Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi a véleményed Gyurcsányról?

Mi a véleményed Gyurcsányról?

Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 10:57
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
persze hogy meleg...szerinted mér megy ki mindig a ratyifelvonulásra?
2011. máj. 14. 16:54
 22/29 anonim válasza:
65%
Erről annyit, hogy láttam egy gyurcsány képét ábrázoló lábtörlőt, megvettem.
2011. máj. 14. 19:42
 23/29 anonim válasza:
Születése pillanatában szakadt volna az anyjában a feje...röviden ennyi.
2011. máj. 15. 08:43
 24/29 anonim ***** válasza:

Az ilyen gyurcsány és orbán félék miatt szégyenlem a származásomat, a pofámról leég a bőr amikor külföldön kérdezik "where are you from?".

Másrészt egy kib@szott rabszolgát csinálnak a kisemberekből!

2011. máj. 15. 14:24
 25/29 Doki1 válasza:
Azt mindenki elfelejti, hogy amíg ő volt a király eltűntek a munkahelyek!!! És a multiknál lettünk biorobotok!!! Ők meg milliárdokat vettek ki a kasszából végkielégítés gyanánt! Hát ezeket az embereket csak nyugodtan rúgják ki egy fillér nélkül, már eleget nyúltak maguknak! Úgy, hogy én azt az időt szégyellem!
2011. máj. 15. 16:10
 26/29 Sir Vass A. ***** válasza:
Nem figyeltem, hogy írtátok -e már, de szerintem pszichológiailag egy érdekes tanulmány lehetne.
2011. máj. 15. 21:30
 27/29 anonim válasza:
Elmebeteg, pszichopata ember.
2011. máj. 16. 09:34
 28/29 no123 válasza:
Gyökér
2011. máj. 16. 10:35
 29/29 anonim válasza:

Undorító senkiházi....hazudott és semmibe vett mindenkit, körömszakadtáig kapaszkodott a hatalomhoz, se tüntetés se más nem tántorította el, és a társaival együtt el lopta az ország pénzét.Mélyítette még az országot a válságban.

Lehet szidni Orbán Viktort. De kérdem én, hogy lehet hogy most nincsenek véres tüntetések, miért nem szivárog ki olyan beszéd Orbán Viktorról, amiben szinte fitogtatja és hazudott és ledegradáló megjegyzéseket tesz az országra.

2011. máj. 20. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!