Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A fidesz és a kdnp utálja a...

A fidesz és a kdnp utálja a melegeket?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 08:07
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
8%
Egyszerűen szánalmas és beteg ez a társadalom, hogy ennyire el van torzulva erkölcsileg.
2011. ápr. 30. 10:58
 32/51 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ez egyáltalán nem erkölcsi kérdés.
2011. máj. 2. 11:25
 33/51 anonim válasza:
84%

"Egyszerűen szánalmas és beteg ez a társadalom, hogy ennyire el van torzulva erkölcsileg."

Tény hogy napjainkban igen rendesen előtérbe került ez a téma, de azért nem csak a mi társadalmunkban volt ez ilyen gyakori...

"...Az ókori görög irodalom nyíltan beszélt az azonos neműek közötti szerelem szépségeiről mind prózájában, mind költészetében... Magát a homoszexualitást az ókori görögök természetesnek találták, s mivel a férfiak között eléggé elterjedt szexuális magatartásforma volt, a sok vonatkozásban kielégületlen nők és asszonyok szerelmi viszonya sem volt erkölcstelen..."

2011. máj. 3. 18:21
 34/51 patella válasza:
28%

Tipikusan provokatív, uborkaszezoni kérdés. Válaszolni is csak azt lehet, amit bármilyen egyházi/vallási provokációra is, hogy mind a két párt tagokból áll, és a tagok között sokféle van: van, aki szereti, van, aki nem szereti őket... De ettől még nem "a párt" az, aki gyűlöl. :)))

Maga a párt, ne foglalkozzon ilyesmivel, nem dolga. Nem dolga szeretni és gyűlölni sem. A dolgát teszi: fogyó magyar nemzetünket minden elérhető eszközzel gyarapítani akarják, hogy 200 év múlva is legyen még Magyarország.

Ez egyeseknek fontos, mellé állnak, a többi globalista-liberális tömeg-agymosott massza-embereknek meg nem, és ott gáncsolják őket, ahol csak tudják.

2011. máj. 23. 18:54
 35/51 Mr.Super TNT ***** válasza:
73%

Túl sokat dobálóztok a liberalizmussal mikor azt se tudjátok mit jelent. Szerintem nézzetek utána a szónak a Google a barátod. Magyarországon nincs olyan ,hogy liberalizmus ezt meg kéne jegyezni!

[link]

Nem a legjobb forrás amit belinkelhettem ,de egyezik más hiteles források adataival úgyhogy hiteles!

2011. máj. 26. 10:17
 36/51 aligator50 ***** válasza:
20%
Ez egy igen kenyes kerdes.Ha belegondoltok ket ferfi hazassagabol hogy szuletik egy gyermek,sehogy nemigaz?Orokbe fogadnak?Milyen lessz a szulokepe annak a gyereknek.Egy ido utan a gyerek keresi az annyat,mit mondanak neki, idokozbe pocse not a mennyasszonynak.A gyerek nem vak, latja hogy a kis pajtasaert jon az anyuka is nem csak az apukak.Isten a biblia szerint szodomat es gomorat az erkolcsi ferto miatt pusztitotta el,egy kereszteny szamara tovabra is elfogadhatatlan azonos nemuek parkapcsolata.Isten nem ver bottal.Ha eljon az ido hiszem hogy mind megkapjuk a melto elismerest cselekedeteinkert.30-eve nem voltam templomba,nem szeretem apapokat a temetesemre sem fog eljonni egyse ez biztos. Ahitem az csakis az enyem
2011. máj. 26. 18:18
 37/51 anonim ***** válasza:
23%

"Milyen lessz a szulokepe annak a gyereknek"

és akit a születésekor otthagyott valamelyik szülője?

igazából lesz@rom a b*zkat is, meg a vallást is.

2011. máj. 26. 18:35
 38/51 anonim ***** válasza:
9%

Nem utálja, mert ha így lenne, nem lenne melegfelvonulás.

Egy rendpárti, keresztény államban nem lehet efféle gyalázat.

A Szent-korona tan és a Regnum Marianum szent szerződése köt minket. Egy mennyben kötött szerződéshez kell tartanunk magunkat. Úgy vigyázzunk!

2011. máj. 26. 18:47
 39/51 anonim ***** válasza:
13%
Igen, mivel keresztény erkölcsbe ütköző dolog.
2011. máj. 26. 20:26
 40/51 anonim ***** válasza:
90%

18:47

Húha! Most már másként megyek be holnap az iskolába :)

2011. máj. 26. 20:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!