Tényleg mindenki utálja a melegeket?
Mégis mivel indokoljátok? Aki vallásos azzal, hogy Isten utálja a b*zikat? Akkor mégis hogy van az, hogy Isten mindenkit szeret? Undorító? Ki mondja hogy undorító, egyáltalán láttok homoszexuálisakat a nyílt utcán nyalni-falni egymást? Szerintem sem. Képtelenek gyereket csinálni? Van sok heteroszexuális ebben a helyzetben, amúgy meg az ember ne arra tegye fel az életét, hogy gyereke legyen. Nem állatok vagyunk, akiknek szaporodni kell, tudunk gondolkodni. Betegség? Akkor a betegeket sajnálni kellene, nem? Választás, állatvilágban nem jellemező, ember korcsultsága? Ezek közül meg egyik sem igaz.
Nem akarok megvédeni senkit, egyszerűen foglalkoztat, hogy honnan ennyi gyűlölet? A melegfelvonulás meg szerintem teljesen más kategória. Ugyanúgy vannak heteroszexuálisok között is undorító és szánalmas emberek, csak nincs rá efféle "indok" hogy felvonuljanak és megmutassák a világnak.
Sikerült a felvezetőben felsorolni az összes libsi humbug demagóg szart, amivel a gaypride érvelni szokott amellett, hogy márpedig náluk normálisabb nincs is.
Nekem már most kivívta az összes b.u.z.i. a szimpátiámat.
Naná, hogy mindenki utálja. Már persze, az egészségesek. Ez benne van a génjeinkben, hogy ellenszenves az, ami akadálya az emberiség szaporodásának. Képzeld csak el, mi is lenne, ha mindenki b*zi lenne ? Kihalna az emberiség ?
Hogy is lehet ilyen hülyeséget kérdezni ?
Igen, Magyarországon a legtöbben igen. De mit vársz a magyaroktól ?:D Többségük azt nem képes felfogni,h ne szemeteljen. Nem hiszem,h ez a gyűlölet a melegeknek szólna. Vannak az életükkel elégedetlen, fröcsögő hülyegyerekek- őket láthatod is feljebb-, akik azt nem képesek megfogalmazni,h miért utálják őket, a lényeg,h vkit lehessen utálni.Érdekes,h azokban az országokban, ahol jobban élnek az emberek, jóval kisebb probléma ez, vagy egyáltalán nem is foglalkoznak ezzel.
Ja, igen, magamutogatás, viccesek vagytok:D Nem tudom, egyszer nem láttam magamutogató melegeket az utcán. A homofóbok vhogy mindig ilyeneket látnak:D
Szaporodás, haha. A életetek egyetlen értelme, h szaporodjatok, gratulálok :D Akkor ugye azokat is utáljátok, akik nem vállalnak gyereket, vagy meddők. Meg ugye az tiszta,h a szexuális együttlétek nagyon kis százalékában gyereknemzés a cél.
De hogy válaszoljak is: az életével elégedett, kiegyensúlyozott emberek nem gyűlölködnek,ennyire egyszerű :D Azért ez tényleg a Balkán. Biztos vagyok benne,h nem sok európai országban van ennyi primitív, gyűlölködő ember. Tovább kellemes fröcsögést, elvtársak :P
" Képzeld csak el, mi is lenne, ha mindenki b*zi lenne ? Kihalna az emberiség ?
Hogy is lehet ilyen hülyeséget kérdezni ? "
Ez a legjobb:D
Nem zavar,h mindig voltak melegek, és eddig sem halt ki az emberiség? Egyébként túlnépesedés van, te nagyon hülye :)
Néha gondolkodni is kéne. Hogy lenne mindenki b*zi ?:D
Szted ezt el lehet kapni, vagy mi ? Mindig 10% alatt volt a melegek aránya, azért hiszed, h többen vannak, mert elég erőszakosan követelődznek, ez igaz. Meg túlzásba se kéne esni,h gyerekvállalás, meg házasság, élettársi kapcsolat, az tényleg maradjon meg a heteroknak, de egyébként marhára nem érdekel,h ki kire izgul és kivel jár,ha normális.
Én bírom a homoszexuális fiúkat, annyira aranyosak sokan, jól ellehet velük beszélgetni, emberségesek.
A leszbikus nőkkel sincs bajom, bár ilyet nem ismerek, mert jól titkolják.
A divatleszbi p*csákat viszont elítélem.
Sok meleg férfi ezerszer különb, mint jó pár magát férfinak mondó önelégült, agresszív hímsoviniszta bu*nkó.
29N
én nem utálom a melegeket...sőőt..ismerek is néhányat..
vannak fura szokásaik...de ezért nem kell utálni őket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!