Itt (a politikai rovatban) melyik oldal szimpatizánsait pontozzák le jobban?
Sok olyan hozzászólást olvastam, ahol jobbikosok írták, hogy a "libsik, komcsik" megint lepontozták. Viszont az sem ritka, hogy "dolgoznak megint a webnácik".
Én nem vagyok szimpatizáns, a válaszom témától függően más párthoz húz, de összességében úgy vettem észre, hogy a liberális hozzászólásokat jobban lepontozzák. A jobbikhoz "közeli" válaszaim mindig több százalékot kapnak és ezt másnál is észrevettem.
Általában mindenkit, aki az adott kérdésben nem a válaszolók többségének véleményét képviseli.
Egyébként általában azokat pontozzák le, akik kritizálni merik a Jobbikot, illetve az aktuális kormánypárt mellett állnak ki (mindegy, hogy éppen ki van kormányon).
Továbbá vannak olyanok, akik csak és kizárólag lepontoznak, mert jó mókának tartják.
Igazából annyira nem lényeges a pontozás szerintem, sőt úgy lenne jó, ha csak a kérdező pontozhatna, hiszen neki van "szüksége" a válaszokra :)
Nagyon ritkán "pontozok", akkor is csak zöldet.
Sajátomat sem követem, nem érdekel, igyekszem önmagamat adni.
Elözö voltam.
Még valami. A pontozás itt annyit jelent:
Zöld: Haver vagy!
Piros: k....a anyád!
Semmi köze ahhoz, hogy hasznos -e az info vagy nem!
A válaszolók elsöprő többsége Jobbik szimpatizáns itt a gyk-n,akik tizenévesek és elfelejtik,hogy ez nem a facebook a like-al és a dislike-al.Ők az egyik csoport.
A másik meg valóban a kormánypártiak,akik között van olyan akik csak és kizárólag lepontoznak még akkor is ha dicséred a pártjukat.
Én csak a saját kérdéseimben szoktam pontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!