdaságilag, még akkor is, ha kőkemény szélsőjobbosnak tűnik.
2011. nov. 30. 22:35
 15/43 anonim ***** válasza:

Bakker, aki lepontozta az első választ, az magyarázza már el, hogy miért. Még csak állást sem foglaltam (hisz akkor érteném, hogy egyik vagy másik oldal rányom arra, hogy nem volt hasznos), hanem csak pontosítást vártam volna, mert tényleg nem érthető számomra a kérdés.

(Nem mintha arra hajtanék, hogy hű, de jó válaszoló legyek, csak kíváncsi vagyok.)

2011. nov. 30. 23:22
 16/43 anonim ***** válasza:
39%

partitájmbráner-nek.

Voltál már jobbikos rendezvényen cimbora? Érdekes módon ahol én voltam ott normálisan felöltözött 20-60 éves emberek hallgatták(csendben) a felszólalásokat.Nem véletlen a szdsz lavparédal kevered 1 kicsit? Ott van csürhe.

2011. nov. 30. 23:34
 17/43 anonim ***** válasza:
78%

Miért az SZDSZ-nek még vannak gyűlései? vagy te jártál már szades gyűlésen?

ne nevettesd ki magad...

ugyanúgy hülyeségeket írsz, mint akinek beszólsz :)

ma 23:22

örülhetsz, hogy még csak ennyire pontoztak le.

itt mindenkit lepontoznak

tudod, ha van kalap az a baj, ha nincs, az a baj.

2011. nov. 30. 23:42
 18/43 anonim ***** válasza:
63%

A Jobbik egyedül a jobbikosok szerint nem prolipárt.

Elég, ha megnézzük, hogy hol támogatják a Jobbikot. A kis eldugott falvakban, ahol nincs munka. Akinek voltak ambíció, vagy valamilyen végzettsége, az már rég lelépett ezekről a helyekről.

Emiatt mindenféle komplexusaik alakultak ki. Többek között ennek tudható be, hogy szerintük a fehérgallérosok mind bűnözők, gerinctelenek. De bezzeg ők, a vidéki "jómunkásemberek" tiszta erkölcsű keresztények, akiket "semmibe vesznek" az önelégült budapestiek(szerintük a főváros maga a libsi-zsidó-komcsi-agymosott fészek)

Legjobban az érvelésükön látszik, hogy tanulatlan bugrisok. Elég megnézni a kommenteket. Érdekes módon, aki folyton "korcsozik", arról mindenki sejti, hogy jobbikos, amíg ki nem derül, hogy tényleg az. Csak egy jobbikos képes bekommentelni kurucinfón, hogy a 2. kerületet napalmmal kellene megtisztítani, mert a párt kevés százalékot ért el. Mindezt igen különös helyesírással, alpári stílusban. Aki szokott a kurucon kommenteket olvasni, az tudja, hogy miről beszélek.

Csak tőlük lehet olvasni a "tarkón lövés", "tisztogatás", "korcs" és a "lámpavas" szavakat. Vajon miért?

Komolyan mondom, a legutolsó drogos szadeszes is kulturáltabban vitatkozik, mint egy átlag jobbikos.

Az sem véletlen, hogy sokan a Munkáspárthoz hasonlították a Jobbik programját. Melyik társadalmi réteget is támogatja a munkáspárt? Ha jól tudom, nem éppen az elitet.

Mondom, rajtuk kívül szinte mindenki prolinak tartja őket. Lehet, hogy a sarki kocsmában lehet ezzel hencegni, de egy jobb helyen(pl. ügyvédi irodában) ezt nem szokás nagy dobra verni.

Egy másik 66%-os...

2011. dec. 1. 00:20
 19/43 anonim ***** válasza:
29%
jelenleg olyan 1-1,5 millióan. tekintve a 20%os támogatottságot és elfogadottságot.
2011. dec. 1. 01:46
 20/43 anonim ***** válasza:
7%

"Csak tőlük lehet olvasni a "tarkón lövés", "tisztogatás", "korcs" és a "lámpavas" szavakat. Vajon miért? "

mutass léci forrást jobbikos politikusoktól, hivatalos formában. amúgy a II. kerületben mindenki tudta, hogy szar lesz és miért? mert azoknak tényleg tök 8 ki van hatalmon, mivel anyagilag és közbiztonság terén semmi gondjuk nincs.

2011. dec. 1. 01:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!