Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ki szereti még a jobbikot?

Ki szereti még a jobbikot?

Figyelt kérdés
hülye válaszokra nem vagyok kiváncsi
2011. nov. 30. 19:11
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
92%

"mutass léci forrást jobbikos politikusoktól, hivatalos formában."

szerintem a szimpatizánsokra értette, de amúgy

nézz most rá a legelső kurucos cikkre, ott van a bivalyb@sznádi Jobbik facebookos lapja, amit gondolom egy helyi Jobbikos "üzemeltet" leginkább a kurucon való folyamatos kommentelésre és ott bizony előfordulnak hasonló szavak.

2011. dec. 1. 04:35
 22/43 anonim ***** válasza:
89%

"mivel anyagilag és közbiztonság terén semmi gondjuk nincs."

gyanítom életedben nem jártál még a Moszkva, akarom mondani Széll Kálmán téren.

Na ott sok minden van, de közbiztonság az nincs. Pedig az már a II.ker és "a Rózsadomb legalja."

2011. dec. 1. 04:36
 23/43 anonim ***** válasza:
89%

Komolyan ott néha olyan arcok néznek rád a kocsmákból vagy csak egyszerűen ha elsétálsz mellettük, hogy egy kelet-magyarországi falucska édenkertnek tűnik utána...

Ezért nem értem, mikor sokan azzal jönnek, hogy Budapesten minden oké, pláne a második kerületben...

2011. dec. 1. 04:43
 24/43 anonim ***** válasza:
43%
Minden gondolkodásra képes magyar ember. :)
2011. dec. 1. 07:01
 25/43 anonim ***** válasza:
7%

"Ez igen öcsém, ezt milyen képlettel hoztad ki? :D"

Szerintem kivonta a kilencvenből a pénteket.

2011. dec. 1. 07:03
 26/43 anonim ***** válasza:
64%
Majd ők nem osztogatják csak úgy a pénzeket a sok ingyenélőnek!!!
2011. dec. 1. 10:24
 27/43 anonim ***** válasza:
50%

Ez az ország minden csak nem szar. A legjobb termőfölddel, ahová lépsz alattad 10 méterre gyógyvíz csordogál. Fosszilis energia forrásra lassan egyáltalán nem lenne szükségünk. Ehhez a meleg hőforrásokat a föld alól ki kellene használni fűtésre. Energia forrásnak az új magyar típusú szélerőművek.

Miből lehetne állni? Az ingyen élők megregulázásából. A börtönök önfenntartóvá tételével, a munkanélküli segélyek közmunkához kötését, a bűnöző élet módot folytató szülők gyermekeit pedig bent lakásos iskolákba kellene küldeni.

További kiadás csökkentő lépés: 1. az ország hitelkamatainak fizetésének megtagadása és ez által új hitel megállapodás kierőszakolása.

2. Eu-ból való. Főiskolán vizsgáltuk, hogy mekkora hasznunk van az EU-ból. Nos a mérleg a főiskola tanulmánya szerint deficites. A vámoknak unióba való befizetése, a piac szűkülését hozta, az uniós támogatások nagy részét is vagy az önkormányzatok vették fel mik önrészét külföldi bankoktól felvett deviza hitelekből állták vagy állami cégek. Magyar kis és közepes vállalat nem nagyon fért hozzá az Uniós húsosfazékhoz. Ez miben egyedül álló a Jobbik és viszi előre azt, mint egy gőzmozdony.

2011. dec. 1. 17:28
 28/43 anonim ***** válasza:
40%

Itt aztán megy a szitkozódás.

A kérdéshez semmi köze a válaszok 90%-ának.

Egyébként én szeretem a Jobbikot. A politikai eseményeket 4 éve figyelem mind belföldi, mind külföldi téren. Szeretem a kuruc.infót és a Barikád-ot olvasni, de olvasgatok más hírportálokat is. Továbbá Állam és Jogtudományi karra fogok felvételizni. Valamint fiatal korom és honfitársaim miatt érdekel az ország jövője, amit pedig leszűrtem az elmúlt évek kormányzásából az, hogy a fidesz és az mszp nem azon "dolgozik" hogy az embereknek és így az államnak jó legyen.

2011. dec. 1. 17:45
 29/43 anonim ***** válasza:
62%

"Ez az ország minden csak nem szar. A legjobb termőfölddel"

- Legjobb :)))... Igen... Végül is az ország legnagyobb része szürke erdőtalaj vagy szikes sós puszta. Ez nem a "legjobb". A mezőségi talaj amire érdemes lenne építeni köszöni jól van.

"ahová lépsz alattad 10 méterre gyógyvíz csordogál."

-Hazánkban relatív kisebb mélységből hozható a felszínre termálvíz, ám ez még mindig 20m/°C. Ami 10 méterrel csordogál a "legjobb" termőföld alatt azt talajvíznek hívják, ami feltörve belvíz. Hideg és erősen szennyezett.

"Fosszilis energia forrásra lassan egyáltalán nem lenne szükségünk."

-Addig oké, hogy nem égetünk el szenet, de mivel kívánod hajtani a belsőégésű motort használó járműveket?

"Ehhez a meleg hőforrásokat a föld alól ki kellene használni fűtésre."

-A geotermikus erőművek a nyomáskülönbség miatti energiafelszabadulást használják ki egy turbinával.

Fűteni nem lehet vele, mert a vízgőz hamar lehűl.

"Energia forrásnak az új magyar típusú szélerőművek."

-És az új magyar táltosok majd járják az esőtáncot, hogy az új magyar erőművek kapják is a szelet.

Milyen területünk is van nekünk ahol szélfarmot létesíthetünk 10 millió ember középosztályi szinten való ellátáshoz?

"a munkanélküli segélyek közmunkához kötését,"

- Most talán nem így van?

"a bűnöző élet módot folytató szülők gyermekeit pedig bent lakásos iskolákba kellene küldeni."

- A bűnöző szülők (szülők, tehát mind a kettő), gyermekeit jelenleg a gyámhatóság kezeli. Nem tudom ezen felül miért kellene még szopatni szeparációs iskolával. Ezentúl Vona Gábor beküldené a saját gyerekét egy ilyen helyre?! Vagy te kérdező?!

"További kiadás csökkentő lépés: 1. az ország hitelkamatainak fizetésének megtagadása és ez által új hitel megállapodás kierőszakolása."

- Zsupsz a forintnak. II. Észak-Korea vagy teljes gazdasági csőd és anarchia. A hitelszerződő meg csak röhöghetne. Mégis ki Magyarország, hogy befosnának ha megtagadnánk a fizetést?

"2. Eu-ból való. Főiskolán vizsgáltuk, hogy mekkora hasznunk van az EU-ból. Nos a mérleg a főiskola tanulmánya szerint deficites."

- Melyik az "a főiskola" és melyik az a tanulmány amit te "főiskolai vizsgálat"nak hívsz? A helyi jobbikgyűlés kimondta, hogy az EU szar és csókolom?

"A vámoknak unióba való befizetése"

- A vámunió egészen mást jelent mint amire célozni próbálsz.

"Jobbik és viszi előre azt, mint egy gőzmozdony."

Igen, a Jobbik gőzmozdony. Pontosan olyan elavult.

2011. dec. 1. 18:08
 30/43 A kérdező kommentje:
Én azért vagyok jobbikos, mert a jobbik "elvileg" utálja a c*gányokat és én is így vagyok vele, nem kevés dolog miatt.
2011. dec. 1. 19:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!