Ha az MSZP nyerne a következő választáson te is elköltöznél az országból?
"MSZP a szegényeknek kedvezett????! Aki elvett a kismamáktól 1 év gyest? Aki bevezette a tandíjat? Aki bevezette a vizitdíjat? Felemelte az ÁFÁ-t? "
többek között:
- megadták a 13. havi nyugdíjat
- adómentessé tették a minimálbért
- a közalkalmazottak fizetését 50%-kal emelték
a Fidesz az egykulcsos adóval a 290 ezer Ft felett keresőket részesíti előnyben, a nyugdíjak pedig folyamatosan veszítenek a reálértékükből ... akkor ők mitől kedveznek jobban a szegényeknek?
már most elköltöznék, ha
olyan hülye lennék, hogy egy párt miatt elköltözzek
Így csak azért költöznék, mert itt nehezen lehet megélni.
"Kérdező: mi a bajod az MSZP-vel? "
szerintem az, ami minden épeszű magyar embernek...
"akkor ők mitől kedveznek jobban a szegényeknek?"
Semmitől, de a rühes emeszpé is csak megszorított mint a narancsbrancs!
ki kell irtani az összes jelenlegi pártot!
Én akkor költöznék el, ha a Fidesz, vagy a Jobbik nyerne.
Egyébként hogy ki fog nyerni, nem kérdés, a Fidesz úgy bebetonozta magát minden téren. Az az igazság, hogy ezután a választás nem a szavazófülkében fog eldőlni, hanem a szülőszobában és az országhatáron.
Már csak az a kérdés, hogy meddig vezetik (ill. hamisíthatják ezeket az adatokat? / Egyáltalán meddig lesznek nyilvánosak ezek?)
Ja, hogy akkor kiderülne, hogy a Fidesz mégsem olyan király párt, és hogy az ország 99%-a hazaáruló, dezertőr, csőcselék.... (1% Fidesz-párttitkár)
Aj obb elet remenyeben koltoznel?
Vagy valamiert menekulnel?
Nem mindegy!
(Én vagyok, aki menne)
Gyurcsány Ferenc azt mondta, hogy el lehet menni Magyarországról. Orbán Viktor és csapata mindent meg is tesz azért, hogy az embernek ne is legyen maradása!
Összetett a kérdés. Fojtogat az elnyomás, a diktatúra, és fontosnak tartom a szabadságot. Fontosnak tartom a jogbiztonságot is (hogy ami MOST szabad, ne mondhassák rá visszamenőlegesen bűn, hogy a kevéske kis "vagyonkámat" ne szedhessék el a gazdagok, hogy diktátorok ne minősítsenek hazaárulónak csak azért mert másképpen gondolkodom, mint ők.
Bánt, hogy megszokottá válik, hogy a diktátorok által meghozott törvényeket sem tartják magukra nézve kötelezőnek...
Egyszóval az igazságtalanság mocskára vagyok allergiás.
A Hazámat pedig nagyon szeretem: Magyar vagyok. Csak nagyon fáj látni, hogy mit művelnek a hazámmal.
Tehát látod: nem igazán arról van szó, hogy jobban szeretnék élni, nem is arról, hogy azért kéne félnem, mert vaj van a fülem mögött, hanem az a reménytelen igazságtalanság bánt. Tudod, van egy dőlésszög, ami után tuti hogy borul a hajó. Akkor már nincs mese, el kell hagyni, nincs remény. És sajna közeledünk. Lassan ott tartunk, ahol annak idején Argentína tartott. Nem folytatom, legyen ennyi elég.
"Gyurcsány Ferenc azt mondta, hogy el lehet menni Magyarországról."
Véletlenül még azt is tudod, hogy kiknek mondta, és miért? Ti jobbosok a (nektek betanított) közhelyeket a végletekig tudjátok pufogtatni, anélkül, hogy fogalmatok lenne azok hátteréről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!