Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Milyen kisebb pártok vannak...

Milyen kisebb pártok vannak még a két nagy idióta gyereken és a csicskásaikon kívül? (mszp, fidesz, szdsz, mdf)

Figyelt kérdés
Szeretnék körülnézni azon párok és álláspontjaik között, amiket nem ismerhetünk meg a médiából, mert a "nagyok" elnyomása mögül nem tudnak kilépni... még csak tavaly lett választójogom, így jövőre fogok először én is szavazni, és szeretném, ha közreműködhetnék abban, hogy a csontdarabon marakodó kutyákat elsöpörjük a hatalomról, még mielőtt az ezerszer lerágott csontból sem marad semmi....
2009. ápr. 7. 15:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megpróbálhatod, de ők valószínűleg úgy vannak vele, mint az én szüleim.Húsz év alatt elég sok tapasztalatot szereztek és belefáradtak, elegük lett.Ismerik már mindegyiket, mint a rossz pénzt.De én rá tudtam őket beszélni.Úgyhogy azért próbáld meg.De munkahelyen, meg máshol ahol kiszúrhatnak veled, ne nagyon hangoztasd a véleményed.
2009. ápr. 7. 17:25
 12/21 A kérdező kommentje:
nem vagyok én olyan bolond :) amugy munkahelyem még nincs, egyetemre járok, de úgyis csak a közeli ozzátartozókkal, barátokkal politizálok, velük is óvatosan (láttam már barátságot szétszakadni a politikai nézetkülönbség miatt)
2009. ápr. 7. 17:43
 13/21 anonim ***** válasza:
73%
A 16 34 -től kérdezném: Nyilván van tartva, hogy ki kinek adta a kopogtatócédulát, mert akkor én bajban leszek:( A Jobbiknak adtam, és a p.mesterünk F-es, ha megtudja, kirúgathat?
2009. ápr. 7. 17:50
 14/21 anonim ***** válasza:

Tettem föl egy ilyen kérdést, olvass bele, mert itt is találhatsz választ a kérdésedre:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__2..

2009. ápr. 7. 17:57
 15/21 anonim ***** válasza:
17:50 - Kirúgathat, te viszont beperelheted és meg is nyerhetnéd, mert munkajogi szempontból ilyen miatt nem rúghat ki, amennyiben a munkádhoz semmi köze (vagyis munkád nem kötődik kifejezetten x párthoz szorosan).
2009. ápr. 7. 17:59
 16/21 anonim ***** válasza:
Köszi,én is így gondoltam. Sajnos ,hogy a mai világban még állást se lehet nyíltan foglalni, mert mindenki félti a munkahelyét:(
2009. ápr. 7. 18:03
 17/21 anonim ***** válasza:
76%

Ajánlom az LMP-t. lehetmas.hu

Lehet más a politika! Lendületesek, fiatalok, jó a politikájuk, zöldek, a magyar érdekeket tartják szem előtt. Mellesleg az Obama-típusú kampány miatt nem is adják el magukat semmilyen vállalkozói rétegnek sem, mint minden más párt. Hiába az ellentétes híresztelések.

2009. ápr. 7. 19:09
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg esélye a parlamentbe jutásra a Jobbiknak van, ha alacsony lesz a részvétel. Ezen kívül mára már jelentősebb bázissal bíró pártként említhető az LMP. Igazából a kettő között ideológiai különbségek vannak, de mindkettőnél nagy előny, hogy nincsenek kitömve máshol már levitézlett pártkatonákkal, mindkettő fiatal, ismeretlen, tehetséges politikusokból áll.

Ha a radikális jobboldali (egyesek szerint szélsőjobboldali) ideológia közel áll hozzád szavazz a Jobbikra. Az LMP inkább középutas zöld politikát folytat, bizonyos kérdésekben liberális (NEM SZDSZ-féle "liberális"), viszont a konzervatív gondolkodásból is átvettek néhány tételt. Nézd meg a programot mindkettőnél, aztán eldöntöd melyik áll közelebb hozzád.

Rajtuk kívül is van még sok bejegyzett párt, de a legtöbb csak "fantomszervezet", gyakorlatilag 0 bázissal, kidolgozott program nélkül.

2009. ápr. 7. 22:22
 19/21 anonim válasza:
100%
Jelenleg a kérdésben felsorolt pártokon kívül egyetlen olyan párt van akinek esélye van bejutni a parlamentbe és ez a Jobbik Magyarországért mozgalom.Megjegyzem ha végigolvasod a pártok programját az egyetlen olyan párt akinek valódi programja van és olyan dolgokat sorakoztat fel ami a MAGYAR DOLGOZÓ(fontos,hogy a dolgozó és dolgozni akaró) állampolgárok érdekeit tartja szem előtt.Nem arra hajt,hogy minnél inkább európaizálódjuk és beleolvadjuk egy olyan közösségbe ahol kissebségként semmibe vegyenek.Tudunk mi MAGYAR-ként is létezni európában és az európai unióban.
2009. ápr. 8. 07:30
 20/21 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat, és azt is hogy nem fajult vitába a különböző pártokat támogató emberek között ez az egész, ahogy más politikai kérdéseknél szokott :) az már más, hogy engem mint új husit természetesen mindenki a saját maga által támogatott párthoz akart invitálni, de ez teljesen természetes, én is ezt tenném :) szóval még egyszer köszi mindenkinek, és reménykedjünk benne, hogy bármi lesz is a vége, egyszer az életben végre mi, egyszerű emberek is jól járhatunk!
2009. ápr. 8. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!