Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A fidesz és a kdnp utálja a...

A fidesz és a kdnp utálja a melegeket?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 08:07
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
61%

A KDNP egy gusztustalan, álszent párt, aki ha tehetné, az inkvizíciót is visszahozná. Ha pápa lenne a világ ura, a melegeket már vinnék is a máglyára. A Fidesz meg...

Katolikus hívő vagyok, de fel kéne fogni, hogy a középkor, a boszorkányperek és a vármegyék kora lejárt.

A konzervatív gondolkodás nem az abortusz és a melegházasság betiltásáról/megakadályozásáról kellene, hogy szóljon. Biztos jobb lesz a kukába dobott kisbabáknak az árvaházban, vagy, hogy az első lélegzetvétel után a saját anyjuk megfojtja őket...

A házasság szentségét (nő és férfi között) így is leszarja a mai 20 évesek 90% Jézussal együtt. Nekem sem tetszik, de ez az igazság. Ilyen lett a világ, és egy idióta, megalomániás félkegyelmű ezen nem nagyon fog változtatni.

Nekem van egy meleg ismerősöm, akit azért megvertek, mert a párjával sétált Pesten (nem kézen fogva/csókolózva). Ő erre annyit mondott: "A hungaristák eltörték a párom orrát, mert ilyennek születtünk." Néhány lommentekőnek el kéne ezen gondolkodni...

2011. máj. 26. 22:33
 42/51 anonim ***** válasza:
90%
18:47, ha tetszik ha nem, Magyarország nem keresztény ország, ugyanis nincs államvallása és le merném fogadni, hogy az ateisták aránya nagyobb a hívőkénél.
2011. máj. 26. 22:38
 43/51 anonim ***** válasza:
77%

Előző: Mi a különbség aközött, hogy megöli az anya a gyerekét, és aközött, hogy megvárja amíg megszületik, és utána öli meg? Mert szerintem semmi. De szerintem mindkettőnél jobb, ha árvaházban nő fel. Ha nem így gondolod, sétálj be az árvaházba, és próbálj válogatni, melyik gyereket ölted volna meg születése előtt.

Azért kell kampányolni az abortusz ellen, mert sokan fogamzásgátlóként tekintenek rá, ahelyett, hogy óvatosabbak lennének.

2011. máj. 26. 22:42
 44/51 anonim ***** válasza:
88%

""""A hungaristák eltörték a párom orrát, mert ilyennek születtünk.""""

-- Én azt nem tudtam felfogni soha, hogy a hungarizmus pl miért függ össze a melegek gyűlöletével? Aztán meg evidens, h a hungaristák között is akad meleg, hát a nagy számok törvénye rájuk is vonatkozik.

Ismertem én olyan skinhead csávót, aki a haverjaival "fújbu.zizott" meg hasonló agresszivitással nagyon szívesen elverik bármikor a melegeket, na aztán meg kiderült, hogy pont az egyik leghangosabban fújjolónak volt fiúja, haha, tök jót röhögtem.

2011. máj. 27. 08:31
 45/51 anonim ***** válasza:
25%

"A hungaristák eltörték a párom orrát, mert ilyennek születtünk."

1, Honnan tudjátok, hogy hungaristák voltak? Volt rajtuk egyenruha, vagy karszalag?

2, Bu*zinak nem születik senki. Állítólag egy hajlam, ami vagy előjön, vagy nem. Ha a társadalom nem támogatná, akkor lehet, hogy kevésbé jönne elő az arra hajlamosaknál, mint amilyen pl. barátod is.

2011. máj. 27. 10:02
 46/51 anonim ***** válasza:
100%

10:02

Tévedés. Kimutatták h "búzinak" igen is születnek az emberek, a búziknak az agya női agy mert magzati korban vmiért nem érzékeli a tesztoszteront az agya.

Ettől függetlenül lehet h vannak "divatbúzik" is akik csak heccből vallják magukat annak.

2011. máj. 27. 10:32
 47/51 anonim ***** válasza:
41%

Ő emelte ki, hogy hungaristákról van szó (pártot nem említenék), csak hitelesen akartam tolmácsolni.

Amúgy bőrfejű, nagy magyarországos pólóba lévő emberkékről, akik szebb jövővőt kiabálnak, nem nehéz megállapítani, hogy mifélék... De lehet, álruhás kommunisták voltak...

2011. máj. 27. 20:32
 48/51 anonim ***** válasza:
83%
BTW a skinheadek meg a hungaristák nem ugyanaz, elég távol áll a két dolog egymástól tudtommal.
2011. máj. 27. 20:36
 49/51 anonim ***** válasza:
90%
Az abortuszról meg annyit, hogy a védekezés nem 100%-os. Egyik hozzátartozóm is ebbe a csapdába esett. Hessegették ők a gólyát, de erőszakoskodott, így le kellett lőni. Én sem helyeslem, de az orvosok szerint az az "élet" semmiben sem különbözik attól, ami jobb esettben az óvszerbe kerül. Ennyi erővel a sperma is él... Nagyon korai stádiumban szakították meg a terhességet, és nem gondolom, hogy így ez gyilkosság lenne... De persze ez az én magánvéleményem...
2011. máj. 27. 20:39
 50/51 Főzős Laci ***** válasza:
Nem utálják őket,csak nem menedzselik,reklámozzák őket!
2012. okt. 4. 10:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!