Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Milyen kisebb pártok vannak...

Milyen kisebb pártok vannak még a két nagy idióta gyereken és a csicskásaikon kívül? (mszp, fidesz, szdsz, mdf)

Figyelt kérdés
Szeretnék körülnézni azon párok és álláspontjaik között, amiket nem ismerhetünk meg a médiából, mert a "nagyok" elnyomása mögül nem tudnak kilépni... még csak tavaly lett választójogom, így jövőre fogok először én is szavazni, és szeretném, ha közreműködhetnék abban, hogy a csontdarabon marakodó kutyákat elsöpörjük a hatalomról, még mielőtt az ezerszer lerágott csontból sem marad semmi....
2009. ápr. 7. 15:55
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
100%
Szerintem is a Jobbiknak van esélye, hogy bejusson és komolyan jónak gondolom a programjukat. Sajnos én nem szavazhatok, mert nem vagyok állampolgár egyenlőre, de rájuk szavaznék ha tehetném. Szimpatikus a Morvai is, jó beszédei vannak, olvass bele a Kossuth téri beszédeibe, nagy hatásúak szerintem.
2009. máj. 1. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!