Most komolyan tényleg ilyen hülyék az emberek, hogy egy
elmaradott kispiac helyére, nem akarnak Plázát?
Ha nálunk akarnának plázát építeni, én is ellenezném...
2010. júl. 14. 18:11
Gondolom az a pár szomszéd eladó volt a piacon. Természetes hogy ellenzik, hiszen akkor jóformán megszűnik a munkahelye, és ha máshol tudna is piacozni, helyette mindenki a plázába járkálna. De én személy szerint jobban örülnék egy plázának mint egy piacnak, ráadásul legalább van miért ellátogatni Kisvárdára.
2010. júl. 14. 18:15
Tudod, a pláza nagyon menő a fiatalok körében, de megvannak az árnyoldalai is. Példának okáért, van egy kis piac, ahol relatív olcsón megkapsz pár dolgot. Ugyanezt a hiperszuper plázádban kb háromszoros áron fogják neked kínálni, valamit a pláza hoz magával még egy szép dolgot, ahol pláza van, ott zsebes is van( nem tudtam szebben leírni). Ha az én szomszédságomban épülne pláza, én is foggal-körömmel tiltakoznék ellene, nekem nem hiányozna nap mint nap a balhé a házam előtt.
2010. júl. 14. 18:15
Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen bevásárlóközpontban sokszor miket tukmálnak rá az emberekre...
2010. júl. 14. 18:20
Mi földrajzórán (tehát olyan 2 éve) azt tanultuk, hogy Magyarországon van az egy főre eső plázák egyik legnagyobb mennyisége a világon.... Azóta a plázák mennyisége csak növekedett. Tényleg olyan fontos, hogy a piacot felváltsa a pláza?
2010. júl. 14. 18:29
A kisváros, ahova suliba járok, 6-7 év alatt 4 nagy bevásárlóközpont épült. Elsőnek a Plus, majd következő évben rá Penny Market...2 éve következett a Lidl, és mire megnyitott, a Plus szinte már üresen ácsorgott a nagyvilágban.Tavaly adták át a Tescot, és ezzel már a Pennybe sem járnak. Ezalatt a néhány év alatt legalább 30 magyar kisboltnak kellett bezárnia. Kérdem én, hogy egy 15000 fős településnek mi a jó büdös fenéért kell 4 ekkora üzlet? Azt például tudod kedves kérdező, hogy egyetlen Tesco 560(!)ember munkahelyét veszi el?
2010. júl. 14. 18:38
szerintem a Tesco meg ilyenek nem plázák.Pl. Pesten van az Aréna Pláza vagy a West end,na azok plázák.
2010. júl. 14. 18:44
"A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:44"
Ez legyen a legnagyobb probléma.
Nekem egyre megy, hogy pláza vagy tesco, a lényeg, hogy egyre inkább fölöslegesen építik egymás hegyére-hátára ezeket szennygödröket, miközben sok ezer ember veszíti el az így is nehezen megtartható állását...a magyar áruk teljesen kiszorulnak a hazai kereskedelemből, miközben az Etiópiából származó mérgezett fűszerpaprikát tonnaszámra hordják be az országba... a sok bamba ember meg fejvesztve rohan érte a boltba, de fogalma sincs, hogy mit vesz meg, és hogy kinek árt/segít ezzel...
2010. júl. 14. 18:53
Hova a f****a építenek ennyi plázát meg bevásárlóközpontot.
Én is foggal-körömmel tiltakoznék a pláza ellen.
Szomorú, hogy a mai tiniknek a "plázázás" a szórakozás.
2010. júl. 14. 18:54
10/20 A kérdező kommentje:
Na jó. Most gondoljátok el, hogy Várdában semmi sincs. Unalom van. Van egy diszkó, pár szórakozóhely, ahol semmit sem lehet csinálni a nagymenőktől.
Ott a pláza fellendítette volna a dolgokat. De most csak ugyanaz az unalmas kisváros marad.
Kapcsolódó kérdések: