Mi a véleményed az elmúlt 1 évről?
Most kezdjem el értékelni a sok látszatintézkedést?
Vagy ami nem látszatintézkedés volt azzal is az ország 75%-a rosszabbul járt?
Jövőre jön az újabb Orbán-csomag.
Megint züllesztik a kisembert tovább...
Nem baj fő a pozitív hozzáállás...2/3-al ELŐRE!!!!!!
"fiatal demokraták"
muhahahaha, de fiatalok.
Szerintem látszatintézkedések és "elmúltnyócév" helyett lehetett volna jobb is. De nem vagyok a helyükben, azt azért tényleg el kell ismerni, hogy nem olyan könnyű ez a helyzet. Sz@rból kell várat vépíteni.
A köv. 1 év: remélem, hogyha már kellőképpen bebetonozták magukat és megállapították, hogy "1ek vagyunk", akkor végre elkezdenek komolyan kormányozni. Más kérdés, hogy ezt ki hogyan képzeli el.
Saját szemszög: nekem nem szimpatikusak az intézkedéseik, továbbá az sem, hogy csak és kizárólag a gazdagokra építenek mindent. Az az érv pedig, hogy "csak a gazdagoknak van meg az erejük és tőkéjük ahhoz, hogy kijöjjünk a sz@rból", szerintem nem helytálló. Van egy csomó munkaképes, életerős ember és mégis tengődik-lengődik. Jelen pillanatban örülök, hogy van munkahelyem.
Az elmúlt egy év = Langyosfoskavarás. (elvesztegetett egy év)
Az ország szemszögéből nézve: meg is etetik velünk...
A következő egy év: jövőre úgyis világvége lesz (maja naptár, bolygók együttállása, meg Nibiru, stb...) :)
Siralmas!! Nincs munka ,nem is lesz! A kormány a munkahely
teremtést a vállalkozókra nyomatja ??!!Rafinált dolog ,ahelyett, hogy a multikat adóztatná meg /rendesen/ v. a kormány teremtene új munkahelyeket.
Köv.1-év még rosszabb csőd előtti állapot, hitelfelvét, eladósodás.
Megoldás; a nagy államadósságunk felfüggesztése, átrendezése....
08:32
Már 2 éve csőd van, csak hivatalosan nem jelentették ki. Részeben ezért nem tudnak semmit sem csinálni. Svájcban 1 dollár már 500 forintot ér, annyin jegyzik belső körökben. A dollár meg az euróhoz képest nagyon keveset ér. Ha láttad az amerikai 2012 c. filmet, abban 1 ember élete 1 milliárdot ért, a sejk azt hitte, hogy dollárban, de kijavították, hogy az euró. A dollár már az amcsiknál sem ér sokat. A dollárt az euró tartja életben, és mi ér az eurótól is többet? A font. De az angolok is haldoklanak, őket pedig az oroszok tartják mozgásban, aki mögött Kína áll. Nem vagyok pénzügyi elemző, de úgy látom, hogy ha a forint és a yuan között lévő bármelyik ország bejelenti a csődöt, akkor azt ránk is értehtő (immár hivatalosan).
08:06
Különbség az mszp és fidesz között? Semmi, üzlettársak és kész. Van olyna, aki fel tudja sorolni a szeretett pártjának tagjait? Ismeri ezeket az embereket? Tud valamit a múltjukról, jelenükről? Mégis birkamód szavazunk. Miért? Mert belénksúlykolják, hogy ez a demokrácia, és aki nem szavaz, az részben okolható a kialakult helyzetért. Hát persze :P
Mikor nyílik fel az emberek szeme, hogy 8 évig A írányított és B támadta, most pedig B irányít és A támadja, és minden csak rosszabb lesz már kb 10-12 éve. Tehát kijelenthetjük, hogy mindegy kire szavazol, ugyanazt a roszat kapod. Beleértve a jobbikat is. Egyedül csak is a NÉP!
10:37
Választások előtt tájékozódni kellett volna a jelöltekről és olyan kerüljön fel a listára aki hozzáértő és tesz az emberekért!!!
Esztergomban a népakarat ezt tette, csak a bólogatós kormány nem ismeri el a vereségét, a város 25 milliárd
hiánya ,-pénze"elszállt"- az az pártkasszába kúszott!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!