Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tényleg mindenki utálja a...

Tényleg mindenki utálja a melegeket?

Figyelt kérdés

Mégis mivel indokoljátok? Aki vallásos azzal, hogy Isten utálja a b*zikat? Akkor mégis hogy van az, hogy Isten mindenkit szeret? Undorító? Ki mondja hogy undorító, egyáltalán láttok homoszexuálisakat a nyílt utcán nyalni-falni egymást? Szerintem sem. Képtelenek gyereket csinálni? Van sok heteroszexuális ebben a helyzetben, amúgy meg az ember ne arra tegye fel az életét, hogy gyereke legyen. Nem állatok vagyunk, akiknek szaporodni kell, tudunk gondolkodni. Betegség? Akkor a betegeket sajnálni kellene, nem? Választás, állatvilágban nem jellemező, ember korcsultsága? Ezek közül meg egyik sem igaz.

Nem akarok megvédeni senkit, egyszerűen foglalkoztat, hogy honnan ennyi gyűlölet? A melegfelvonulás meg szerintem teljesen más kategória. Ugyanúgy vannak heteroszexuálisok között is undorító és szánalmas emberek, csak nincs rá efféle "indok" hogy felvonuljanak és megmutassák a világnak.

2011. aug. 20. 00:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
5%

Sikerült a felvezetőben felsorolni az összes libsi humbug demagóg szart, amivel a gaypride érvelni szokott amellett, hogy márpedig náluk normálisabb nincs is.

Nekem már most kivívta az összes b.u.z.i. a szimpátiámat.

2011. aug. 20. 08:18
 12/19 anonim ***** válasza:
63%
Azért nem utálja őket mindenki kollektívan, például abban a körben, ahol én mozgok (budapesti 35 alatti értelmiség) pedig kifejezetten toleránsak a melegekkel. Egyébként nem hiszem, hogy sajnálni kellene őket, nekik így jó, és kiskapukkal még családjuk is lehet. Máshol persze nem kell ügyeskedni, ismerek egy két berlini férfiből álló párt, akik hivatalosan is egy most 5 éves gyerek gondviselői, ott ez teljesen elfogadott dolog.
2011. aug. 20. 09:34
 13/19 anonim ***** válasza:
63%
Én csak azokat a díszbu-zikat utálom, akik kivonulnak, polgárpukkasztanak. A normálisabbjával nincs ogndom.
2011. aug. 20. 12:00
 14/19 anonim ***** válasza:
16%

Naná, hogy mindenki utálja. Már persze, az egészségesek. Ez benne van a génjeinkben, hogy ellenszenves az, ami akadálya az emberiség szaporodásának. Képzeld csak el, mi is lenne, ha mindenki b*zi lenne ? Kihalna az emberiség ?

Hogy is lehet ilyen hülyeséget kérdezni ?

2011. aug. 20. 13:05
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

13:05

cúna fiúú

:DDD

2011. aug. 20. 15:29
 16/19 anonim ***** válasza:
78%

Igen, Magyarországon a legtöbben igen. De mit vársz a magyaroktól ?:D Többségük azt nem képes felfogni,h ne szemeteljen. Nem hiszem,h ez a gyűlölet a melegeknek szólna. Vannak az életükkel elégedetlen, fröcsögő hülyegyerekek- őket láthatod is feljebb-, akik azt nem képesek megfogalmazni,h miért utálják őket, a lényeg,h vkit lehessen utálni.Érdekes,h azokban az országokban, ahol jobban élnek az emberek, jóval kisebb probléma ez, vagy egyáltalán nem is foglalkoznak ezzel.

Ja, igen, magamutogatás, viccesek vagytok:D Nem tudom, egyszer nem láttam magamutogató melegeket az utcán. A homofóbok vhogy mindig ilyeneket látnak:D

Szaporodás, haha. A életetek egyetlen értelme, h szaporodjatok, gratulálok :D Akkor ugye azokat is utáljátok, akik nem vállalnak gyereket, vagy meddők. Meg ugye az tiszta,h a szexuális együttlétek nagyon kis százalékában gyereknemzés a cél.

De hogy válaszoljak is: az életével elégedett, kiegyensúlyozott emberek nem gyűlölködnek,ennyire egyszerű :D Azért ez tényleg a Balkán. Biztos vagyok benne,h nem sok európai országban van ennyi primitív, gyűlölködő ember. Tovább kellemes fröcsögést, elvtársak :P

2011. aug. 20. 15:30
 17/19 anonim ***** válasza:
76%

" Képzeld csak el, mi is lenne, ha mindenki b*zi lenne ? Kihalna az emberiség ?

Hogy is lehet ilyen hülyeséget kérdezni ? "

Ez a legjobb:D

Nem zavar,h mindig voltak melegek, és eddig sem halt ki az emberiség? Egyébként túlnépesedés van, te nagyon hülye :)

Néha gondolkodni is kéne. Hogy lenne mindenki b*zi ?:D

Szted ezt el lehet kapni, vagy mi ? Mindig 10% alatt volt a melegek aránya, azért hiszed, h többen vannak, mert elég erőszakosan követelődznek, ez igaz. Meg túlzásba se kéne esni,h gyerekvállalás, meg házasság, élettársi kapcsolat, az tényleg maradjon meg a heteroknak, de egyébként marhára nem érdekel,h ki kire izgul és kivel jár,ha normális.

2011. aug. 20. 15:38
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Én bírom a homoszexuális fiúkat, annyira aranyosak sokan, jól ellehet velük beszélgetni, emberségesek.

A leszbikus nőkkel sincs bajom, bár ilyet nem ismerek, mert jól titkolják.

A divatleszbi p*csákat viszont elítélem.

Sok meleg férfi ezerszer különb, mint jó pár magát férfinak mondó önelégült, agresszív hímsoviniszta bu*nkó.

29N

2011. aug. 20. 20:41
 19/19 anonim válasza:
100%

én nem utálom a melegeket...sőőt..ismerek is néhányat..

vannak fura szokásaik...de ezért nem kell utálni őket..

2012. máj. 13. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!