Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ezek TÉNYLEG ennyire hülyék?

Shai-Hulud kérdése:

Ezek TÉNYLEG ennyire hülyék?

Figyelt kérdés

Mármint a kedves minisztereink, miniszterelnökünk...

Ha ennek a cikknek csak a fele igaz, már az is durva!

[link]

2011. nov. 26. 01:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%

igen, szerintem igaz, tényleg ennyire nem látják át a közgazdasági, makrogazdasági összefüggéseket. Szerintem is dilettánsok, és emellett nagyon jól elvannak a nagy lóvéval amivel jó puhára kibélelik a bársonyszékeket. Magyarul tesznek rá ívesen, h az a 11 Igen neves, és szakértő közgazdász mit mondd nekik, ha egyáltalán meg merik mondani azt h jó nagy balfékek.

Szakértői kormányt!!! Strukturális Reformokat!! És erős Forintot!

2011. nov. 26. 01:32
 2/17 anonim ***** válasza:
84%
Hát Matolcsy, úgy ahogy van megbukott szerintem, de vele együtt az egész kormány is. Az IMF-fel nem fognak tárgyalni, mi anélkül is fejlődni fogunk, erősek leszünk. Utána meg mégis, jaj, de jó lenne tőlük pénzt kapni, velük egyezkedni. Hát rosszabb, mint az MSZP, de hát ezt tudtam előre is, hogy így lesz. Aki meg még mindig olyan elvakult Orbánista, az hisz benne, hogy még kell pár év az eredményhez. A ....-abb eredményhez?? Nem 8 évezni kellene a barmoknak, hanem jobbá tenni az országot. Mind amellett az elmúlt egy évben semmi sem lett jobb. Pedig már egy éve ők vannak az ország élén. Csakhogy, régebben nem foglalkoztak ennyire a miniszterelnökünkkel, külföldön nem pinokkiózták le, és nem akartak ennyire keresztbe tenni, mint most. Köszönjük Orbánc úrnak és a neves "szakembereinek".
2011. nov. 26. 07:31
 3/17 anonim ***** válasza:
83%

Pár hete még azt nyilatkozta Orbán,hogy neki nem közgazdászokra van szüksége,hanem Matolcsyra.

Talán még sem ártott volna már régen hallgatni rájuk.

2011. nov. 26. 07:49
 4/17 anonim ***** válasza:
64%
Egészen más a gazdaságtudomány, és megint más a gazdaságpoltika! A kettő közt nincs átjárhatóság, vagy találtak valami szű ösvényt?
2011. nov. 26. 08:38
 5/17 anonim ***** válasza:
5%

"Szakértői kormányt!!! "

Azt remélem vágod, hogy egy szakértői kormány nem sokat kertelne, hogy megszorítás vagy nem megszorítás... Legalább nevén nevezné a gyermeket.

"Strukturális Reformokat!! "

Ezen munkálkodnak éppen, és nem nevezném túl jónak, amit csinálnak.

"És erős Forintot!"

Ez meg elég jó részben nem a kormányon fog múlni mostanában. Legyen az a mostani vagy "szakértő".

2011. nov. 26. 10:24
 6/17 anonim ***** válasza:
59%
Az összes politikusunk jogász és közgazdász. Ezek olyan végzettséget kaptak, hogy az ég-világon mindenhez értenek. Ezért hívják magukat szakértői kormánynak. Ahelyett, hogy tennének egy parasztot a mezőgazdaság élére. Csak egy példa volt. A kiskapuk mindenhol ott vannak. Ezért kell a jogi végzettség. És igen ezek ennyire hülyék!
2011. nov. 26. 10:51
 7/17 anonim ***** válasza:
"Szakértői kormányt!!! Strukturális Reformokat!! És erős Forintot" Maximálisan egyetértek és támogatom.Tudom hogy az öndícséret gyalázat ennek ellenére azt kell mondanom hogy én ezt a buta kormányzást előre láttam. Sajnos ezek csúnyán megbuktak ezt én előre láttam és megjósoltam,a 2010 es választások idején leírtam hogy szakértői kormányra van szükség, ha akkor megalakult volna egy ilyen kormány most nem lennénk ilyen slamasztikában ez biztos.
2011. nov. 26. 12:12
 8/17 anonim ***** válasza:
Majd megint visszakívánják a sokat tapasztalt, szakértő hazug-csaló-korrupt szocikat a magukat kellően naív álomvilágba ringató nem hozzáértő, tróger jobboldallal szemben. De hiszen ők is csak a volt és máig létező előjogaikat irigyelték meg az ántivilágból, mert attól semképesel elszakadni milyen érdekes.
2011. nov. 26. 12:35
 9/17 anonim ***** válasza:

"Az összes politikusunk jogász és közgazdász. Ezek olyan végzettséget kaptak, hogy az ég-világon mindenhez értenek. Ezért hívják magukat szakértői kormánynak. Ahelyett, hogy tennének egy parasztot a mezőgazdaság élére. Csak egy példa volt. A kiskapuk mindenhol ott vannak. Ezért kell a jogi végzettség. És igen ezek ennyire hülyék!"

Most mondjam azt, hogy a jogi végzettségű politikusaink például lóf@szt sem értenek a joghoz?? Mondták már nektek (ha van valakinek jogász ismerőse), hogy akik a parlamentben meresztik a s€ggüket, jogász végzettséggel, azok a "jogász társadalom Győzikéi"?! Ezek nem szakemberek, ezek kóklerek!!!

2011. nov. 26. 14:11
 10/17 bumbi02 ***** válasza:
72%

amikor gyurcsánytól kiszivárgott az ösződi beszéd a fejét akarták venni...

Nem tudom már mit kell tennie Orbánéknak ahhoz hogy a híveik az ő távozásukat követeljék...Szánalmasabbnál szánalmasabb hazugságok, amik egyből kiderülnek, hozzánem értés, mellébeszélés.... I Love Orbán..

2011. nov. 26. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!