Mi a véleményed az elmúlt 1 évről?
Figyelt kérdés
Tavaly áprilisban kerültek a fiatal demokraták hatalomra. Értékeld az elmúlt egy évet (saját és az ország szemszögéből is lehet), és mondd el, mit gondolsz a követező 1 évről?2011. ápr. 26. 13:49
1/25 anonim válasza:
Ugyanazt. A Fityesz lófszt se csinált eddig,csak árakat emelt, ezután is ezt fogja csinálni még pár évig. Aztán visszajön az emeszpé, és ott folytatja, ahol abbahagyta. És így tovább, és így tovább, fekvő nyolcas.
3/25 anonim válasza:
Saját szemszögből: nekem többletet hozott a csökkentett adó, de sajnos ezzel kevesen vagyunk így.
Az ország szempontjából: rengeteg időt elpazaroltak hülyeségekre (csontvázkeresés, nenyi, alkotmány) ahelyett, hogy az ország problémáival foglalkoztak volna. Ez az elvesztegett idő bizonyára nehézzé teszi a következő évet is.
4/25 anonim válasza:
Vegyes kép, sok jó dolog volt: egykulcsos adó, alcsonyabb társasági adó, Széchenyi terv és Széll Kálmán terv, BTK. szigorítása, multiadó, illetve voltak felesleges dolgok is, mint pl. alkotmány, médiatörvény, és az AB jogköreinek csorbítása, bár ezek eléggé hidegen hagynak, de nem tetszenek.
5/25 anonim válasza:
Én nem gondoltam volna egy éve, hogy a Fidesz ennyit meg mer majd engedni magának. nyilván tisztában lehettünk azzal, hogy a politikában nem dívik az igazmondás, de olyan mértékben nézték semmibe az embereket az elmúlt egy évben, olyan mérhetetlenül pofátlan volt a kormánypárt, hogy az még engem is megdöbbentett.
6/25 anonim válasza:
Hát én valahogy úgy érzem, hogy nem is nagyon akarják megoldani a problémákat. -.-'
7/25 anonim válasza:
Jó vót szép vót..leszarom.
Btw hideg még a Balaton vize.
8/25 anonim válasza:
Magyarország történelmének legsötétebb egy évét éltük meg.
9/25 anonim válasza:
Se nem fiatalok, se nem demokraták.
10/25 anonim válasza:
Értékelni? Mit?! Számomra ez csak kib@szás volt. A Gazdagokat megint támogatták, a szegények meg tapsoltak, hogy megint rosszul jártak. A 2012-es kettős orbán-csomag már csak hab lesz a torán, megint mi szegények járunk rosszul...
Éljen! CSAK A FIDESZ pfejj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!