Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Most komolyan tényleg ilyen...

Most komolyan tényleg ilyen hülyék az emberek, hogy egy elmaradott kispiac helyére, nem akarnak Plázát?

Figyelt kérdés
Lett volna Kisvárdán Pláza, erre pár szomszéd akadékoskodása miatt az egészet lefújják. A kispiac pedig ronda, tele van ukránokkal, és alig látogatott.
2010. júl. 14. 18:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
82%
Ha nálunk akarnának plázát építeni, én is ellenezném...
2010. júl. 14. 18:11
 2/20 anonim ***** válasza:
26%
Gondolom az a pár szomszéd eladó volt a piacon. Természetes hogy ellenzik, hiszen akkor jóformán megszűnik a munkahelye, és ha máshol tudna is piacozni, helyette mindenki a plázába járkálna. De én személy szerint jobban örülnék egy plázának mint egy piacnak, ráadásul legalább van miért ellátogatni Kisvárdára.
2010. júl. 14. 18:15
 3/20 anonim ***** válasza:
85%
Tudod, a pláza nagyon menő a fiatalok körében, de megvannak az árnyoldalai is. Példának okáért, van egy kis piac, ahol relatív olcsón megkapsz pár dolgot. Ugyanezt a hiperszuper plázádban kb háromszoros áron fogják neked kínálni, valamit a pláza hoz magával még egy szép dolgot, ahol pláza van, ott zsebes is van( nem tudtam szebben leírni). Ha az én szomszédságomban épülne pláza, én is foggal-körömmel tiltakoznék ellene, nekem nem hiányozna nap mint nap a balhé a házam előtt.
2010. júl. 14. 18:15
 4/20 anonim ***** válasza:
84%
Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen bevásárlóközpontban sokszor miket tukmálnak rá az emberekre...
2010. júl. 14. 18:20
 5/20 anonim ***** válasza:
84%
Mi földrajzórán (tehát olyan 2 éve) azt tanultuk, hogy Magyarországon van az egy főre eső plázák egyik legnagyobb mennyisége a világon.... Azóta a plázák mennyisége csak növekedett. Tényleg olyan fontos, hogy a piacot felváltsa a pláza?
2010. júl. 14. 18:29
 6/20 anonim ***** válasza:
80%
A kisváros, ahova suliba járok, 6-7 év alatt 4 nagy bevásárlóközpont épült. Elsőnek a Plus, majd következő évben rá Penny Market...2 éve következett a Lidl, és mire megnyitott, a Plus szinte már üresen ácsorgott a nagyvilágban.Tavaly adták át a Tescot, és ezzel már a Pennybe sem járnak. Ezalatt a néhány év alatt legalább 30 magyar kisboltnak kellett bezárnia. Kérdem én, hogy egy 15000 fős településnek mi a jó büdös fenéért kell 4 ekkora üzlet? Azt például tudod kedves kérdező, hogy egyetlen Tesco 560(!)ember munkahelyét veszi el?
2010. júl. 14. 18:38
 7/20 anonim ***** válasza:
21%
szerintem a Tesco meg ilyenek nem plázák.Pl. Pesten van az Aréna Pláza vagy a West end,na azok plázák.
2010. júl. 14. 18:44
 8/20 anonim ***** válasza:
80%

"A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:44"

Ez legyen a legnagyobb probléma.

Nekem egyre megy, hogy pláza vagy tesco, a lényeg, hogy egyre inkább fölöslegesen építik egymás hegyére-hátára ezeket szennygödröket, miközben sok ezer ember veszíti el az így is nehezen megtartható állását...a magyar áruk teljesen kiszorulnak a hazai kereskedelemből, miközben az Etiópiából származó mérgezett fűszerpaprikát tonnaszámra hordják be az országba... a sok bamba ember meg fejvesztve rohan érte a boltba, de fogalma sincs, hogy mit vesz meg, és hogy kinek árt/segít ezzel...

2010. júl. 14. 18:53
 9/20 anonim ***** válasza:
82%

Hova a f****a építenek ennyi plázát meg bevásárlóközpontot.

Én is foggal-körömmel tiltakoznék a pláza ellen.

Szomorú, hogy a mai tiniknek a "plázázás" a szórakozás.

2010. júl. 14. 18:54
 10/20 A kérdező kommentje:

Na jó. Most gondoljátok el, hogy Várdában semmi sincs. Unalom van. Van egy diszkó, pár szórakozóhely, ahol semmit sem lehet csinálni a nagymenőktől.

Ott a pláza fellendítette volna a dolgokat. De most csak ugyanaz az unalmas kisváros marad.

2010. júl. 14. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!