Mi a véleményed Gyurcsányról?
Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 10:57
11/29 anonim válasza:
12/29 anonim válasza:
Nem küzdök azzal, hogy leírjam, úgyis törölve lenne...
14/29 anonim válasza:
múltkor megint sikerült megnevettetnie...bemondták a rádióban, hogy 1 millió ft-al segíti a cigányokat, akik tömegverekedést szítottak :D
15/29 anonim válasza:
"múltkor megint sikerült megnevettetnie...bemondták a rádióban, hogy 1 millió ft-al segíti a cigányokat, akik tömegverekedést szítottak :D"
A ketrecharcot én is támogatnám. Amerikában népszerű sport, kicsit módosított szabályokkal honosítani kéne!
16/29 anonim válasza:
el kéne tűnnie a közéletből.
amíg megteheti.
19/29 Laodiciai válasza:
Nezd meg jol az arcat mikor beszel , latom hogy mindig röhögni akar mind 1 nem normalis / szerintem nem is komplett / de van valami a jellemebe hogy mikor meglatom mindig felidegesit , MERT HÜLYENEK NEZI A TÖBBSEGET , 1 aljas tipus amit nem szivesen latok a mediaban ....
20/29 anonim válasza:
Milliárdos ondó!!! Amihez nyúlt, tönkre ment. Persze önmagát kivéve. Amúgy sztem kinézetre meleg! Egyesek eltévedtek! Nem Orbán volt a kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!