Ha az MSZP nyerne a következő választáson te is elköltöznél az országból?
Egyetértek, költözzön! És kérhetném, hogy rögtön vigye is magával a többi barom pártot is?
Olyan szép lenne! :-D
Pedro
Covenant!
Én egyáltalán nem vagyok "jobbos" kikérem magamnak! LMP-s vagyok, ha éppen tudni akarod. És igen, tudom, kiknek mondta: a kis és középvállalkozóknak.
"Én egyáltalán nem vagyok "jobbos" kikérem magamnak! LMP-s vagyok, ha éppen tudni akarod."
Ez nagyon vicces! :D A második mondat... :DDDDDDDDDDDD
Már melyik része a vicces? Az, hogy rühellem az ország jobbos-balos mesterséges megosztását? Az LMP-t azért szeretem, mert se nem jobboldali, se nem baloldali... Mégis minden KLASSZIKUS értelemben vett oldal valódi értékét magába ötvözi. A józan ész útján jár a demagóg szónoklatok és az indulatkeltés helyett.
Én azt szeretném, ha egy adott problémát minél szélesebb körben vitatnának meg, és szakmai döntés születne pártérdeki helyett. Ezt a jelenlegi pártok közül egyedül az LMP tartja fontosnak. Azokat a döntéseket tarja az LMP jónak, ami igazságos, fenntartható, és hasznos.
Azért, mert az LMP nem hajlandó szemet hunyni az MSZP viselt dolgaira, nem lesz "jobboldali" hiszen nincs kettős mércéje: a jobboldalt is ugyanolyan szigorúan nézi.
És ami a legkülönösebb a mai politikában: magával a legszigorúbb! Ez megmutatkozik tagokkal szemben és a párttal szemben is. Más pártokkal ellentétben nem vár el olyasmit, amit saját magára nézve előzetesen ne tartott volna kötelezővé.
példák:
Más pártokkal ellentétben nem kapott ingyen, vagy bérelt önkormányzatokat megkárosítva piaci ár alatt helyiségeket pártirodának, mint ahogy tette az összes többi párt, pedig az LMP is megtehette volna.
Az LMP az egyetlen olyan párt, amelyik közzétette a választások idején a kampányszámláját, bevételét (adományok...), stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!