Tényleg mindenki utálja a melegeket?
Mégis mivel indokoljátok? Aki vallásos azzal, hogy Isten utálja a b*zikat? Akkor mégis hogy van az, hogy Isten mindenkit szeret? Undorító? Ki mondja hogy undorító, egyáltalán láttok homoszexuálisakat a nyílt utcán nyalni-falni egymást? Szerintem sem. Képtelenek gyereket csinálni? Van sok heteroszexuális ebben a helyzetben, amúgy meg az ember ne arra tegye fel az életét, hogy gyereke legyen. Nem állatok vagyunk, akiknek szaporodni kell, tudunk gondolkodni. Betegség? Akkor a betegeket sajnálni kellene, nem? Választás, állatvilágban nem jellemező, ember korcsultsága? Ezek közül meg egyik sem igaz.
Nem akarok megvédeni senkit, egyszerűen foglalkoztat, hogy honnan ennyi gyűlölet? A melegfelvonulás meg szerintem teljesen más kategória. Ugyanúgy vannak heteroszexuálisok között is undorító és szánalmas emberek, csak nincs rá efféle "indok" hogy felvonuljanak és megmutassák a világnak.
Felőlem aztán azt csinálnak amit akarnak,amíg engem békén hagynak.
De akin nagyon látszik hogy b.zi,bármit tehetek de visszataszítónak találom.
Többek között az ilyen kib@szott kérdések miatt. Tényleg érdekel a téma? Akkor olvass vissza (bal oldalt találod a keresőt), szinte minden héten felteszik ugyanezt! A válaszok nem fognak változni!
Tudod jól, hogy ezzel a kérdéseddel csak provokálod azokat, akiknek nincs undoruk ezekhez. Mégis miért akarod őket meggyőzni? Nem kell a liberális hülyeséged senkinek sem!
A kis bevezetőt meg úgy ahogy van baromság, több gondolat megbukik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!