Milyen kisebb pártok vannak még a két nagy idióta
gyereken és a csicskásaikon kívül? (mszp, fidesz, szdsz,
mdf)
Szerintem megpróbálhatod, de ők valószínűleg úgy vannak vele, mint az én szüleim.Húsz év alatt elég sok tapasztalatot szereztek és belefáradtak, elegük lett.Ismerik már mindegyiket, mint a rossz pénzt.De én rá tudtam őket beszélni.Úgyhogy azért próbáld meg.De munkahelyen, meg máshol ahol kiszúrhatnak veled, ne nagyon hangoztasd a véleményed.
2009. ápr. 7. 17:25
12/21 A kérdező kommentje:
nem vagyok én olyan bolond :) amugy munkahelyem még nincs, egyetemre járok, de úgyis csak a közeli ozzátartozókkal, barátokkal politizálok, velük is óvatosan (láttam már barátságot szétszakadni a politikai nézetkülönbség miatt)
A 16 34 -től kérdezném: Nyilván van tartva, hogy ki kinek adta a kopogtatócédulát, mert akkor én bajban leszek:( A Jobbiknak adtam, és a p.mesterünk F-es, ha megtudja, kirúgathat?
2009. ápr. 7. 17:50
2009. ápr. 7. 17:57
17:50 - Kirúgathat, te viszont beperelheted és meg is nyerhetnéd, mert munkajogi szempontból ilyen miatt nem rúghat ki, amennyiben a munkádhoz semmi köze (vagyis munkád nem kötődik kifejezetten x párthoz szorosan).
2009. ápr. 7. 17:59
Köszi,én is így gondoltam. Sajnos ,hogy a mai világban még állást se lehet nyíltan foglalni, mert mindenki félti a munkahelyét:(
2009. ápr. 7. 18:03
Ajánlom az LMP-t. lehetmas.hu
Lehet más a politika! Lendületesek, fiatalok, jó a politikájuk, zöldek, a magyar érdekeket tartják szem előtt. Mellesleg az Obama-típusú kampány miatt nem is adják el magukat semmilyen vállalkozói rétegnek sem, mint minden más párt. Hiába az ellentétes híresztelések.
2009. ápr. 7. 19:09
Jelenleg esélye a parlamentbe jutásra a Jobbiknak van, ha alacsony lesz a részvétel. Ezen kívül mára már jelentősebb bázissal bíró pártként említhető az LMP. Igazából a kettő között ideológiai különbségek vannak, de mindkettőnél nagy előny, hogy nincsenek kitömve máshol már levitézlett pártkatonákkal, mindkettő fiatal, ismeretlen, tehetséges politikusokból áll.
Ha a radikális jobboldali (egyesek szerint szélsőjobboldali) ideológia közel áll hozzád szavazz a Jobbikra. Az LMP inkább középutas zöld politikát folytat, bizonyos kérdésekben liberális (NEM SZDSZ-féle "liberális"), viszont a konzervatív gondolkodásból is átvettek néhány tételt. Nézd meg a programot mindkettőnél, aztán eldöntöd melyik áll közelebb hozzád.
Rajtuk kívül is van még sok bejegyzett párt, de a legtöbb csak "fantomszervezet", gyakorlatilag 0 bázissal, kidolgozott program nélkül.
2009. ápr. 7. 22:22
19/21 anonim válasza:
Jelenleg a kérdésben felsorolt pártokon kívül egyetlen olyan párt van akinek esélye van bejutni a parlamentbe és ez a Jobbik Magyarországért mozgalom.Megjegyzem ha végigolvasod a pártok programját az egyetlen olyan párt akinek valódi programja van és olyan dolgokat sorakoztat fel ami a MAGYAR DOLGOZÓ(fontos,hogy a dolgozó és dolgozni akaró) állampolgárok érdekeit tartja szem előtt.Nem arra hajt,hogy minnél inkább európaizálódjuk és beleolvadjuk egy olyan közösségbe ahol kissebségként semmibe vegyenek.Tudunk mi MAGYAR-ként is létezni európában és az európai unióban.
2009. ápr. 8. 07:30
20/21 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat, és azt is hogy nem fajult vitába a különböző pártokat támogató emberek között ez az egész, ahogy más politikai kérdéseknél szokott :) az már más, hogy engem mint új husit természetesen mindenki a saját maga által támogatott párthoz akart invitálni, de ez teljesen természetes, én is ezt tenném :) szóval még egyszer köszi mindenkinek, és reménykedjünk benne, hogy bármi lesz is a vége, egyszer az életben végre mi, egyszerű emberek is jól járhatunk!
Kapcsolódó kérdések: