Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi a véleményed az elmúlt 1...

Mi a véleményed az elmúlt 1 évről?

Figyelt kérdés
Tavaly áprilisban kerültek a fiatal demokraták hatalomra. Értékeld az elmúlt egy évet (saját és az ország szemszögéből is lehet), és mondd el, mit gondolsz a követező 1 évről?
2011. ápr. 26. 13:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
53%

"hogy az MSZP legalább bevallotta, hogy hazudnak/tak, a Fidesz meg nem."

Ja, zártkörű gyűlésen. -.-

2011. ápr. 28. 08:34
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

"Már 2 éve csőd van, csak hivatalosan nem jelentették ki. Részeben ezért nem tudnak semmit sem csinálni. Svájcban 1 dollár már 500 forintot ér, annyin jegyzik belső körökben."

Ha csőd lenne, már sorban állnál a kenyérJEGYÉRT!

Amúgy forrás? belső körökben?

2011. ápr. 28. 08:36
 23/25 A kérdező kommentje:

08:34 zártkörűn, úgy, hogy senki nem vette észre, hogy jóminőségben felveszik a beszédet, ráadásul a fidesz Hírtv még pénzért árulta is. Mi, hogy összejátszik a 2 párt? Ugyanmár... :P

Orbán azt mondta, hogy ha Ferenc nem mond le, az ország azonnal a csődbe jut. Ez volt 2 éve, ás azóta mi történt? Fellendült bármi is?

2011. ápr. 28. 13:10
 24/25 A kérdező kommentje:

"Ha csőd lenne, már sorban állnál a kenyérJEGYÉRT!"

Az ország fele nem dolgozik, s lehet, hogy rövidesen 1 millió ember az utcára kerül, a háttérben egy etnikai háború van kilátásban, és sokan külföldre járnak vásárolni néhány mindennapi árucikkért, mert itt megfizethetetlen, és tüntetéshullámok vannak, ez nem csőd, mert az ország egy része még tud menni dolgozni? Vagy csak akkor van csőd, ha bejelentik hivatalosan a tvben? Már 2009-ben államcsődről beszéltek, azóta csak megszorítások vannak, és a fidesz most fog leépíteni. Ettől már nem igazán van lentebb. Hallottam olyat (mondom csak hallottam), hogy elemzések szerint, ha az 1 millió ember házát elveszik, akkor az ország 3 hónap múlva összeomlik.

2011. ápr. 28. 13:24
 25/25 anonim válasza:

az elmúlt egy év egy nagy rakás sz*r!!!

Szerintem egyébként szégyen, hogy MAGYARoszrágon élünk, és egy annyira "magyar" kormányoz, mint Győzike... Orbán magyarosította nevét, magyarul-cigány!

És senki nem jár jól soha, csak a cigányok és a gazdagok! Azért az összes politikust, aki nap mint nap a Parlamentben "próbálkozik gondolkodni", egy havi minimálbérből etetném, itatnám, fizettetném ki a rezsit meg miegyebet, és akkor talán rájönnének, hogy egy átlagos magyar család félretenni nem tud semmit, örül ha megél hónapról hónapra. Nyilvánvalóan ebben nem csak Orbán Viktort hibáztatom, mert azt hiszem egyik politikus sincs tisztában a mai magyar családok helyzetével.

Munkahelyet teremt? -> édesanyám évek óta nem tud elhelyezkedni, továbbképzésekre járt munkaügyi központhoz, tanult 40 év felett, és mivan? Munka sehol, mindenhol önéletrajzot kérnek... Egy pályakezdő se tud elhelyzekedni, az ember nem tudja már, mennyit tanuljon, ha van érettségid az a baj, ha nincs, akkor pedig az, diplomáról meg ne is beszéljünk...

Az oktatási minisztériumban tevékenykedő politikusok pedig a magyar oktatás helyzetével sincsenek tisztában! Nem kérdezik meg a pedagógusokat, hozzák a hülye törvényeiket, de semmivel nincsenek képben! Odaállítanám gyakorló pedagógusként néhány intézménybe, és akkor látnák, mi a helyzet!

Ők csak elméletben látják, mi a "jó", de ha tudnák, mi a helyzet a mindennapokban, akkor talán jobb törvényeket tudnának hozni életünk minden területén... És így talán minden javulna. Nem beszélve a mezőgazdaságról... mindent csak behozni... mert magyarországnak ez a jó, eszükbe nem jutna magyar termelést szervezni, az embereknek lenne munkájuk, az állam is jól járna, és a normál ember is olcsóbban tudna vásárolni.

Nagyon elégedetlen vagyok, nem is rájuk szavaztam, persze tudtam, hogy ők nyerik meg, de valljuk be, akármelyik párt nyerne, ki tartaná be az ígéretét???? Mérges vagyok...

2011. máj. 6. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!