A baloldalt ill a liberális beálítottságú pártokat és azpl szimpatizánsait mért zsidózzák sokan?
"Másrészt a balliberális és humanista ideológia zsidó ideológia, ezért lelkiségükben zsidónak tekinthető minden balliberális és humanista is. "
A kérdező jól mondja, teljesen összemosod a politikát a közélettel. Ez kb. olyan, mintha egy katolikus hitű emberre rásütnéd azt, hogy nacionalista, kereszténydemokrata érzelmű, miközben lehet, hogy életében nem is volt szavazni.
"Ezt te sem gondolhatod komolyan,akkor ezek szerint a szélsőbalt dajdajozó punkok lelkiségükben zsidónak tekinthetőek"
A balliberális és a szélsőbaloldali között van legalább akkora különbség, mint a konzervatív jobboldali meg a szélsőjobboldali között.
"Mert a jobboldal kimossa a híveiknek az agyát mindenféle összeesküvés elmélettel."
Mert a baloldali média nem mos agyat sem a népszadiban, sem az atv-n? Milyen a zombiélet a szádbaadott szavakkal?
"de buták vagytok ha az izraeliek itt lennének már gazdagabb ország lenne"
Felnézek a budai hegyekbe meg többek közt a Dunaplaza mögötti lakóparkba akkor azért elég komoly dolgokat látok...
"Mert a baloldali média nem mos agyat sem a népszadiban, sem az atv-n? Milyen a zombiélet a szádbaadott szavakkal?"
Egy: előfordulhat, de nem nagyon látok baloldaliságot ezekben a médiumokban.
Kettő: viszont a Jobbik és a kurucinfó, illetve a barikád között van összefüggés. De a jobboldal csak az igazságot mondja el, sohasem agymosó, nem igaz? :P
én értem hogy a liberális pártok között van zsidó,de attól mért lenne az egész párt az, illetve mégannyira se értem mért lenne zsidó aki szintén liberális...
ha azt nézzük deutch tamás is az és fideszes és rajta kívül is van még zsidó a fideszbe pl,de sokak szerint a jobbikot is zsidók pénzelik,mondjuk ezt inkább pletykaként kezelem mint tényként.
Jól értem, az a kérdés, hogy miért zsidózzák a zsidót?
Sajnos egyébként nem teljesen jó a kérdés, mert minden párt az, nincs kivétel... Még a "szélsőjobb" is. Az igaz, hogy ők legalább kiomondanak olyan dolgokat, amiket már rég ki kellett volna, de érdemi változás akkor sem történik. Vajon miért egyre rosszabb a helyzet, attól függetlenül, hogy most épp hogy hívják a kormánypártot?
Elég, ha csak meghallgatod dr. Tóth Ferenc: Élősködőink című kb. 3 órás előadását. Megtalálható a neten, mindenkinek ajánlom figyelmébe.
A másik "kötelező olvasmány" a TALMUD, a harmadik pedig a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvei. Szintén megtalálhatóak a neten. Miután elolvastad (az Ószövetséggel együtt), kérdezd meg magadtól újra, hogy mi miért zajlik!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!